Şimdi Ara

müdür beni okuldan kovdu ve iftira attı ne yapmalıyım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaklaşık 5 yıldır saçım aynı uzunlukta ve aynı model. okuduğum okul mesem 11. sınıfım okula geçen sene gelen müdür saçımın hep böyle olduğunu görüp bilmesine rağmen geçen hafta durduk yere sesini yükselterek senin saçın neden böyle dedi bende çünkü böyle her zaman böyleydi dedim. lafımı kesti öğretmenlerimin ve arkadaşlarımın yanında bana bağırmaya başladı üstüme yürüdü sonrada o saçını kestirmeden gelme bu okula dedi kovdu. bende alındım yani durduk yere hiç sesimi bile yükseltmedim sadece saçım hep böyleydi dedim.

zaten saçımı kestircektim ama ne uyardı ne sakince konuştu. okadar kişinin arasında beni küçük düşürdü. bende bu olayı babama anlattım. babam gidip konuştuğunda babama senin oğlun bana diklendi üstüme yürüdü demiş ve hocalarda desteklemiş. babamda onlara inanıp bana bağırdı çağırdı kavga ettik. sonra oradaki arkadaşlarımı aradım. hepsine gördüklerinizi anlatın dedim. hepside olanı anlattı. yani şahitler. o müdür yüzünden hem evlatlıktan reddedildim ailemle aram bozuldu hemde okula gitmek istemiyorum şimdi ne yapmam gerekiyor ? ve şikayet etsem müdür bunun için bi ceza alırmı ?

• Milli eğitime veya cimere şikayet et fakat adamın tanıdıkları varsa bir şey çıkacağını düşünmüyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.