Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (1829. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş
  • Konu yanında uçacak mature mi teen mi konusuna gireceksinız yakında :D

Neyse benim sorum acaba tarihi geçmiş karbonhidrat tozu kullanılırmı bugün son kullanma tarihi bitiyor ama daha çok var.
    Kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyahlee97 -- 10 Ocak 2016; 13:39:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: siyahlee97

Konu yanında uçacak mature mi teen mi konusuna gireceksinız yakında :D

Neyse benim sorum acaba tarihi geçmiş karbonhidrat tozu kullanılırmı bugün son kullanma tarihi bitiyor ama daha çok var.
    Kolay gelsin

Kardeş keşke direk değiştirseydin,artık geçmiş olsun.Kullanmanı önermem,hiç zehirlendin mi bilmiyorum ama istemezsin...

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam daha önce hiç böyle birdey yaşamadım geldiği gibi isim olmaz diyerek faturayı attım çöpe 1 servis kullandım sonrs nerden geldiyse aklıma bi son kullanma tarihine bakayım dedim önceden hiç bakmazdım neyse 10/01/2016 olduğu gördüm.Fatura olsaydı gider değiştirırdımde yapcak birşey yok kimısı tarihi geçtiği halde kullananlar olmuş ama bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Merak ediyordum aldim sonunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackson Teller -- 10 Ocak 2016; 17:23:30 >

Train like an animal, eat like a horse, sleep like a baby..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Killer_Elite

Populerde dokum tava konusuna bakinda et nasil pisirilir nasil yenir biraz ogrenin et yemekten zevk alin ordaki tekniklerle 200 gr et pistikten sonra en faxla 180 gr iner

Aynen ben aşçılık okuyorum aynı zamanda,eti o şekilde pişirirseniz çok daha güzel olur.Biftek için en iyi rare kıvamıdır.İçi pembe ve sulu olur

Orijinalden alıntı: Jackson Teller

http://i.hizliresim.com/knGAgD.jpg

Nerden aldınız + tadı nasıl

• arkadaslar bcaa alayim diyorum n11 bonus puanlarimla ve çek ekleyerek. Besinmarket ten Ultimate bcaa powder 457 gr limonlu alayim diyorum, değerleri ve 60servis olması iyi gibi . ne dersiniz alayim mi?

Al

Tek kelimeyle yorum yaptigina gore nokta atışı yapmisim bcaa seçiminde

Kotu bi urun degil harbiden uygunada geliyosa al yani

50 puan var 100e 5 de çek var . 60 lira odicem +protein bar ve shaker hediye

Orijinalden alıntı: Lex Cortez

quote:

Orijinalden alıntı: Jackson Teller

http://i.hizliresim.com/knGAgD.jpg

Nerden aldınız + tadı nasıl

Decathlondan aldım. Tadı güzel ya sevdim

Train like an animal, eat like a horse, sleep like a baby..
  • Arkadaşlar şöyle bir sorun var, spora başlayalı 2 ayı geçti,ölçüler aşağıdaki gibi

-----Başlangıç-----1.ay sonu-----2. Ay sonu
    Kol-----29-----------31------------30,5
    Göğüs---93-----------94------------93
    Omuz----109----------110-----------109
    Bel-----96-----------93------------90
    Kilo----78-----------77------------77

Boyum 173 toz vb. Kullanmıyorum, haftada 3-4 gün gidiyorum spora,başka birşey yazmam gerekiyor mu bilmiyorum. Hoca bu ölçülere bakınca napıyon la sen der gibi bakış attı beslenmeye de dikkat ediyordum halbuki şekerden yağdan uzak proteine yakın duruyordum :)

Msi Ge60 & Ge70 Kullanıcıları Kulübüm

|| Msi Ge60 412TR => Intel Core i7 - Nvidia GTX 660M - 750 GB 7200RPM HDD - 8GB DDR3 1600Mhz RAM - 15.6" Full HD LED Non-Glare Display - Killer Gaming Networking - THX Tru Studio Pro ||
    || SONY NXT SERIES XPERIA P ||
  • bizim hatunlar uçmuş. şikayet etmiş vicdansızlar.
  • Proph kullanıcısına yanıt
    Sorun derken kiloyu mu az bekliyodun olculer mi az geldi

Haklı olabilirsiniz, gerçekten haklı olabilirsiniz; fakat başkasının düşüncelerini değiştirmek söz konusu olunca haklı olmanız büyük bir olasılıkla hiçbir şeyi değiştirmeyecektir. Her on tartışmanın dokuzunda taraflar kendi haklılıklarına, tartışmaya başlamadan önce inandıklarından daha çok inanmaktadırlar. Tartışmayı kazanamazsınız. Çünkü kazansanız da kaybetseniz de bir şeyleri kaybetmişsinizdir. Neden? Diyelim ki diğer kişiye karşı bir zafer kazandınız ve onun fikirlerini bir paçavra gibi parça parça ettiniz, kafasının çalışmadığını kanıtladınız. Peki ya sonra? Siz kendinizi iyi hissedeceksiniz. Ya karşınızdaki kişi? Onu küçük düşürmüş olacaksınız. Gururu kırılacak. Size gücenecek. Ayrıca unutmayın: Düşüncelerinin yanlışlığı kanıtlansa da, insan aynı düşünceleri savunmaya devam eder. Bir münakaşadan en iyi sonucu almanın tek yolu münakaşadan kaçınmaktır. -Dale Carnegie
  • quote:

Orijinalden alıntı: A2ad

Sorun derken kiloyu mu az bekliyodun olculer mi az geldi

Ölçüler sorun, spor salonunda hoca ölçüyor

Msi Ge60 & Ge70 Kullanıcıları Kulübüm

|| Msi Ge60 412TR => Intel Core i7 - Nvidia GTX 660M - 750 GB 7200RPM HDD - 8GB DDR3 1600Mhz RAM - 15.6" Full HD LED Non-Glare Display - Killer Gaming Networking - THX Tru Studio Pro ||
    || SONY NXT SERIES XPERIA P ||
  • Proph kullanıcısına yanıt
    Bench press kac basiyordun kaca cikardin

Haklı olabilirsiniz, gerçekten haklı olabilirsiniz; fakat başkasının düşüncelerini değiştirmek söz konusu olunca haklı olmanız büyük bir olasılıkla hiçbir şeyi değiştirmeyecektir. Her on tartışmanın dokuzunda taraflar kendi haklılıklarına, tartışmaya başlamadan önce inandıklarından daha çok inanmaktadırlar. Tartışmayı kazanamazsınız. Çünkü kazansanız da kaybetseniz de bir şeyleri kaybetmişsinizdir. Neden? Diyelim ki diğer kişiye karşı bir zafer kazandınız ve onun fikirlerini bir paçavra gibi parça parça ettiniz, kafasının çalışmadığını kanıtladınız. Peki ya sonra? Siz kendinizi iyi hissedeceksiniz. Ya karşınızdaki kişi? Onu küçük düşürmüş olacaksınız. Gururu kırılacak. Size gücenecek. Ayrıca unutmayın: Düşüncelerinin yanlışlığı kanıtlansa da, insan aynı düşünceleri savunmaya devam eder. Bir münakaşadan en iyi sonucu almanın tek yolu münakaşadan kaçınmaktır. -Dale Carnegie
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.