Sövmemek için zor durdum, yine bir kız beni ekti SS'Lİ

-
-
Cümlede gram duygu yok ya! Bu nasıl konuşma la? Önemsiyor olsaydı düzgün bir cümle ile yazardı diyeceğim ama herneyse. (Bak yine sinirlendim, Türk kızlarını sal n'olur? Ruslara yaz slav ara yaz ne billeyim zencilere bile yaz ama Türk kızına yazma ne olur.) Bu arada işinin olduğunu soracak mısın? (Şimdi değil yarın yada üstünden biraz zaman geçince)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-3B02C0FA0
Cümlede gram duygu yok ya! Bu nasıl konuşma la? Önemsiyor olsaydı düzgün bir cümle ile yazardı diyeceğim ama herneyse. (Bak yine sinirlendim, Türk kızlarını sal n'olur? Ruslara yaz slav ara yaz ne billeyim zencilere bile yaz ama Türk kızına yazma ne olur.) Bu arada işinin olduğunu soracak mısın? (Şimdi değil yarın yada üstünden biraz zaman geçince)yoo sormicam yazmam daha
-
asdaskdasjkf sdzjklcvndfvdsfkşfgdfsokgldflşghdfgffdşgşjkfdslgkdflşgdfçgdfg.dfg
-
Ruslara,orada duran ağaçta yere düşmeyi bekleyen slavlara yazmayı hiç düşündün mü?
Ya ile başlıyorsa sıkıntı vardır 😂😂
bu şarap içtiğin kızmı ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-3C120B679bu şarap içtiğin kızmı ?
evet
-
quote:
Orijinalden alıntı: Man In The Wıldernessevet
Alıntıları Gösterbu kızın seni 2.ekişi bu sen yazmadan yazmıyor dimi sal bunu bence önceki ektiğindede istemediğini anlamıştım zaten
bi kız söz verdiği halde ekiyorsa mutlaka o gün başka erkeklere söz vermiştir zaten kendine yeni avlara odaklan
hatta sana bi taktik vereyim eski sarışın kıza bir merhaba diyebilirsin tekrardan ssli buraya at yazdıktan sonra bişeyler içmeye çağır seni tek seven kız oydu yeni yazdığın her kız bu tarz ekecektir
-
bu kadar çok reddedilip bu kadar deneyen var mıdır acaba plaket vermek lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-3C120B679bu kızın seni 2.ekişi bu sen yazmadan yazmıyor dimi sal bunu bence önceki ektiğindede istemediğini anlamıştım zaten
bi kız söz verdiği halde ekiyorsa mutlaka o gün başka erkeklere söz vermiştir zaten kendine yeni avlara odaklan
hatta sana bi taktik vereyim eski sarışın kıza bir merhaba diyebilirsin tekrardan ssli buraya at yazdıktan sonra bişeyler içmeye çağır seni tek seven kız oydu yeni yazdığın her kız bu tarz ekecektir
Alıntıları Gösterolm o sarisina kac defa yazdim ben sonra
gecen sene bugunlerde yazdim en son
bu temmuzda yine yazicaktim da ark.a instasini takip ettirdim hala o elemanla cikiyor
-
HAHAHAHAHAHHAHAHA
quote:
Orijinalden alıntı: Man In The Wıldernessolm o sarisina kac defa yazdim ben sonra
gecen sene bugunlerde yazdim en son
bu temmuzda yine yazicaktim da ark.a instasini takip ettirdim hala o elemanla cikiyor
Alıntıları GösterYeni dans kursunda yokmu yeni manitalar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-3C120B679Yeni dans kursunda yokmu yeni manitalar
Alıntıları Gösterbu kiz Yeni dans kursundandi
-
hocam bunda bir şey yok kızın gerçekten bir işi çıkmış olabilir
eğer kız teklif etmezse buluşma bir ara yine denersin kız yine benzer şeyi yaparsa nextleyebilirsin
-
quote:
Orijinalden alıntı: jürklopphocam bunda bir şey yok kızın gerçekten bir işi çıkmış olabilir
eğer kız teklif etmezse buluşma bir ara yine denersin kız yine benzer şeyi yaparsa nextleyebilirsin
Nextlese nolcak diğer kızların ekmediğinimi sanıyosun hepsi aynı bunların
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
onları da nextler 10 kızın 10u da buluşmaya gelmez ki zaten
-
Sakın daha yazma hocam kafalamasın seni bir daha bence baştan savmış
quote:
Orijinalden alıntı: jürklopponları da nextler 10 kızın 10u da buluşmaya gelmez ki zaten
mahmut abi alert gerçek hayatta karşılığı yok o bilgilerin next mext hikaye kızların yüzde 90 ı aynı tarz tip taktik şart sağlam
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-3C120B679mahmut abi alert gerçek hayatta karşılığı yok o bilgilerin next mext hikaye kızların yüzde 90 ı aynı tarz tip taktik şart sağlam
Alıntıları GösterAllah seni bildiği gibi yapsın o sarışına istek attım 1 saat önce kafama girdin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man In The Wılderness -- 4 Eylül 2021; 16:55:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Cümlede gram duygu yok ya! Bu nasıl konuşma la? Önemsiyor olsaydı düzgün bir cümle ile yazardı diyeceğim ama herneyse. (Bak yine sinirlendim, Türk kızlarını sal n'olur? Ruslara yaz slav ara yaz ne billeyim zencilere bile yaz ama Türk kızına yazma ne olur.) Bu arada işinin olduğunu soracak mısın? (Şimdi değil yarın yada üstünden biraz zaman geçince)
|
Benzer içerikler
- çatıdaki kargalardan nasıl kurtulurum
- ağaçta yetişen sebzeler
- bütün kanallar çekiyor show tv çekmiyor
- burun karıştırmak burnu büyütür mü
- elektrikli bisiklet mi scooter mı
- elektrikli bebek arabası
- prompt mühendisliği
- dünyanın en büyük vinci
- ets2 türkiye haritası
- black friday 2025
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X