Şimdi Ara

DEVLETTE EN YÜKSEK MAKAM ARABASI MEGANE OLMALI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
6.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
140 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En en en fazla renoult megane olmalıdır

Neden mi

Çünkü biz siyasetcileri neden seciyoruz devlete neden vergi veriyoruz devlet sistemini neden ayakta tutuyoruz?

Çünkü bize mureffeh bir yaşam sunsunlar diye
    Yani aslinda patron kim? Biziz isci kim onlar

Onlari secen de devlet mekanizmasini ayakta tutanda biziz

Gel gelelim bu sectigimiz insanlar bizi en fazla renoult Megane binebilecegimiz bir refah seviyesinde tutuyor ortalama bir megane suanda 300 bin lira

E patron olarak biz buna binebiliyorsak bizim vergimizle bizim oyumuzla yeri geldiginde bizim kanimizla bulunduklari makamda olan devlet memurlari ve siyasetciler neden bizden daha iyisine layik olabiliyor

Partiler ustu bir konu bu universite rektörü falan neden a8e biniyor kardesim? Hayırdır memlekette aclar bitti herkes 2 tane merso cekti evinin onune de bizim mi haberimiz yok?

Ha refahi getirsinler ornegin abd yada almanya gibi başüstüne hepsi s class ile gezsin hic lafim olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 26 Mart 2021; 22:29:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Guest-0FD1540C7 G kullanıcısına yanıt
    G Guest-0FD1540C7 demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0FD1540C7

2023 ü bekleyin.

2023 espirileri baymadı mı kanka ya?

En yüksek makam arabasının Megane olması doğru olmaz. CB ve tüm bakanlar, kilit isimler (MİT başkanı) vs. dışında dediğinize %1000 katılıyorum. Bunlarda olmama sebebi de güvenliktir. Ancak onun dışında belediye, kamu kuruluşlarının tamamında Türkiyede üretilen bir araç kullanılması zorunlu hale getirilmelidir. Kullanılacak araçta ilgili modelin en boşu dediğimi (Megane ise Joy, Corolla ise Vision gibi) olmalıdır. Hele garajı "basat" pazarı olan belediyeleri gördükçe, bunları alanları tefe koyup çalasım geliyor.

Bu konuda TSK'a şaşırmış ve hayran kalmıştım. Askerlik zamanında gelen Albay da olsa bindiği araba siyah sümbüldü. Tabi yıl 2013tü, şimdi değişti mi bilmiyorum.

• DEVLETTE EN YÜKSEK MAKAM ARABASI MEGANE OLMALI

2023 ü bekleyin.

• quote:

2023 ü bekleyin.

2023 espirileri baymadı mı kanka ya?

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

:(

• Bence Türkiye de üretim olarak % (montaj değil) en fazla hangi marka yada model ise Cumhurbaşkanı ona binmeli o seneki kamu araçları o markadan yada modelden alınmalı

• quote:

2023 ü bekleyin.

Alayına gommeye geliyor DEVLETTE EN YÜKSEK MAKAM ARABASI MEGANE OLMALI 

• Cumhurbaşkanına ve başbakana lüks seviyede 2 araba verilmeli(ABD ekolu); valilere, bürokratlara, milletvekillerine vb. hiç araba verilmemeli.

Kendi arabalarını kendileri alsınlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevengeRain

Cumhurbaşkanına ve başbakana lüks seviyede 2 araba verilmeli(ABD ekolu); valilere, bürokratlara, milletvekillerine vb. hiç araba verilmemeli.

Kendi arabalarını kendileri alsınlar.

Bu da olur

• Memurum ve kamuya alinan tipleri gördükçe ozellikle son 7 8 senedir icim acıyor.. Nerde laf soz dinleyen hicbirseye gıkı cikmayan tipler var ve liyakatsiz onlar ise giriyor malesef..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hic bir sekilde makam araci olmamali..hepsine karsiyim

• Yerli araba olmalı. O zaman kaliteyi arttırırlar.

• En yüksek makam arabasının Megane olması doğru olmaz. CB ve tüm bakanlar, kilit isimler (MİT başkanı) vs. dışında dediğinize %1000 katılıyorum. Bunlarda olmama sebebi de güvenliktir. Ancak onun dışında belediye, kamu kuruluşlarının tamamında Türkiyede üretilen bir araç kullanılması zorunlu hale getirilmelidir. Kullanılacak araçta ilgili modelin en boşu dediğimi (Megane ise Joy, Corolla ise Vision gibi) olmalıdır. Hele garajı "basat" pazarı olan belediyeleri gördükçe, bunları alanları tefe koyup çalasım geliyor.

Bu konuda TSK'a şaşırmış ve hayran kalmıştım. Askerlik zamanında gelen Albay da olsa bindiği araba siyah sümbüldü. Tabi yıl 2013tü, şimdi değişti mi bilmiyorum.

• Cumhurbaşkanı ve Meclis Başkanında mercedes olabilir bir şey demiyorum tamam ok. Ama bizde 10 bin nüfuslu ilçenin kaymakamında bile milyonluk araba + lojman var Türkiye bu kadar zengin bir ülke değil yatıyoruz kalkıyoruz bürokrasiye çalışıyoruz ayıptır ya

• quote:

Orijinalden alıntı: J.McNulty

En yüksek makam arabasının Megane olması doğru olmaz. CB ve tüm bakanlar, kilit isimler (MİT başkanı) vs. dışında dediğinize %1000 katılıyorum. Bunlarda olmama sebebi de güvenliktir. Ancak onun dışında belediye, kamu kuruluşlarının tamamında Türkiyede üretilen bir araç kullanılması zorunlu hale getirilmelidir. Kullanılacak araçta ilgili modelin en boşu dediğimi (Megane ise Joy, Corolla ise Vision gibi) olmalıdır. Hele garajı "basat" pazarı olan belediyeleri gördükçe, bunları alanları tefe koyup çalasım geliyor.

Tsk ulkedeki tek düzgün kurum onunda odenegi cok cok az dunyadaki diğer ulkelere gore

Allah ordumuzun yar ve yardimcisi olsun

• Kutsal devlet anlayışı denen anormal kafa yapısı olduğu sürece bu ülkede böyle birşey olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dxdiag36

Kutsal devlet anlayışı denen anormal kafa yapısı olduğu sürece bu ülkede böyle birşey olmaz.

Bu ulkede DEVLET BABAAAĞĞ diye gezen adamlar bitmez

• Kutsal kase Egea varken Megane da neymiş

• Bence makam arabası diye bir şey olmamalı. Sadece servis olmalı en elzem, en üst mevkiler hariç. Göreve gidilen yerlerde sadece görev amaçlı araba olmalı. Görev dışı garajında durmalı. Kendi arabasını alabilir belli bir makama gelenler. Ha devlet kısmi yardım yapabilir, vergi düşümü ya da faizsiz kredi gibi, o da sadece 1 araç için.

• Bizim ülkemizdeki makam aracı kavramı çok yanlış. Normalde herkes işe kendi aracıyla gelir. İş yerine geldikten sonra bir kuruma gitmesi gerekiyorsa, iş yerinin araçlarından boşta olan ile gidilir. Sadece bir kişinin kullanımı için araç tahsis edilmez.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.