Şimdi Ara

DEVLETTE EN YÜKSEK MAKAM ARABASI MEGANE OLMALI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
86
Cevap
0
Favori
6.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
140 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şahsi arabasını kullansın makam sahibi.

• J.McNulty kullanıcısına yanıt

Değişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: cormen

Değişti.

Değişse bile lüks araç kullandıklarını sanmıyorum. Sümbülden Megane geçiş olmuştur belki, tabi farazi konuşuyorum.

• Renault fazla lüks devlet için. Egea alıp geçsinler.

• Bizim ülkede makama oturanların çoğu kendini Allah'ın yeryüzündeki gölgesi zannettiği için mercedes,audi vs. dışındakileri hakaret sayar.

• Böyle bir şeyi vatandaştan ziyade mevcut parlamenterler kabul etmez. Bu yuzden kimse boyle bi önergeyi\tasariyi neyse artık, sunmaz oylamaz... Halkin da zaten böyle bir gücü yok. En fazla oy verir. Seçim var diyoruz ama adı seçim. Eldekiler neyse ona oy atıyorsun yani. Eldekiler de belli iste... O yuzden oy moy kullanmıyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakan_harputlu H kullanıcısına yanıt

Nerde fabrika ? Nerde personel ? Bu yalanlara hala kananlar var mı?

• Kamuda Cumhurbaskani'nin kullanacagi haric en luks arac Skoda SuperB olmali. Belediye baskanlari vs. en fazla Megane vs. gibi araclar kullanmali.

• quote:

Orijinalden alıntı: ghostiki

Nerde fabrika ? Nerde personel ? Bu yalanlara hala kananlar var mı?

Kanka söz verilen bir tarih var.O tarih geldiğinde sorarsın nerde fabrika diye.

Yada doğru bunlar hayal ürünü makettir muhtemelen.Yada bir film vardı belki izlemiştirsin dronelerle sinematik gösteri yapıyorlar olmayan şeyleri sinematik bir ekranda varmış gibi gösteriyorlar. Halüsinasyon da olabilir

İkincisi inşaat durumu ile ilgili tweetleri takip edebilirsin ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_harputlu -- 27 Mart 2021; 17:13:41 >

O fabrika dan araba üretilsede büyük zarar ile 3-5 sene içinde kapanacak....

Allah ömür versin , göreceğiz bakalım...

Ha kanka dediğin adam 40 yaşında... senin gibi gençler gelişmiş, refah seviyesi yüksek halkı mutlu bir ülkede yaşasın diye umuyorum...ama gençler kanıyor bu yalanlara , umudum kayboluyor...

• Bugun yolda yürüyordum. Baktım çakarlı araç park etmiş. Siyah camlı Megane. plakalığa bir baktım hani şu İBB akp deyken kiralık araç aldıkları şirket. Nasıl bir sömürü kardeşim bu kardeşim araba bile fazla bunlara bisiklet vereceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sissil -- 27 Mart 2021; 20:31:36 >
  • en basit örneği,eyt e emekliye işçiye iyi bir zam verin eyt yi çıkartın denildiğinde bütçe yok deniyor!bu araba saltanatlığı ile 4 tane eyt çıkar asgari ücret 5 bin en düşük emekli maaşı da 4 bin olur...yazıklar olsun size de size oy verenlere de!!!

• 1.3 dizel Egea yeter de artar.

• O bile fazla. Ülkede 100.000 YUZ BİN makam arabası var. Yuh!
    Gidin kendi maasinizla alın lan! Yeter aliminyum. 10.000 nüfuslu ilçenin belediye başkanı s cilince ertesi hafta sıfır araba aliyo. Ulan Allah'tan korkun be!

• Turkiyede uretilmeyen hiçbir araç kamuda kullanılmamalı, en ustekinden en alttaki gorevlisine kadar bu kural getirilmeli. Yılda binlerce mercedes , audi, bmw alıyorlar belki bu sayede ufak çaplı üretime vesile olurlar ülkede

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Stand Alone kullanıcısına yanıt
    Ne alakası var? Memurlar maybach makam aracını normal mi karşılıyor?

Bunun memur olmakla değil, ortalama zekalı insan olmakla ilgisi var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    İş çok inada bindiği için "bişeyler" üretilme ihtimali imkansız değil, ama mesele de o değil.

Üretince sürekli zarar edip, zararı da hep milletin karşılaması ihtimali yüksek. Sorgulanan asıl şey bu.

2021de fabrika kurup 2023 de yerli araba üretmek diye bişey yok. Şu anki otomobil firmaları, piyasada halihazırda satılan bir modeli güncellemek için üzerinde 4-5 yıl çalışıyorlar. 2 yılda önce fabrika kurup, sonra sıfırdan otomobil üretmek diye bişey dünyada yok. Bi gecede kanun çıkarmaya benzemez o iş.

Bizden 2 sene önce dünyaya tanıtılmış otomobili kiralayıp, "aha yerli ve milli otomobil bu" muhabbetini de sürekli yediremezsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Alayına gömebileceğine gerçekten inanıyor musun ?

• Devlette makam arabası nedir arkadaş? Bakanlara ücretsiz ekonomi sınıfı uçak bileti ve ücretsiz tolu taşıma hakkı verilsin. Cumhurbaşakanına da D sınıfı zırhlı normal bir araç tahsis edilsin. Gerisine gerek bile yok. İlçe belediye başkanı bile e class mercedes'e veya en kötü AUDİ A6'ya biniyor.

https://www.haberturk.com/esenler-belediye-baskani-tevfik-goksu-nun-makam-araci-kaza-yapti-2007220

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.