< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 26 Mart 2021; 22:29:37 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
DEVLETTE EN YÜKSEK MAKAM ARABASI MEGANE OLMALI

-
-
2023 ü bekleyin.
-
2023 espirileri baymadı mı kanka ya?quote:
Orijinalden alıntı: Guest-0FD1540C72023 ü bekleyin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
:(
-
Bence Türkiye de üretim olarak % (montaj değil) en fazla hangi marka yada model ise Cumhurbaşkanı ona binmeli o seneki kamu araçları o markadan yada modelden alınmalı
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-0FD1540C72023 ü bekleyin.
Alayına gommeye geliyor
-
Cumhurbaşkanına ve başbakana lüks seviyede 2 araba verilmeli(ABD ekolu); valilere, bürokratlara, milletvekillerine vb. hiç araba verilmemeli.
Kendi arabalarını kendileri alsınlar.
-
Bu da olurquote:
Orijinalden alıntı: RevengeRainCumhurbaşkanına ve başbakana lüks seviyede 2 araba verilmeli(ABD ekolu); valilere, bürokratlara, milletvekillerine vb. hiç araba verilmemeli.
Kendi arabalarını kendileri alsınlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Memurum ve kamuya alinan tipleri gördükçe ozellikle son 7 8 senedir icim acıyor.. Nerde laf soz dinleyen hicbirseye gıkı cikmayan tipler var ve liyakatsiz onlar ise giriyor malesef..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hic bir sekilde makam araci olmamali..hepsine karsiyim
Yerli araba olmalı. O zaman kaliteyi arttırırlar.
En yüksek makam arabasının Megane olması doğru olmaz. CB ve tüm bakanlar, kilit isimler (MİT başkanı) vs. dışında dediğinize %1000 katılıyorum. Bunlarda olmama sebebi de güvenliktir. Ancak onun dışında belediye, kamu kuruluşlarının tamamında Türkiyede üretilen bir araç kullanılması zorunlu hale getirilmelidir. Kullanılacak araçta ilgili modelin en boşu dediğimi (Megane ise Joy, Corolla ise Vision gibi) olmalıdır. Hele garajı "basat" pazarı olan belediyeleri gördükçe, bunları alanları tefe koyup çalasım geliyor.
Bu konuda TSK'a şaşırmış ve hayran kalmıştım. Askerlik zamanında gelen Albay da olsa bindiği araba siyah sümbüldü. Tabi yıl 2013tü, şimdi değişti mi bilmiyorum.
-
Cumhurbaşkanı ve Meclis Başkanında mercedes olabilir bir şey demiyorum tamam ok. Ama bizde 10 bin nüfuslu ilçenin kaymakamında bile milyonluk araba + lojman var Türkiye bu kadar zengin bir ülke değil yatıyoruz kalkıyoruz bürokrasiye çalışıyoruz ayıptır ya
Tsk ulkedeki tek düzgün kurum onunda odenegi cok cok az dunyadaki diğer ulkelere gorequote:
Orijinalden alıntı: J.McNultyEn yüksek makam arabasının Megane olması doğru olmaz. CB ve tüm bakanlar, kilit isimler (MİT başkanı) vs. dışında dediğinize %1000 katılıyorum. Bunlarda olmama sebebi de güvenliktir. Ancak onun dışında belediye, kamu kuruluşlarının tamamında Türkiyede üretilen bir araç kullanılması zorunlu hale getirilmelidir. Kullanılacak araçta ilgili modelin en boşu dediğimi (Megane ise Joy, Corolla ise Vision gibi) olmalıdır. Hele garajı "basat" pazarı olan belediyeleri gördükçe, bunları alanları tefe koyup çalasım geliyor.
Bu konuda TSK'a şaşırmış ve hayran kalmıştım. Askerlik zamanında gelen Albay da olsa bindiği araba siyah sümbüldü. Tabi yıl 2013tü, şimdi değişti mi bilmiyorum.
Allah ordumuzun yar ve yardimcisi olsun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kutsal devlet anlayışı denen anormal kafa yapısı olduğu sürece bu ülkede böyle birşey olmaz.
Bu ulkede DEVLET BABAAAĞĞ diye gezen adamlar bitmezquote:
Orijinalden alıntı: Dxdiag36Kutsal devlet anlayışı denen anormal kafa yapısı olduğu sürece bu ülkede böyle birşey olmaz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kutsal kase Egea varken Megane da neymiş
-
Bence makam arabası diye bir şey olmamalı. Sadece servis olmalı en elzem, en üst mevkiler hariç. Göreve gidilen yerlerde sadece görev amaçlı araba olmalı. Görev dışı garajında durmalı. Kendi arabasını alabilir belli bir makama gelenler. Ha devlet kısmi yardım yapabilir, vergi düşümü ya da faizsiz kredi gibi, o da sadece 1 araç için.
Bizim ülkemizdeki makam aracı kavramı çok yanlış. Normalde herkes işe kendi aracıyla gelir. İş yerine geldikten sonra bir kuruma gitmesi gerekiyorsa, iş yerinin araçlarından boşta olan ile gidilir. Sadece bir kişinin kullanımı için araç tahsis edilmez.
Bence Türkiye de üretim olarak % (montaj değil) en fazla hangi marka yada model ise Cumhurbaşkanı ona binmeli o seneki kamu araçları o markadan yada modelden alınmalı |
Cumhurbaşkanına ve başbakana lüks seviyede 2 araba verilmeli(ABD ekolu); valilere, bürokratlara, milletvekillerine vb. hiç araba verilmemeli. Kendi arabalarını kendileri alsınlar. |

G Guest-0FD1540C7 demiş ki;Mesajı Yerinde Gör
|
Cumhurbaşkanı ve Meclis Başkanında mercedes olabilir bir şey demiyorum tamam ok. Ama bizde 10 bin nüfuslu ilçenin kaymakamında bile milyonluk araba + lojman var Türkiye bu kadar zengin bir ülke değil yatıyoruz kalkıyoruz bürokrasiye çalışıyoruz ayıptır ya
|
Hic bir sekilde makam araci olmamali..hepsine karsiyim
|
Kutsal devlet anlayışı denen anormal kafa yapısı olduğu sürece bu ülkede böyle birşey olmaz. |
En yüksek makam arabasının Megane olması doğru olmaz. CB ve tüm bakanlar, kilit isimler (MİT başkanı) vs. dışında dediğinize %1000 katılıyorum. Bunlarda olmama sebebi de güvenliktir. Ancak onun dışında belediye, kamu kuruluşlarının tamamında Türkiyede üretilen bir araç kullanılması zorunlu hale getirilmelidir. Kullanılacak araçta ilgili modelin en boşu dediğimi (Megane ise Joy, Corolla ise Vision gibi) olmalıdır. Hele garajı "basat" pazarı olan belediyeleri gördükçe, bunları alanları tefe koyup çalasım geliyor. Bu konuda TSK'a şaşırmış ve hayran kalmıştım. Askerlik zamanında gelen Albay da olsa bindiği araba siyah sümbüldü. Tabi yıl 2013tü, şimdi değişti mi bilmiyorum. |
Bizim ülkemizdeki makam aracı kavramı çok yanlış. Normalde herkes işe kendi aracıyla gelir. İş yerine geldikten sonra bir kuruma gitmesi gerekiyorsa, iş yerinin araçlarından boşta olan ile gidilir. Sadece bir kişinin kullanımı için araç tahsis edilmez. |
Nerde fabrika ? Nerde personel ? Bu yalanlara hala kananlar var mı? |
Benzer içerikler
- parayla diploma veren üniversiteler
- b ehliyet 125 cc eğitimi ücreti
- fulbright bursu alan türkler
- daire içinde duvar yıkmak cezası
- filistin türkiye'ye ne yaptı
- playstation 5 pro fiyat
- market fiyatları karşılaştırma uygulaması tübitak
- uçak kazaları
- mavi taksi nedir
- togg pin kodu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X