K

Çavuş
03 Eylül 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 58 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Ayt kimya için soru bankası ve 345 TYT sonrası için TYT matematik soru bankası önerebilir misiniz?

Arkadaşlar çalışmayı bilmiyorum disiplinim yok. Evde ders çalışamam çünkü aklımı çelecek tonlarca şey var. Dershane haricinde başka yollar da önerirseniz sevinirim?

Tavsiyelerinizi beklerim.

Arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar ben YKS'ye girecek bir adayım. Matematik için bu kaynak yabancı sayfalarda bayağı önerilmiş. Bu forumda göz atan veya kullanan biri varsa tavsiye eder mi?

Merhabalar arkadaşlar bu fiyat segmentinde aygıt istiyorum. Önümüzdeki sene dijital piyano alacağım. Buna ön ayak olması içinde alacağım. Kendi yapacağım oyuna kendi müziğimi yapmak istiyorum. Buna uygun öneri yaparsanız sevinirim.

Arkadaşlar merhaba bu fiyat seviyesinde sıfır veya ikinci el keman önerebilir misiniz?

Bu programların Udemy vb. kurslarını bana önerir misiniz?
Arkadaşlar merhaba ben oyun yapmak isteyen birisiyim. PC'de Unity, Unreal Engine, 3dsMax, Blender, Pikselart vs. gibi programlar yüklü. Donanımlarım iyi RTX 2070 Super ve Ryzen 7 3700X var. Şimdi ana konuya gelelim. Arkadaşlar ben unreal engine de oyun yapmak istiyorum, unity 2.sırada bırakıyorum çünkü Unreal engine daha hoş geliyor bana. Benim bu oyunları yapmak için nelere ihtiyacım var. Günde 5-6 saat ayırabilirim şu anlık. İngilizcem kullanmaya kullanmaya bence ortalama altı bir seviyede ama düzeltilir. Sizce videolardan öğrenmek mi daha mantıklı yoksa kitap mı bu konu hakkında önerilerinizi istiyorum. Oyun yapmayı bilen veya animasyon yapmayı bilen abilerim veya kardeşlerim nasıl öğrendiğinizi yazarsanız çok sevinirim.
Bu fiyat aralığında güzel bir televizyon önerirseniz sevinirim? Birde bu 100Hz-50Hz muhabbeti ne televizyonlarda? Premium ve Super UHD varmış birde, olayı ne?
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 80
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 277)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 15 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.