Şimdi Ara

DERSHANEDEKİ KIZI AĞLATTIM MÜDÜR YANINA ÇAĞIRDI NE YAPMALIYIM ACİL TAKTİK VERİN (HİKAYELİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
2.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

malum mezun senem olduğu için dershaneye başladım eylül ayında, temelim vardı zaten bu sayede 12 matematiğini haziranda bitirmiştim. deneme sınavı yapıyorlar her pazartesi fakat yayınları beğenmediğim için gitmiyordum, evde kendi seçtiğim denemeleri çözüyordum. geçen bi gireyim dedim 3d yaptıklarını görünce ve 1. oldum, 2.'yle aramda 1 puan mı ne var 2. olan kız normalde ben yokken hep 1. oluyomuş 9'dan beri 4 senedir bu dersanedeymiş ben 1. olunca kopya diye şüphelenip kitapçığa bakmışlar hocalar. Bi tane zor limit sorusu vardı ama normal çözümle 3 dk, L'Hôpital'le 10 saniye a*k.

Sonra beni çağırdılar işte müdür yardımcısı. Bi gittim ortada müdür yardımcısı işte, sağında mat hocası solunda 2. olan kız ama ağlamış belli 2. olduğu için k*hpe. Oturdum müdür yardımcısı konuşmaya başladı "Yaptığın doğru değil." falan dedi. Ben içimden dedim noluyor a*k ne yaptım falan sonra matçı " L'Hôpital kullanmaya utanmıyor musun arkadaşlarının emeklerini çaldın" falan dedi beni çağırma sebepleri limit sorusunda L'Hôpital kullanmammış a*k.

Sonra kız burnunu çeke çeke hocam ben de biliyorum lopitali ama arkadaşlarıma saygımdan kullanmıyorum falan dedi ağlayarak (bu mal da 10 dk harcamış soruda cevabı normal yoldan bulcam diye.) Matçı bu sefer arkadaşlarının emeklerini çaldın mutlu musun falan dedi ben iyice gülcem gülemiyorum ölen dedemi aklıma getirmeye çalışıyorum en son özür dile arkadaşından L'Hôpital'le 1. olduğun için falan dedi ben de özür dilerim hocam bir daha lopital kullanmicam dedim çıktım eve gittim a*k hala inanamiyorum gerçek mi değil mi bu yaşadıklarım diye.

rüyamda görüp s*kmeye çalışıcam a*k kızını. neyse günaydın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B849B3DA4 -- 17 Nisan 2022; 9:15:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynısını yaşamışız

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • "L'hopital kullanmaya utanmıyor musun?" yazmaya geldim, gidiyorum.

Konu eski, yeniden açılmış. Önceden okuduğumu hatırlıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya bu konunun eskisi vardı yada dejavu yaşadım :D

• Kaç yıldır aynı konu açılıyo sıktı artık

• Ulpro kullanıcısına yanıt
    biraz değiştirip yeniden yazmış orjini daha iyi

• orjinin linki var mı la atsanıza bi o da baya iyiydi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nişantaşı’lı zengin bebesine dh tek yumruk 1 bu 2

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Utanmıyor musun terbiyesiz. L Ospital kullanıp milleti geçmeye. Pühhğğ sana.  

• Okumayın L hospital

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dejavu 101

• Kopyala yapıştır mı yaptın reis?

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bu forumda normalde düzenli mesaj yazmayanların bir anda mesaj yazdığı 2 konu tipi var,
    1- dizi önerisi
    2- eski olayların revizesi

• simityayınları kullanıcısına yanıt

• yemin ederim dün aklıma bu flood gelmişti

• faydalı konu up

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.