Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (658. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş
  • arkadaşlar epeydir bu sporu yapıyorum. supplement pek kullanmıyorum. şimdiye kadar bi kaç kez megamass 4000 aldım gainer. çoğunun amacını biliyorum. ama multivitamini alanların bunu alma sebebi tam olarak nedir ?. yanlış anlaşılmasın ne gerek var demiyorum. yani siz ne amaçla alıyosunuz ? kilo almak , vücudu korumak vs ?

Orijinalden alıntı: mumak

arkadaşlar epeydir bu sporu yapıyorum. supplement pek kullanmıyorum. şimdiye kadar bi kaç kez megamass 4000 aldım gainer. çoğunun amacını biliyorum. ama multivitamini alanların bunu alma sebebi tam olarak nedir ?. yanlış anlaşılmasın ne gerek var demiyorum. yani siz ne amaçla alıyosunuz ? kilo almak , vücudu korumak vs ?

Vücut kas geliştirmek için sadece protein, karbonhidrat ve yağa ihtiyaç duymaz. Aynı zamanda vitamin ve mineraller de gereklidir. Özellikle definisyon dönemlerinde yeterli vitamin alınamadığı için mutltivitaminler büyük fayda sağlıyor.

Orijinalden alıntı: Executor06

Vücut kas geliştirmek için sadece protein, karbonhidrat ve yağa ihtiyaç duymaz. Aynı zamanda vitamin ve mineraller de gereklidir. Özellikle definisyon dönemlerinde yeterli vitamin alınamadığı için mutltivitaminler büyük fayda sağlıyor.

ozaman özellikle diyet döneminde kullanılması gereken bi ürün herhalde. yanılıyormuyum ?

Orijinalden alıntı: mumak

ozaman özellikle diyet döneminde kullanılması gereken bi ürün herhalde. yanılıyormuyum ?

Normal zamanda da kullanılabilir, sonuçta her meyveyi-sebzeyi karıştırıp yiyemiyoruz. Multivitaminler ise bu desteği sağlıyor.

Orijinalden alıntı: 666ll

Ya ben spora başladıktan sonra göğüslerin ucu jinekomastililer gibi oldu t-shirt giyince şişkoların göğsü gibi duruyor resmen yağ görüntüsü veriyor sporu bırakacak kadar moralimi bozmaya başladı.. kardiyo yapıp zayıflasammı napsam bi akıl verin.

Benim de oyle oldu. Google'dan resimlere baktim jinekomasti genelde kadin memesi gibi duruyor benim o kadar degil.

Doktora gidicem ama yine de icimin rahat etmesi icin. Sen de gidip sor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hormon dalgalanmaları yüzünden olmuş olabilir, kan testi ve gerekirse ultrason ile baktırın eğer jinekomasti başlangıcı varsa ilaç tedavisiyle bunun önüne geçebilirsin. Geç kalırsan ameliyat şart olur.
  • Kollar nasil daha iyi gelisir ? Gogus, omuz olculerim artti ama kol 30. Kas mi yakiyorum, yanlis mi calisiyorum anlamadim ki. Gerci 27'den 30'a cikti kolum. Ama son 3-4 aydir pek gelismedi

3 hareket giriyorum biceps'e 4'er setten. 2 tane de 3'er set on kol calisiyorum.

Ara ara program degiştirmek lazım, hareket çeşitliliği lazım.

Uzun zamandır aynı programı uyguluyorsan biraz değişime git.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

quote:

Ya ben spora başladıktan sonra göğüslerin ucu jinekomastililer gibi oldu t-shirt giyince şişkoların göğsü gibi duruyor resmen yağ görüntüsü veriyor sporu bırakacak kadar moralimi bozmaya başladı.. kardiyo yapıp zayıflasammı napsam bi akıl verin.

Benim de oyle oldu. Google'dan resimlere baktim jinekomasti genelde kadin memesi gibi duruyor benim o kadar degil.

benimde hafif yumuşak tabaka vardı,şu an yok gibi birşey taş gibi mübarek
    ordaki yağ iyice eridi deri de uyum sağladı,sarkma yok,ancak aşırı kilolu olup ani kilo verilirse sarkma kaçınılmaz

TV:samsung 51f5570, MEDIA PLAYER: himedia q10 pro, SİNEMA:yamaha rx-v681, polk audio s50, s30, s15, wharfedale dfs-21, svs sb-1000, MÜZİK: yamaha a-s300, focal chorus 706, KABLO:techlink,ixos,QED, Audioquest, MODEM: zyxel P-660HN-F1Z 802.11n kablosuz modem, PC SES: Creative Gigaworks T3, logitech z906, MOBILE MUSIC : fiio x1, hiby r3, iriver h120 20gb, apple ipod 160gb classic, sandisk sansa clip plus 8gb, sennheiser cx300,PHONE: xiaomi mi max 2. video cant kill radio :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: feelulive

quote:

quote:

benimde hafif yumuşak tabaka vardı,şu an yok gibi birşey taş gibi mübarek
    ordaki yağ iyice eridi deri de uyum sağladı,sarkma yok,ancak aşırı kilolu olup ani kilo verilirse sarkma kaçınılmaz

Ya sarkma değilde böyle ucu şişik gibi duruyor haftada 3 gün antreman var 2 günde kardiyo eklesemmi düzelirmi bu durum

Kollar nasil daha iyi gelisir ? Gogus, omuz olculerim artti ama kol 30. Kas mi yakiyorum, yanlis mi calisiyorum anlamadim ki. Gerci 27'den 30'a cikti kolum. Ama son 3-4 aydir pek gelismedi

3 hareket giriyorum biceps'e 4'er setten. 2 tane de 3'er set on kol calisiyorum.

Beslenmen kötüdür, kilo alman gerekli. Normalde aldığın her 4 kilo icin kollar ortalama 2 cm büyür.

Orijinalden alıntı: Hydralisk

quote:

Kollar nasil daha iyi gelisir ? Gogus, omuz olculerim artti ama kol 30. Kas mi yakiyorum, yanlis mi calisiyorum anlamadim ki. Gerci 27'den 30'a cikti kolum. Ama son 3-4 aydir pek gelismedi

Beslenmen kötüdür, kilo alman gerekli. Normalde aldığın her 4 kilo icin kollar ortalama 2 cm büyür.

Evet eksigim var. 186'ya 72 kilo.

Protein kullaniyorum. Ekstradan gainer da alicam eksik degerleri ordan karsilarim

quote:

Orijinalden alıntı: Hydralisk

quote:

Evet eksigim var. 186'ya 72 kilo.

Protein kullaniyorum. Ekstradan gainer da alicam eksik degerleri ordan karsilarim

Gainerların değerleri güzelde şeker yağ kolestrol Allah ne verdiyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarKSide58 -- 13 Nisan 2013; 0:12:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarKSide58

2.5 aydır salona gidiyorum vücut ölçülerim
    omuz 109-111
    gögüs 93-95
    kol 31-33
    bel 80-77
    kilo 61-62 oldu boyum 1.75 sanırım biraz zayıfım hocaya sordum karbonhidrat önerdi sizce bir katkısı olurmu yoksa protein dahamı iyi olur şimdidden teşekkürler

spordan önce 90-90-90 spordan sonra ölçmedim mezro bulursam ölçeyim
  • ölçü manyağı değilim adam gibi bir soru sordum fikrin varsa cevap ver yoksa bişey yazmana gerek yok 2.5 ay için iyi bir gelişmemi yoksa yetersizmi kaldım onu öğrenmek için sordum ama sanırım sizin pek ciddiye aldığınız yok neyse fazla uzamasın konu

edit: sıvıları da soğuk tutsa güzel olur

bir de bodycilerin yemekleri koymak için özel çantalar varmış duyan bilen var mı?

edit2: bahsettiğim yemek çantası şunun gibi birşey.

http://allpronutritioninc.com/wp-content/uploads/2013/01/6-pack-bags-header.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezequiel1 -- 13 Nisan 2013; 0:36:42 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.