Şimdi Ara

Demirören: 'Hiçbirimiz Avrupa'ya gitmeyelim'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kulüpler Birliği Başkanı Demirören, Türk futbolunun içinde bulunduğu kaostan çıkış formülünü açıkladı: Hepimiz taraftara oynamayı bırakalım. Başlangıç bu. Ardından futbolumuzun rotasına bakalım.

Demirören: 'Hiçbirimiz Avrupa'ya gitmeyelim'

Futbolumuzun bu kaostan çıkabileceğini düşünüyor musunuz?
    Evet, bu krizden çıkış var. Benim gördüğüm, herkesin kendi formasını acilen çıkarması gerektiğidir. Hepimiz taraftara oynamayı bırakalım. Başlangıç bu. Ardından, Türk futbolunu tartışmaya açalım.

Zaten o tartışılmıyor mu şu anda?
    Hayır, şu anda varsa yoksa 58'inci madde... Puan silme mi küme düşme mi? Fenerbahçe mi Trabzon mu? Bunlar tartışılıyor. Oysa bu konular talidir. Büyük resim kaçırılıyor.

Peki... Güncel meselede Mehmet Ali Aydınlar'ın durumu önemli. Sizce ne yapmalı?
    Mehmet Ali Bey götürebilecekse götürsün. Götüremeyecekse başka birini bulalım.

Riskli bir süreçteyiz, UEFA ile ilişkiler nasıl rayına oturacak, onlar resmin neresinde olacak?
    Futbol camiasının ortak kararına göre strateji belirleyeceğiz. Kararlarımızı alacağız. UEFA ile karşı karşıya geleceksek hep beraber gelelim.

Peki bu sezon nasıl tamamlanacak?
    Bu sezon her şartta tamamlanır. 58 ile ilgili düzenleme zaten federasyonun yetkisinde. Kullanabilir. Mesele Türk futbolunun nereye gideceği... Tek Fenerbahçe değil ki... Futbolumuzun rotasına bakalım. Suçlu suçsuz avına çıkmanın zamanı değil. Hepimiz yanıyoruz.

Genel kurul bir kurtuluş formülü gibi görünüyordu, ne oldu, nasıl tıkandı?
    Aslına bakılırsa, çıkacak düzenleme kaostan kurtarmayacaktı. Krizi bitirmiyordu. Eğer orada kavga patlamasaydı 58 değişirdi. Kavga çıktı, orada bitti, bunu kimse görmüyor. Biz o sabah 9.00'da toplanma kararı almıştık, Mehmet Ali Bey bir saat gecikti, o da olumsuz etkiledi. 58 geçici bir rahatlıktı, olmadı. Ben diyorum ki gelin futbolu masaya yatıralım.

Gelinen noktada, doğru olan nedir, tam yetkili olsanız ne yapardınız?
    En doğrusu, mahkeme sürecini beklemektir. İdeal olan bu. Mahkeme karar versin, boynumuz kıldan ince.

Yapılabilir mi? 5-6 yıllık bir takvimden bahsediyoruz. Futbolda kanaatle karar verme uygulaması var...
    Önce Türk futbolunu kurtaralım. Gerekirse 1-2 yıl fedakarlık yapalım.

Nasıl yani... UEFA hiçbir Türk takımını Avrupa'ya almayabilir...
    Mücadele yöntemini belirleriz. Genel kurulda karar alırız. Gerekirse hiçbirimiz Avrupa'ya gitmeyiz.

Maddi manevi bedeli var. Siz bunu Beşiktaş kulübü olarak göze aldınız mı?
    En baştan aldık. Mecburiyetimiz olmamasına rağmen kupayı da iade ettik, gerekirse Avrupa'ya da gitmeyelim diye önerdik.

Ya diğer kulüpler... Uzlaşma sağlanabilir mi?
    Tartışalım. Aksi halde böyle giderse Türk futbolu batağa saplanacak ve hiçbirimiz Avrupa'ya gidemez hale geleceğiz. O halde radikal bir adım atabiliriz.

Galatasaray, Sert açıklamalar yapıyor...
    Taraftara oynuyorlar. Galatasaray sütten çıkmış ak kaşık mı? Onlar Türk sporunun, futbolunun içinde değiller mi? Olgunlaşalım artık. Hepimiz olgunlaşalım. Formaları çıkaralım. Taraftara, futbolcular oynar, taraftara takım oynar, yönetimler değil.

Son olarak Federasyon Başkanı'nı sormak istiyorum. Genel Kurul'daki konuşmasını siz ayakta alkışladınız. Kendisi son derece dürüst bir isim olarak biliniyor. Sizin gözünüzde Aydınlar nasıl biri?
    Dört dörtlük biridir. Çok iyi niyetlidir. Yıprandım, yoruldum diyor, çok haklı. En baştan beri kanaatle karar verebilirdi. Türk futbolunu düşündü, iyi niyetle çalıştı. Kimse zarar görmesin diye çabaladı. Ben de ona 50 kere söyledim. 'Sana yazık oluyor, işadamısın, zarar göreceksin. Genel Kurul'a gitme. Gidersen o salonda istifa etmek zorunda kalabilirsin' dedim. Türk futbolu bugün milat yaşıyor. Kötüden iyiye, krizden istikrara döndürebiliriz. Ben iyimserim ama işbirliği şart. Korkmayalım.

• tam ben yazcaktım yeter yd yeter diye.kendi takımının içine ettiği yetmedi şimdide türk futbolunun içine etmek istiyor ya YETER YD YETEEER

lisede olurya hep beraber birleşelim müdüre ,kurallara karşı gelirim ayakları bu adam aynı öyle.sen kimsinki uefaya fifaya karşı gelecen.gerekirse avrupaya gitmeyelim diyor. tee allam ya.hadi bizim taraftarımızı geçtim bizim amacımız zaten avrupa, burdaki bjklilerin bile çoğu bragayı geçelim gerekirse 28.haftadaki gs maçını kaybedelim diyor.şu adama karşı gelecek bi adam yok mu ya??????

• quote:

Tek Fenerbahçe değil ki... Futbolumuzun rotasına bakalım. Suçlu suçsuz avına çıkmanın zamanı değil.Hepimiz yanıyoruz.

Bunu Galatasaray camiası değilde, bir sen düşünebiliyorsun.Helal olsun sana.Türk futbolunu kurtarmak istiyorsa Beşiktaş'tan istifa ederek başlayabilir.

Orijinalden alıntı: Hadron

quote:

Tek Fenerbahçe değil ki... Futbolumuzun rotasına bakalım. Suçlu suçsuz avına çıkmanın zamanı değil.Hepimiz yanıyoruz.

Bunu Galatasaray camiası değilde, bir sen düşünebiliyorsun.Helal olsun sana.Türk futbolunu kurtarmak istiyorsa Beşiktaş'tan istifa ederek başlayabilir.

biyerde şöyle bişey okudum doğruluğu nedir bilmiyorum. gelir/borç dengen belli bi seviyenin üstündeyse kazansanda gidemiyormuşsun avrupaya.beşiktaşda bu gidişle 2014de o konuma gelecekmiş.zaten gidemiycem başkasıda gitmesin ayakları bunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: pentatlos

quote:

Orijinalden alıntı: Hadron

quote:

biyerde şöyle bişey okudum doğruluğu nedir bilmiyorum. gelir/borç dengen belli bi seviyenin üstündeyse kazansanda gidemiyormuşsun avrupaya.beşiktaşda bu gidişle 2014de o konuma gelecekmiş.zaten gidemiycem başkasıda gitmesin ayakları bunlar.

Birde taraftara oynamayı bırakalım demiş.2004'den beri tek şampiyonluğa, okadar borç nerden geldi acaba? Şimdi kulüpler birliği düşünsün.

• Yıldırım Demirören Beşiktaş camiası içine sokulmuş truva atı'dır."Gerekirse avrupaya gitmeyelim" demek ne demek?.Şikeyle yakından uzaktan alakası olmayan takımların suçu ne?Sana mı soracaklar avrupaya gidip gitmemeyi!.Koskoca camia'nın başkanısı.,İnsan ağzından çıkacak lafı önce düşünür sonra konuşur.Yıldırım Demirören varlıklı bir ailenin oğlu olmasa şu donanımıyla değil Beşiktaş'ın başkanı belki üyesi bile olamazdı.Ama bu ülkede varlıklıysan her kapı sana açılır ve her koltuğa tepeden inersin.Yazık,çok yazık..
  • Ya ne kadar gevşek açıklamaları var. Fenerbahçeyi neden bu kadar savunuyor ki? Yargı sürecini beklememiz gerekiyormuş. 5-6 sene beklicekmişiz. Manyakmısınız kafayı mı yediniz. Bide bu şekilde olursa Türk futbolu temizlenirmiş.

Ama inanıyorum ki bu şike soruşturmasında beşiktaş bayağı bir önemli yer tutuyor. Hatta kesin diyebilirim. Yoksa bu kadar iki taraflı oynanır mı ya. Sanki fenerin avukatı adam. Biraz taraftarını düşün. Şunları okuyan her beşiktaşlı sinirden çatlıyordur eminim ki.

Beşiktaş Olmak Böyle Bir Şey!
  • Yazıyorum siliyorum yazıyorum siliyorum eğer yazarsam ceza alacağım biliyorum.Ama

YETER DEMİRÖREN

konuya gelen trabzon ve galatasaraylılar ara gazı vermeye başlamışlar, beşiktaşlıları hiç anlayamıyorum kol kırılır yen içinde kalır ama başkanlarına önüne gelen vuruyor laf söylüyor ama sesleri çıkmıyor,

demirören kötü bir başkan olabilir ama bu yaptığı açıklamalarda haklı, bellki bildiği birşeyler var ama açıkça söyleyemiyor, son iki konuşmasındada galatasaraya lafı getirdiğine göre ilerleyen günlerde galatasarayıda bazı suçlamalarla göreceğiz, aziz başkan bir konuşsun bakalım o zaman aysal ve kankası sadri kalacakmı.

Demiröreni bir kez daha gerçekleri dile getirdiği için tebrik ediyorum.

Fenerbahçe S.K

Mantıklı cevap verenlere aynı niyet ile cevap verilecektir, alıntına cevap alamıyorsan boşa harcayacak vaktim olmadığındandır...

yyusa
  • quote:

Orijinalden alıntı: yyusa

gerçekleri söylemiş, birlik beraberlik olalım demiş, galatasaray taraftara oynuyor demiş doğru söylemiş,

konuya gelen trabzon ve galatasaraylılar ara gazı vermeye başlamışlar, beşiktaşlıları hiç anlayamıyorum kol kırılır yen içinde kalır ama başkanlarına önüne gelen vuruyor laf söylüyor ama sesleri çıkmıyor,

demirören kötü bir başkan olabilir ama bu yaptığı açıklamalarda haklı, bellki bildiği birşeyler var ama açıkça söyleyemiyor, son iki konuşmasındada galatasaraya lafı getirdiğine göre ilerleyen günlerde galatasarayıda bazı suçlamalarla göreceğiz, aziz başkan bir konuşsun bakalım o zaman aysal ve kankası sadri kalacakmı.

Bir fenerlidende bundan başka açıklama beklenemezdi.

Bu adamın babası olmasa bu adamdan a me le bile olmaz...ne demek gerekirse avrupaya gitmeylim. şike yapan yapıyor niye bunun suçunu başkaları çeksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: demrelicom

quote:

gerçekleri söylemiş, birlik beraberlik olalım demiş, galatasaray taraftara oynuyor demiş doğru söylemiş,

Bu adamın babası olmasa bu adamdan a me le bile olmaz...ne demek gerekirse avrupaya gitmeylim. şike yapan yapıyor niye bunun suçunu başkaları çeksin.

sanki her sene avrupada oynuyorda avrupada esip gürlüyorsun, bir fenerbahçeliden bu açıklama beklenirmiş,

ne yapsaydım konudaki galatasaraylılar gibi trabzonlular gibi başkanına giydirsemiydim, sen bana bunu yazacağınma başkanına giydirenlere cevap versene, sizin beşiktaş sevginiz bu işte , biri benim başkanıma laf söylediğinde biz orda bitiyoruz hemen ama siz anında satış yapın,

popüler olmak aykırı gözükmek için fanatikliğin gözünü kör etmesi ile birlikte herkese giydirin, yarın aşkından öleceğiniz kişi bile fenerbahçe dese küfür edecek duruma gelmişsiniz.

eğer hoşuna gidiyorsa bende demirören e sayayım bir kaç birşey, benim bildiğim beşiktaş taraftarı kendinden kimseye laf söyletmez ama söylenecek birşey varsa ve kesilmesi gereken bir ceza varsa kendisi yapardı.

galatasaray trabzonspor un şamar oğlanı olmuşsunuz yazık size.

Fenerbahçe S.K

Mantıklı cevap verenlere aynı niyet ile cevap verilecektir, alıntına cevap alamıyorsan boşa harcayacak vaktim olmadığındandır...

yyusa

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: demrelicom

quote:

sanki her sene avrupada oynuyorda avrupada esip gürlüyorsun, bir fenerbahçeliden bu açıklama beklenirmiş,

ne yapsaydım konudaki galatasaraylılar gibi trabzonlular gibi başkanına giydirsemiydim, sen bana bunu yazacağınma başkanına giydirenlere cevap versene, sizin beşiktaş sevginiz bu işte , biri benim başkanıma laf söylediğinde biz orda bitiyoruz hemen ama siz anında satış yapın,

popüler olmak aykırı gözükmek için fanatikliğin gözünü kör etmesi ile birlikte herkese giydirin, yarın aşkından öleceğiniz kişi bile fenerbahçe dese küfür edecek duruma gelmişsiniz.

eğer hoşuna gidiyorsa bende demirören e sayayım bir kaç birşey, benim bildiğim beşiktaş taraftarı kendinden kimseye laf söyletmez ama söylenecek birşey varsa ve kesilmesi gereken bir ceza varsa kendisi yapardı.

galatasaray trabzonspor un şamar oğlanı olmuşsunuz yazık size.

eğer başkan suçluysa onun nesini savunalım defolsun gitsin.biz siz gibi her türlü suçu işlemiş kodeste yatan insanları savunmayız.

• olaya bak fenerliler daha çok seviyor bizim başkan olcak ..... Neyse ağzımı bozmayım yine

Ltd MH 50
    Randall KH 15
    Marshall MS 2
  • Fener taraftarida isinmis demirorene oh ne guzel

İMPARATOR
  • Vay be

aramizda sikeyi kabullenmis ve sirf ligde kalmak icin UEFAya gitmiyelim diyen FBliler var/
    PSN: AhmetDonan
  • @demrelicom sizde küme düşeceksiniz biliyorsun değilmi? geçen sene birşey olduysa hepsi yaptı bu durumdada herkes kulübünü kurtarma peşinde, galatsaray cemaat takımı olarak korunuyor ama onların ipliğinide aziz başkan yakında serecek ortaya, trabzonspor zaten maşa onlar fena dağılacaklar yakında.

ayrıca beşiktaş ceza alırsa 8 yıl a kadar arupadan men edilebilceği söyleniyor sen hala kalkmış avrupaya giedemezsek diyorsun,

neyse herkes kendince haklı ve ikide bir aynı lafları söylediğinize göre sizle tartışılacak birşeyde yok,

galatasaray ve trabzonluların başkanınıza giydirmesi hoşunuza gidiyorsa bize laf düşmez, iyi sindirmeler.

Fenerbahçe S.K

yyusa
  • Demirören sen ne düşün ne de fikir üret. Sana hiçbir şey yakışmıyor be...Nefret ediyorum bu babam sağolsunculardan....Yedinizse bir halt düşelim kardeşim, diğer takımları ne diye işin içine katıyorsun bu kadar mı zavalllısınız. Yok arkadaş böyle olmayacak. Bize yeni bir lig lazım bütün kupaların sıfırlandığı bu ligin tarihe gömüldüğü yepyeni bir lig. Hadi sıkıyorsa....

@demrelicom sizde küme düşeceksiniz biliyorsun değilmi? geçen sene birşey olduysa hepsi yaptı bu durumdada herkes kulübünü kurtarma peşinde, galatsaray cemaat takımı olarak korunuyor ama onların ipliğinide aziz başkan yakında serecek ortaya, trabzonspor zaten maşa onlar fena dağılacaklar yakında.

ayrıca beşiktaş ceza alırsa 8 yıl a kadar arupadan men edilebilceği söyleniyor sen hala kalkmış avrupaya giedemezsek diyorsun,

neyse herkes kendince haklı ve ikide bir aynı lafları söylediğinize göre sizle tartışılacak birşeyde yok,

galatasaray ve trabzonluların başkanınıza giydirmesi hoşunuza gidiyorsa bize laf düşmez, iyi sindirmeler.

düşelim şu adam gitsin yeter.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.