Şimdi Ara

Devil May Cry (DmC) Çıktı (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.220
Cevap
13
Favori
53.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu oyun beni sinir hastası edecek. Normal zorlukta bile ölüyorum yahu. Comboları sürekli kesiyor yaratıklar her türlü hasar alıyorum. Sağa sola kaçmak da fayda etmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: magicans
    vallahi ben 1 ve 2.oyunada yetiştim ilk oyun 2000 yılının sonlarına doğru çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam ben o yıllarda lise 3 de falan okuyordum ps2 nin yeni yeni yaygınlaşmaya başladığı dönemlerdi .. ilk oyun güzeldi ama 2 oyun yapımcımı değişmişti ne çok dandik bir oyundu DMC nin ruhuna yakışmıycak nitelikteydi 1.ve 3. oyunlar favorimdi 4 oyunda güzeldi ama belli bir süreden sonra biliyorsun kendini tekrar ediyordu brde ilk çıktıgı zamnlar sanırım 2008 yılıydı sstemleri zorluyordu optimize yerlerdeydi öyle hatırlıyorum...

Ben de o zamanlar ps2 almak için pederle eminönü'ne gitmiştik.Bizim peder fiyatı duyunca şok oldu tabi ben de (750 TL ) , tabi alamadık onun yerine ps1 oyunuyla idare ettim (Brahma Force adında Japon Sci-Fi FPS oyunuydu çok ta güzeldi).

Ben de dmc2 nin pek beğenilmediğini duydum yapımcının değiştiğini bilmiyordum ama.Dmc4 de de monotonluk vardı dediğiniz gibi o kısmı kötüydü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

Bu oyun beni sinir hastası edecek. Normal zorlukta bile ölüyorum yahu. Comboları sürekli kesiyor yaratıklar her türlü hasar alıyorum. Sağa sola kaçmak da fayda etmiyor.

Aynen öyle kalabalık yerlerde sorun oluyor özellikle halbuki daha kolay yapabilmem gerekiyor ama kombo yu yarıda kesiyorlar :S bir de üstüne aşağı düşmekten güç kalmıyor.Dmc5 e kolay diyenleri anlayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cos37

quote:

Bu oyun beni sinir hastası edecek. Normal zorlukta bile ölüyorum yahu. Comboları sürekli kesiyor yaratıklar her türlü hasar alıyorum. Sağa sola kaçmak da fayda etmiyor.

Aynen öyle kalabalık yerlerde sorun oluyor özellikle halbuki daha kolay yapabilmem gerekiyor ama kombo yu yarıda kesiyorlar :S bir de üstüne aşağı düşmekten güç kalmıyor.Dmc5 e kolay diyenleri anlayamadım.

Üstüne aynı anda farklı tip hasar alanlar gelince evlere şenlik. Angel silahı ile hasar alanın yanına demon silahi ile hasar alan geldiğinde tırpan geri sekiyor combo yarım kalıyor. Yana kaçıyorsun tam Demon silahını çekeceksin yukardan huriler ok atıyor. Ondan kaçıyorsun testereli manyaklar deşmeye geliyor ki adamlar hasar almıyor hiçbir şekilde sana saldıracakken.

Sinirden kapadım oyunu kolu atacam en sonunda duvara.

millet nasıl SSS çekiyor anlamıyorum. Anca S yapalım biz..

• quote:

Birazda eskileri yad edelim eski seriler daha hızlıydı sanki

son oyunda fevkalade olmuş ama eskiden aldıgım zevki nedense son oyunda çok çok az alabildim. Sanırım oyunun japon kültüründen biraz uzak olmasından kaynaklanıyor bu durum..

"M" tuşuna basınca artistik hareket yapıyor mu?
  • Oyun güzel olmuş hatta çok güzel olmuş ama dmc3deki kadar boss olsa çok iyi olurmuş.Dmc 4 ten iyi en az dmc3 kadar iyi.6 tane boss var 20 bölüm var .tavsiyem kombo sırasında silah değiştirin inanılmaz zevkli kombolar ortaya çıkıyor.Bir de 2. oynayışımda ara sahneleri geçemedim nasıl geçiyoruz? max payne 3 gibi olmasın da.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cos37

quote:

Üstüne aynı anda farklı tip hasar alanlar gelince evlere şenlik. Angel silahı ile hasar alanın yanına demon silahi ile hasar alan geldiğinde tırpan geri sekiyor combo yarım kalıyor. Yana kaçıyorsun tam Demon silahını çekeceksin yukardan huriler ok atıyor. Ondan kaçıyorsun testereli manyaklar deşmeye geliyor ki adamlar hasar almıyor hiçbir şekilde sana saldıracakken.

Sinirden kapadım oyunu kolu atacam en sonunda duvara.

millet nasıl SSS çekiyor anlamıyorum. Anca S yapalım biz..

12. görevde SS bir de 20. de SSS yaptım sadece :/

Sıklıkla saldırlıklarından kombo yapmak sorun oluyor bide bahsettiğiniz farklı tip silahlarla hasar alanlar tam bir sıkıntı yaratıyor.Ok atan hurilerin iyi yanı uçuyor olmaları , kombolar kolay yapılıyor ama busefer de erken ölüyorlar , yere inince de tam testerelilerin üzerine düşüyorum

Daha alışamadık ama yakında yardırırız diye umuyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: laptoprecai

Oyun güzel olmuş hatta çok güzel olmuş ama dmc3deki kadar boss olsa çok iyi olurmuş.Dmc 4 ten iyi en az dmc3 kadar iyi.6 tane boss var 20 bölüm var .tavsiyem kombo sırasında silah değiştirin inanılmaz zevkli kombolar ortaya çıkıyor.Bir de 2. oynayışımda ara sahneleri geçemedim nasıl geçiyoruz? max payne 3 gibi olmasın da.

İyi de kombo dediğin zaten öyle olur tabi ki silah değiştirerek yapacaksın.Jump cancel ile de çok iyi oluyor.Ancak ben dmc3 ve 4 den iyi olduğunu sanmıyorum sadece grafik bakımından iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cos37 -- 28 Ocak 2013; 17:44:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: F4

Bu paralel evren muhabbeti nedir ya? Adamlar yeniden DMC yapmışlar paralel evrene bağladınız a

Paralel evren ne tam olarak bilmediğimden bir şey diyemiyorum ama ben demedim DmC paralel evrende geçiyor diye. TehErozbey dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger

Oyun bittikten sonra beyaz saç açılıyor.

Steam'den ön sipariş vermiştim, ben de oyunun başında da beyaz saç açıktı. Bunu hatırlatmakta fayda var.

Ama bazı ara videolarda eski saç görünüyor. AMa çoğu videoda saçımı seçtiğimiz gibi görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Steam'den ön sipariş vermiştim, ben de oyunun başında da beyaz saç açıktı. Bunu hatırlatmakta fayda var.

Ama bazı ara videolarda eski saç görünüyor. AMa çoğu videoda saçımı seçtiğimiz gibi görünüyor.

Tabi ön sipariş verenler ekstra DLC kazanıyordu. Ama bu DLC değil sanırım. Çünkü oyun bittikten sonra açılıyor. DLCler ücretli oluyor benim bildiğim.

quote:

Orijinalden alıntı: Lion_Army

Nasıl oldu da bu oyun pc'ye erken çıkıyor böyle..Çıksında alalım itina ile sindire sindire oynansın

Oyunun erken çıkmasına ben de çok şaşırdım. Normalde 3-4 ay sonra çıkarırlar. Ama oyun port değil sanırım. Hem optimizasyonu iyi, hem de konsollardan hemen 1 hafta sonra çıkarıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 28 Ocak 2013; 17:57:40 >

• quote:

quote:

quote:

Tabi ön sipariş verenler ekstra DLC kazanıyordu. Ama bu DLC değil sanırım. Çünkü oyun bittikten sonra açılıyor. DLCler ücretli oluyor benim bildiğim.

quote:

Nasıl oldu da bu oyun pc'ye erken çıkıyor böyle..Çıksında alalım itina ile sindire sindire oynansın

Oyunun erken çıkmasına ben de çok şaşırdım. Normalde 3-4 ay sonra çıkarırlar. Ama oyun port değil sanırım. Hem optimizasyonu iyi, hem de konsollardan hemen 1 hafta sonra çıkarıldı.

Öyle bir güzellik yapmışlar sanırım ön sipariş verenlere.

Çünkü ben oyunu daha ilk defa oynuyorum, 3,4 tane kostüm ve bu saç stili açıktı, bu saç stiliyle oynuyorum.

Devil May Cry (DmC) Çıktı

• quote:

quote:

Bu paralel evren muhabbeti nedir ya? Adamlar yeniden DMC yapmışlar paralel evrene bağladınız a

Paralel evren ne tam olarak bilmediğimden bir şey diyemiyorum ama ben demedim DmC paralel evrende geçiyor diye. TehErozbey dedi.

Yapımcıların kendisi açıkladı. Eski Devil May Cry serilerine saygıları olduğunu ve eski kültürü aratmayacak şekilde geliştireceklerini söylediler. Ayrıca oyunun paralel evrende geçtiği doğru, bu da açıklanan birşey. Fakat bu paralel evrene nasıl düştüğünü, ne oldu da paralel evrende bu olaylar gerçekleşiyor oyuncunun hayal gücüne bırakılmış.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Çünkü ben oyunu daha ilk defa oynuyorum, 3,4 tane kostüm ve bu saç stili açıktı, bu saç stiliyle oynuyorum.

Haa pardon. Oyunun sonunda açılan beyaz saç böyle uzun değildi. Yine Amerikan tarzı saçtı. Yani saçlar kısa, yanlar kazıtılmış, saç beyaz. Ayrıca bu peruk değil mi? Senin kullandığın saç tam olarak böyle mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 28 Ocak 2013; 18:32:15 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Haa pardon. Oyunun sonunda açılan beyaz saç böyle uzun değildi. Yine Amerikan tarzı saçtı. Yani saçlar kısa, yanlar kazıtılmış, saç beyaz. Ayrıca bu peruk değil mi? Senin kullandığın saç tam olarak böyle mi?

Alıntıları Göster
    SS aldım hocam:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 28 Ocak 2013; 18:39:39 >

• quote:

SS aldım hocam:

Saç ve kostüm çok güzelmiş. Bu arada diğer mesajlarım flooddan silinmiş. Çok fazla birikmesin diye aynı mesaja yazmadım. Neyse aynı mesaja editleyecez artık.

• Arkadaslar oyunu usb joystick ile oynuyorum . Silahala ates etme 4 numara li tus yani kare tusu. Rainstormu ( havada donup asagidaki dusmanlara ates etme hareketi ) yapmak icin ziplayip 4 + 4 kombinasyonunu yapmam gerektingi yaziyor upgrade ekraninda upgarede yapip havaya sicrayip 4 + 4 tusuna yani iki kere kareye basiyorum ne yaptiysam yapamdim bu rainstormu varmi bi puf noktasi . Yardimci olursaniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: dennzi

Arkadaslar oyunu usb joystick ile oynuyorum . Silahala ates etme 4 numara li tus yani kare tusu. Rainstormu ( havada donup asagidaki dusmanlara ates etme hareketi ) yapmak icin ziplayip 4 + 4 kombinasyonunu yapmam gerektingi yaziyor upgrade ekraninda upgarede yapip havaya sicrayip 4 + 4 tusuna yani iki kere kareye basiyorum ne yaptiysam yapamdim bu rainstormu varmi bi puf noktasi . Yardimci olursaniz sevinirim

zıpla havada x ile kareye aynı anda basılı tut. Ben de kolla oynuyorum yapması çok zor harbiden.
  • quote:

quote:

Hmm iyiymiş.

Bu kartı nereye takıyorsun peki?

Anakartın PCI slotuna.

Peki nasıl kullanılıyor? Programı falan mı var?

quote:

Steam den açılmış.

Oyunda inanılmaz optimize var. İmzamdaki sistem ile ultrada 1920x1080 200FPS civarı oynuyorum.

O sistemle bu oyunu 24x Edge Detect vs CCC'deki tüm ayarları aktif ederek oynamak lazım. Ben CCC'deki tüm ayarlar maksimumdayken oyunda 15 FPS alıyorum i5 2500K 6970 ile. Normalde 100 FPS falan alıyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: designr

ultra +hd texture+hd shadow+hd antialiasing +full hd de 60fps. oyun akıyor akıyor. böyle optimizasonyları özlemişim

Banlıyken bu yazıyı okuyunca dalga geçtiğini sanmıştım. HD Shadow, HD Antialiasing falan. Ben de aynı ayarlarla 100 FPS alıyorum ama AA sıkıntısı var gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 30 Ocak 2013; 20:37:16 >

• Oyunu bitirdim ne biliyim olmamış bence ama çoğunluk beğendi, crysis betasından öncede oyaladı hani beni şahsi notum 10/6 hikaye devam edecek gibi duruyor sonu açık bitti.
  • quote:

quote:

Birazda eskileri yad edelim eski seriler daha hızlıydı sanki

son oyunda fevkalade olmuş ama eskiden aldıgım zevki nedense son oyunda çok çok az alabildim. Sanırım oyunun japon kültüründen biraz uzak olmasından kaynaklanıyor bu durum..

"M" tuşuna basınca artistik hareket yapıyor mu?

Tuş dizilimi farklı kardeşim eskide pc de K.L.J.M falan tuşlarıyla oynanıyordu bunda ise E,Q,F falan dizilim değişmiş ama zorlanmadım açıkcası sonuça oyunda mouse var Devil NMy Cry 3 de mouse falan yoktu...
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.