Şimdi Ara

Derbinin hakemi nasıl değişti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

06.02 2011 günü saat 10.06'da Mahmut ÖZGENER'in Oğuz SARVAN'ı aradığı;

Mahmut'un "Kuddisiyi de beğenmemişler Kuddisi ne yaptı anasını satayım,…, Bunların bağırmasının ana sebebi o Fener iyi gitmeseydi bunlar bu kadar yapmazdı şimdi ben bunlara cevap vereceğim ağırda olacak cevap yani" dediği görüşmenin devamında Mahmut'un "Beşiktaş Fener maçı var öbür hafta oraya ne atacan sen" dediği Oğuz'un "ONLARA CÜNEYT İ VERECEĞİ.. NE YAPACAĞI…" dediği, Mahmut^'un "Ha doğru söylüyon" dediği tespit edilmiştir.

*15.02.2011 günü saat 14.22'de Mahmut ÖZGENER'i Mehmet Ufuk Özerten'un aradığı;

Mehmet'in "He Oğuzlan görüştüm de,…, Şeye he Bülent,… Derbiye" dediği Mahmut'un "Abi Cüneyt dedi bana manyak mı bu ya,… Banan geçen hafta Cüneyt dedi abi VERSİN CÜNEYT'İ KİMSENİN GIKI ÇIKMAZ niye Bülent abi" dediği tespit edilmiştir.

Mehmet'in "MUTABIKIZ" dediği, Mahmut'un "Tamam abi doğrusu o abi süper bir" dediği Mehmet'in "İşte yüzde elli elliydik falan dedi" dediği Mahmut'un "Tamam yardımcılara da dikkat etsin" dediği tespit edilmiştir.

• O maçta cünet Ç.'nin eyyam yaptığı her halinden belliydi. Ama acığa cıkması daha iyi oldu. Onca hatasına rağmen bu kadar yükselmesi hakkında ne düşünüyorsunuz. Pis kokular sardı her tarafı
  • Bir takımın başkanı, derbi maçının hakemini kafasına göre değiştiriyorsa hatta maçın hakemini kendi atıyorsa, kimse biz kirli işlere bulaşmadık demesin
    Derbi maçının hakemini atamak nedir? Kendi yönetseydi maçı.
    Her şey ortada, federasyona baskı, maçlarda teşvik ve şike
    daha ne yapacaklar, daha ne olsun.
  • Haaayir aziz yildirim ve fenerbahce sucsuz taaaam mii
  • Azizcileri bekliyoruz
  • Diyecek bir sey yok. Her gecen gun cikan yeni belgelerle soka ugruyorum.
  • Ben anlamadım konunun Fenerbahçe ile ne ilgisi olduğunu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Maçı yöneten Cüneyt çakır ise değişmemiş ki hakem.
  • olmamış biraz daha uğrasın
  • Ben bu konusmadan bi b.k anlamadim:/
  • Ferrari'nin dirsek attıgı mac değil mi o?e ne alaka hakem?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O degilde ferrari'nin sike yaptigini dusunebilirmiyiz?
  • ferrari kacti gelmedi bidaha telegolde idi sanirim konusuyolardi . ama iddanamede yer almadi bunlar . dedikodu idi sanirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

Ferrari'nin dirsek attıgı mac değil mi o?e ne alaka hakem?

o maç tartışılacaksa eğer dirseğe gelene kadar neler var neler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.