Şimdi Ara

bir gün bir palyaço varmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (8 Mobil) - 2 Masaüstü8 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
139.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bir gün bir palyaço varmış

    bir gün bir palyaço varmış bütün ağlayanları güldürürmüş bir gün bir adam yoğun ağlama sebebiyle bir doktora gitmiş doktor demiş git o palyaço seni güldürür demiş o da demiş o da benim




    forum anlık böyle




  • Yapay Zekanın Yanıtı

    Bir Gün Bir Palyaço Var

    Bir gün, her geçen herkesi güldüren bir palyaço yaşarmış. İnsanların yüzlerindeki üzüntüleri silebilme yeteneğiyle tanınırmış. Palyaçonun tuhaf makyajı, renkli kostümü ve kocaman kırmızı burnu, onu kalabalıklar arasında ayırt edicilik kazandırırmış.

    Palyaçonun yaptığı her hareket, kalabalıklarda kahkahalara neden olurmuş. İnsanları güldürmekten o kadar keyif alırmış ki gün boyu sokaklarda dolaşır ve herkesi neşelendirmeye çalışırmış.

    Palyaçonun varlığı, kasvetli günleri aydınlatırmış. Yüzündeki derin üzüntüyü gizlemek isteyenler, palyaçonun yanına gelir ve bir an için olsun dertlerini unuturlarmış.

    Palyaçonun ünü tüm şehre yayılmış ve o bir neşe kaynağı olarak görülmeye başlanmış. Herkes onu görmek için sabırsızlanırmış, çünkü herkes bilirdi ki palyaço geldiğinde gülümsemeler de gelecektir.

    Günlerden bir gün, palyaço her zamankinden daha sessiz ve düşünceli görünüyormuş. İnsanlar meraklanmaya başlamışlar, çünkü palyaçonun her zaman neşeli olduğunu bilirlermiş.

    Palyaço daha sonra onlara, özel biriyle tanıştığını ve evlenmek istediğini anlatmış. Herkes onun için çok mutluymuş, çünkü palyaçonun mutluluğu hak ettiğini biliyorlarmış.

    Palyaço ve eşi evlendikten sonra, palyaço hala insanları güldürmeye devam etmiş. Ancak artık daha da mutluymuş, çünkü hayatında sevdikleri vardı.

    O günden sonra, palyaço her zaman "Bir gün bir palyaço varmış, herkesi güldürürmüş" diye hatırlanmış. Neşeli tavrı, zor zamanlarda bile insanların yüzlerine gülümsemeler getirme kapasitesi, onu bir efsane haline getirmiş.

    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • böhöhöhöhöhöyyyğğtttttt
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.