Şimdi Ara

Demirören: 'Hiçbirimiz Avrupa'ya gitmeyelim' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Etik kurul raporunda Beşiktaş temiz çıkmıştı.Muhtemelen yeni Etik kurul raporunda da temiz çıkacak.Tapelere baktığımızda Beşiktaş için ciddi sıkıntı yaratacak bir olumsuzluk ben okumadım.
    Ama Yıldırım Demirören'in konuşmalarına ve davranışlarına bakarsan kendi takımının ceza almasından şüphe duyuyormuşcasına bir strateji izliyor.Veya Fenerbahçe ceza alır da yayıncı kuruluş para vermeyi keserse,Beşiktaş'a verdiği paraları nasıl geri alabilirim derdi de bu saçma sapan stratejiyi izlemesine neden oluyor olabilir.Ne Beşiktaş'ı ne de Türk futbolunu düşündüğünü zannetmiyorum.Beşiktaş'tan alacağı paraları nasıl tahsil edebilirim derdine düşmüş gibi geliyor.
  • Sayın Başkanımızın bu güne kadarki icraatlarının büyük bir kısmını tasvip etmiyor bile olsam , "Fenerbahçemiz" söylemini son derece sportmence bulduğumu , "Mesele Türk futbolunun nereye gideceği... Tek Fenerbahçe değil ki... Futbolumuzun rotasına bakalım. Suçlu suçsuz avına çıkmanın zamanı değil. Hepimiz yanıyoruz." cümlesinin son derece güzel bir tespit olduğunun farkına varmamız gerekiyor.
    Kimsenin kendini "sütten çıkan ak kaşık olduğunu" iddia etmeye hakkı yok.
    Kılıç Sanatının ilk amacı insan ile kılıcı bir ahenkle birleştirmek,bu birleşme sağlandığı zaman bir yaprak bile silah olabilir.ikinci amacı ise kılcı insanın kalbinde var olursa elinde silah olmadan düşmanını 100 adım uzaktan vurabilirsin çıplak elle bile.Kılıç Ustasının en büyük amacı kalbinde ve elinde kılıc'ın olmamasıdır.Kılıç Ustası herkes ile barıştan yanadır.öldürmemeye and içmiştir ve insanlığa barışı getirmeye.
  • dün ahmet çakar söyledi twitterda da gördüm. demirörenle ilgili birkaç tape çıkacak istifa ettirilecek diyorlar. beşiktaşla ilgisi yok diyorlar. yine bir insana bel altı vurulacaksa lanet olsun böyle işe
    "Fenerbahçe Kulübü'nün her tarafa mazhar-i takdir olmuş bulunan asari mesaisini işitmis ve bu kulübü ziyaret ve erbab-ı himmeti tebrik etmeyi vazife edinmiştim. Bu vazifenin ifası ancak bugün müyesser olabilmiştir. Takdirat ve tebrikatımı buraya kayd ile mübahiyim."

3.5.1918 - Ordu Kumandanı - Mustafa Kemal
  • adam harbiden çoktandır kimsenin hırsa kapılıp cesaret edemediği sözler söylüyor ortamı yumuşatıyor. Yok fenere çalışıyor felan abi bırakın bu işleri sizce bu adamın beşiktaştan çok feneri düşünme ihtimali varmı. galatasaraylılarda veriyor gazı habire ortalığı karıştırmak için.
    Arsız, Densiz, İlkesiz, Haddini Bilmez, Bayağı isen, Yanımıza Uğrama!
    Küstah, Mürai, Tufeyli, Zevzek, Müptezel, Basmakalıp isen, Kapımızı Çalma!
    Palavracı, Korkak, Kalleş, Ahlâksız isen, Eşiğimizi Geçme!
    İçtenliksiz, Sevgisiz, Pespaye, Paçoz isen, Evimize Gelme!
    Çilehanedir Burası, Hoşgörü Dergâhı Değil!
    Ahde Vefa Bilmez, Tövbe Tutmaz isen, Sakın Gelme!
  • Adam doğru söylemiş...Sen gerekli cezaları gereken zamanda vermessen başkaları verir o cezaları...Zaten bizim gidip gitmememize gerek kalmadan UEFA kapatıcak avrupa kapısını...Eğer öyle birşey olursa ne gülerim...Özellikle Galatsaraylılara...Bu sene geçen sene yaşadıklarının acısını çıkarıyorlar forumda...Nerde rakip konu var en az bir Galatasaraylı orda...Şimdilikte liderler ya...Ooooo çoşmuşlar...Demirörenin dileklerine yürekten katılıyorum...Kimse gitmesin avrupaya...

Orijinalden alıntı: Rapator

Adam doğru söylemiş...Sen gerekli cezaları gereken zamanda vermessen başkaları verir o cezaları...Zaten bizim gidip gitmememize gerek kalmadan UEFA kapatıcak avrupa kapısını...Eğer öyle birşey olursa ne gülerim...Özellikle Galatsaraylılara...Bu sene geçen sene yaşadıklarının acısını çıkarıyorlar forumda...Nerde rakip konu var en az bir Galatasaraylı orda...Şimdilikte liderler ya...Ooooo çoşmuşlar...Demirörenin dileklerine yürekten katılıyorum...Kimse gitmesin avrupaya...

Allah başınızdan eksik etmesin. Ne diyeyim.

Ama diğer BJK taraftarlarına sabır diliyorum.

.:U.U:. ][ ASLANLAR YUVA ][ Samsung WAVE ][ QTM BAN Club ][ Leyla ile Mecnun ][ DH 8o's ][ !Q!!   

• quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

Her geçen gün Beşiktaş'lıların bu adamdan ne bu kadar nefret ettiğini daha iyi anlıyorum.

Aslında anlamıyorsun Fenerbahçe'yi destekliyor diye, gıcık oluyorsun, herkes rakibim dediğinde böylesine bir adamı görmek ister yoksa.
  • Demirören uyanık geçiniyor. Önümüzdeki sene UEFA'nın kulüplerle ilgili yeni borç kriterleri yürürlüğe girecek. Demirören Beşiktaş'ın borçlarından dolayı UEFA kupalarına katılamayacağını bildiği için sadece parasını kurtarma derdinde. Ne olacak gitmeyelim zaten çoğumuz gidemeyeceğiz diyor!!
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.