Şimdi Ara

Demirören: 'Hiçbirimiz Avrupa'ya gitmeyelim' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yyusa

@demrelicom sizde küme düşeceksiniz biliyorsun değilmi? geçen sene birşey olduysa hepsi yaptı bu durumdada herkes kulübünü kurtarma peşinde, galatsaray cemaat takımı olarak korunuyor ama onların ipliğinide aziz başkan yakında serecek ortaya, trabzonspor zaten maşa onlar fena dağılacaklar yakında.

ayrıca beşiktaş ceza alırsa 8 yıl a kadar arupadan men edilebilceği söyleniyor sen hala kalkmış avrupaya giedemezsek diyorsun,

neyse herkes kendince haklı ve ikide bir aynı lafları söylediğinize göre sizle tartışılacak birşeyde yok,

galatasaray ve trabzonluların başkanınıza giydirmesi hoşunuza gidiyorsa bize laf düşmez, iyi sindirmeler.

Nasıl bir cemaat mış bu Tff ye Spor bakanına, Başbakana sözü geçiyor da Aslantepenin yollarını yaptırmak için karayollarına sözü geçmiyor.
    PEŞİNDEYİZ HERYERDE

• quote:

@demrelicom sizde küme düşeceksiniz biliyorsun değilmi? geçen sene birşey olduysa hepsi yaptı bu durumdada herkes kulübünü kurtarma peşinde, galatsaray cemaat takımı olarak korunuyor ama onların ipliğinide aziz başkan yakında serecek ortaya, trabzonspor zaten maşa onlar fena dağılacaklar yakında.

ayrıca beşiktaş ceza alırsa 8 yıl a kadar arupadan men edilebilceği söyleniyor sen hala kalkmış avrupaya giedemezsek diyorsun,

neyse herkes kendince haklı ve ikide bir aynı lafları söylediğinize göre sizle tartışılacak birşeyde yok,

galatasaray ve trabzonluların başkanınıza giydirmesi hoşunuza gidiyorsa bize laf düşmez, iyi sindirmeler.

Evet herkes yaptığına göre yapılan şey meşru. Komple kaldırsınlar 58 i o zaman, değiştirmeye gerek yok. Avrupaya da gitmeyelim zaten 3 senede bir gidiyoruz, kendi kendimize anadolu kulüplerini satın alarak şampiyon olalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Her geçen gün Beşiktaş'lıların bu adamdan ne bu kadar nefret ettiğini daha iyi anlıyorum.

Orijinalden alıntı: Numan

quote:

Evet herkes yaptığına göre yapılan şey meşru. Komple kaldırsınlar 58 i o zaman, değiştirmeye gerek yok. Avrupaya da gitmeyelim zaten 3 senede bir gidiyoruz, kendi kendimize anadolu kulüplerini satın alarak şampiyon olalım.

söylemek istediğim açık ve net,

bu şike olayında savunmalar alındığında ve daha sonrasında çok fazla bomba patlayacak, galatasaray,trabzon,beşiktaş,fenerbahçe ile ilgili daha çok iddia ortaya atılacak, eğer fenerbahçe gerçekten şike yaptıysa siz birtek şike yapan fenerbahçemi sanıyorsunuz,

Fenerbahçe şike dinlemelerine takılıyor, savcı diyorki e fenerbahçenin rakibi trabzon boşmu duruyor onuda dinleyelim, sonra beşiktaş filanda dinleniyor,

peki şampiyonluk mücadelesi yapan takımlar dinleniyorda küme düşme mücadelesi verenler neden dinlenilmiyor, galatasaray geçen sene ucuz yırttı küme düşmemekten o zaman sorarım galatasaray hiçmi dinlenmedi? ne malum galatasarayın son maçlarda ligde kalmak için şike yapmadığı.

savcı bilmem ne demiş vs, bu savcılar deniz fenerinide akladı,deniz fenerinde işini yapan davayla ilgilenen ilk savcının akıbeti ne oldu googlede aratın, bu savcılar hizbullahlarıda salınmasına göz yumdu vs vs vs daha çok yazarım ama konu siyasiye kayar.

savcının her söylediği doğrumu demek oluyor.

madem onca maçta şike yapıldı nerde şikeyi yapan futbolcular,yöneticiler,malzemeciler,hakemler,hocalar vs. aziz başkan kendi kendinemi şike yaptı.

eğer geçen sene bir şike olayı olduysa bunu hepside yaptı o yüzden kalkıpta biz masumuz biz temiziz hiç demeyin,

şuan demiröreninde dediği gibi fenerbahçenin medyatikliğinden yararlanarak sürekli fenerbahçeyi gündemde tutuyorlar oysaki trabzonspor un tapelerini hiç okudunuzmu? neden trabzonspor için konuşulmuyor neden gündemde hep fenerbahçe var.

başkanınızın 25 milyon galatasaray taraftarının 20 milyona yakın olanı akp ye oy vermiştir bu yüzden başkanla bizim bir sorunumuz olamaz vs gibi bir açıklamayı demirören yada aziz yıldırım yapsaydı ne diyecektiniz? futbolun içine siyasetin girdiğini sizin başkanınızdan daha iyi kim anlatabilirdi, başbakana özelliklede fenerbahçeli bir başbakana yalakalık yapan başkanınızı yuhlamıyorsunuzda kalkıp beşiktaşın başkanına bizim başkanımıza laf yapıyrosunuz.

Demirörenin fenerbahçemiz kelimesini alıp dallanıp budaklandırdınız ama başkanınızın yaptığı açıklama daha büyük rencide edici bir açıklama değilmiydi?

Biri kalkmış diyorki mahkemenin kaç yıl süreceği belli değil fenerbahçeyi düşürün şimdiden, e kardeşim mahkeme sonrasında fenerbahçe aklanırsa ne olacak?

Aziz başkan kaç aydır içeride bu hakmıdır kendisini savunma izni bile verilmeden birçok karikatürleri basına verildi onca haber yapıldı değişik değişik şike olayları anlatıldı bazılarıda yalan haber olarak silindi gitti.
    yasa çıkıyor aziz başkan çıkacak dediniz aziz başkan hala içeride, 58 maddeye ayar çekilecek fenerbahçe kurtulacak dediniz fenerbahçe kurtulmadı hala,
    e daha ne istiyorsunuz daha ne olacaktı, her attığınız iftiralar bir bir çürüdü her söylediğiniz yalanlar bir bir eridi şimdide kalkmış hala suçluluğu ispat edilmemiş iddianamenin olduğu bir olaydan dolayı asıp kesiyorsunuz, mahkemeye çıkan her insan suçlumudur demek bu ülkede mahkeme sonrasında %58 insanların aklandığını biliyormusunuz,

sow u alamazdık onu bunu geitremezdik :) yahu iki dakika fanatikliği bırakında yüreğinizle yorum yapın.

Fenerbahçe ne büyükmüşki Fenerbahçeye atılan çamurla birlikte bu ülkedeki tüm sorunlar unutuldu,

ne oldu şehitler?
    pkk şehre indi molotoflar havalarda uçuşuyordu ?
    kcc içeri alındı şimdi bırakılıyor
    apo yu unuttunuz,
    israilin şehit ettiği 9 türk olayı ne oldu
    iranla aramız ne durumda
    suriyeyi vuracaktık
    rumlar petrol çıkaramaz vururduk ama çıkardılar bizde turnayımı vurduk
    van depremi sonrası ne oldu
    sınırda vurulan 34 kaçakçının olayı neymiş?
    azerbeycanla kötüleşen ilişkiler ne olacak
    ermenistan bize paso giydiriyordu son zamanlarda unuttuk
    fransanın sözde soykırım yasasını tanımasından sonra ne oldu? Googlede aratın hangi fransız firması en büyük ihalellerden birini aldı TR de.
    Hizbullah serbest bırakıldı
    deniz feneri serbest bırkakıldı
    başbuğ içeriye alınmıştı son durumu nedir
    ergenekon adı altında içeri alınanlar hala hayattamı? bu insalar ne zaman çıkacaklar suçları nedir ispatlı bir suç varmı?

arkadaşım daha yazarımda yazarım eminimki sende eklersin birçok şey, şimdi kalkmış bize hak adaletten bahseden burdaki arkadaşlar eminimki bu yazdıklarımın en ez %50 sini unuttu ( çok iyimser yüzde verdim) sonrada kalkmış siyasi değil deniyor.

madem TFF bu işi eline yüzüne bulaştırdı (bunda hem fikiriz) o zaman spor bakanı ne güne durur meclis ne güne durur olaya el atsınlar çözsünler.

Biz fenerbahçe küme düşmesin demiyoruz,Bizi şike ile suçluyorlar ve biz bunu kabul etmiyoruz,sizler nasıl şike yaptığımıza inanıyorsanız ve belirli sebepleriniz varsa bizlerinde yapmadığımıza inandığımız belirli sebeplerimiz var ama sike yaptığımız ispatlanır ve bizlerde açıkça bunu görürsek o zaman fenerbahçe hemen küme düşürülmelidir bunda hem fikiriz,

gerekirse mahkeme hızlandırılsın,bakanlar olaya el atsın ama bu iş seri bir şekilde çözülsün.

hükümetin bu olaya el atmaması bile siyasetin en kadar futbolun içinde olduğunu gösterir, siyaset her zaman futbolda vardı bunada kabuluz ama bu şekilde taraf olduğunu hatırlamıyorum.

Son olarak bu kadar yorum yazılıyor bir taneside çıkıp bu adamlar bunca olay yaşadı kadrosundan önemli oyuncuları kaybetti moral motivasyon yerlerde ama ligde 2 sıradalar demiyorsunuz. geçen seneki kadromuza yapılacak takviyeleri koyun sonra fenerbahçe ligde nerde hangi pozisyonda olurdu hesaplayın ardındanda geçen sene şike yaptığı söylenilen takımın değerlendirmesi ile bu seneki takımın değerlendirmesini yapın,

Yatın kalkın dua edin bu günlerinizin kıymetini bilin imkanınız varken şampiyon olmak için dua edin.Biz sor günlere göğüs germesini çok iyi biliyoruzda yarınlar sizin için pek iç açıcı olmayacak ss almayıda unutmayın.

Digitürkleride iptal etmeyi unutmayalım.

Fenerbahçe S.K

Mantıklı cevap verenlere aynı niyet ile cevap verilecektir, alıntına cevap alamıyorsan boşa harcayacak vaktim olmadığındandır...

yyusa

• demirören'e katıldığım nokta herkesin sütten çıkmış ak kaşık olmadığı. sadece piyango fenere çıktı. onun da nedeni aziz yıldırım.

ben şuna inanmıyorum 4 büyüklerden bir takımın bu işlere hiç bulaşmadığına. kesinlikle imkansız böyle şeyin olması. şimdi olmamıştır ama bundan bi 10 sene önce olmuştur belki. kimse çıkıp bizim takım yapmadı sadece siz yaptınız diyemez. yok öyle bir dünya.

Orijinalden alıntı: ertanunver

demirören'e katıldığım nokta herkesin sütten çıkmış ak kaşık olmadığı. sadece piyango fenere çıktı. onun da nedeni aziz yıldırım.

ben şuna inanmıyorum 4 büyüklerden bir takımın bu işlere hiç bulaşmadığına. kesinlikle imkansız böyle şeyin olması. şimdi olmamıştır ama bundan bi 10 sene önce olmuştur belki. kimse çıkıp bizim takım yapmadı sadece siz yaptınız diyemez. yok öyle bir dünya.

Böyle bir iddaa da bulunacak kişinin zaten futbol ile uzaktan, yakından ilgisi yoktur.Ayrıca bahsettiğin sadece 4 büyüklerle sınırlı değil, sonuçta kendi aralarında veya kendi kendilerine yapmıyorlar bunu.

Şimdi yakalananların komik bir savunması var " daha öncede yapıldı, kimse temiz değil, şunlar da yaptı " diye.

Kardeşim bu işi şu an gündemde olmayanlar yaparken sende boş durmadın ki ! Sende o zaman olayların sapına kadar içindeydin ! Sanki eskiden başkaları yapıyordu, bunlar hiç yapmıyordu, yok öyle bir şey.

Futbol ailesi bir karar almış, böyle bir kanuna gerek görmüş, yasa çıksın diye uğraşmış, detaylarını bile belirlemiş hatta ! Kendin aracı olduğun, ısrarcı olduğun kanuna yakalanıyorsun göz göre göre, sonra da mızıldanıyorsun.Var mı böyle bir şey, bunun neresinde mantık var ?!

Türk futbolu sadece bu davanın uluslararası normlar üzerinden verilecek cezalarla kurtulur.Gerisi en iyi ihtimal sonun başlangıcı olur.

İnanmayın Demiştik!

• O değil de o kadar yazdım mobil sürüm sadece yarısını göndermiş.

Biraz birbirimize girmeden tartışırsak daha iyi olacak, zira Allah'ın dağında Vınn la internete bağlanıyorum mobil sürümden normal sürüme girip mesaj silmek eziyet oluyor.

@yyusa benim tam gelmeyen mesajımda demek istediğim temel olarak kim yaptıysa düşsün, GS yaptıysa GS'de düşsün ama kimse kimsenin önünü tıkamasın. Şu an GS'nin adı hiç bir yerde suçlu olarak geçmiyor, (sen her ne kadar GS suçlu desende), bu demek değildir ki GS suçsuz tertemiz takım diye ama en azından geçen seneye bakarsak suçsusuz biz. Yıldırım Demirören'in tamamen kendi koltuğunu korumak amaçlı bizi ateşe atmasından dolayı kızgınız biz. Şu durumda Türkiye'nin Avrupa'dan men edilmesinin nelere yol açabileceğini düşündün mü hiç? BJK taraftarı bile kızgın bi siz sahipleniyorsunuz adamı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Numan

O değil de o kadar yazdım mobil sürüm sadece yarısını göndermiş.

Biraz birbirimize girmeden tartışırsak daha iyi olacak, zira Allah'ın dağında Vınn la internete bağlanıyorum mobil sürümden normal sürüme girip mesaj silmek eziyet oluyor.

@yyusa benim tam gelmeyen mesajımda demek istediğim temel olarak kim yaptıysa düşsün, GS yaptıysa GS'de düşsün ama kimse kimsenin önünü tıkamasın. Şu an GS'nin adı hiç bir yerde suçlu olarak geçmiyor, (sen her ne kadar GS suçlu desende), bu demek değildir ki GS suçsuz tertemiz takım diye ama en azından geçen seneye bakarsak suçsusuz biz. Yıldırım Demirören'in tamamen kendi koltuğunu korumak amaçlı bizi ateşe atmasından dolayı kızgınız biz. Şu durumda Türkiye'nin Avrupa'dan men edilmesinin nelere yol açabileceğini düşündün mü hiç? BJK taraftarı bile kızgın bi siz sahipleniyorsunuz adamı.

@Numan

Fenerbahçe adına Aziz yıldırım bir şike olayına karıştıysa mutlaka küme düşürülmeli buna kimse hayır diyemez olması gerekende budur.
    Demirören iyi bir başkanmıdır değilmidir bu konudada en iyi yorumu yapacak olan beşiktaş taraftarlarıdır şahsım adına bana laf düşmez ben yanlızca yaptığı son açıklamada dikkat edilmesi gereken kelimeler olduğunu ve olayın yanlızca fenerbahçe olayı olmadığına dikkat çekmiştim.

Başkanınızın yaptığı açıklama konusunda ise talihsiz bir açıklama olduğunu galatasaray taraftarı kabule diyorsa zaten söylenecek birşey yok ama burdada siyasi bir yalaklık olduğu ve siyasetin şuan futbola büyük etki yaptığını belirtmek istedim.

Bu olayların hızla çözümlenip insanların kafasındaki soru işaretlerini kaldırıp ortalığı karıştıracak açıklamalar yapan aşırı fanatik futbol cahillerinin önünede geçilebilir.

Gündemin sürekli Fenerbahçe ile değiştirilmesi bu olayda bir şike varsa bile yanlızca fenerbahçenin adının geçirilmesi kadar kötü birşey olamaz.

Fenerbahçe ve diğer takımlardan şike yapanlar varsa biran önce bu olayın sonuçlanması ve herkesin hak ettiği ( puan düşürülmeme değil küme düşme) cezayı alması acilen lazımdır.

olaki Fenerbahçe aklanırsada fenerbahçeye karalama yapan her kimse umarım fenerbahçede bu işin peşini bırakmaz.

yanlızca benim canımı sıkan minareyi çalan kılıfını uydurmuştur ve aziz yıldırımın şike olayından öncede çok fazla sevmeyenin olmasıdır.

açıkçası bende aziz yıldırımı bu olay öncesine kadar pek sevmiyordum ama bu olayla birlikte haksız vicdansız yapılan karalama kampanyaları sonrası aziz yıldırım dahada güçlendi buna emin olun.

Aziz yıldırım suçluda olsa suçsuzda olsa gücüne güç kattı bununda göz ardı edilmemesi lazım.

Fenerbahçe S.K

Mantıklı cevap verenlere aynı niyet ile cevap verilecektir, alıntına cevap alamıyorsan boşa harcayacak vaktim olmadığındandır...

yyusa

• sen gitme istemiyorsan.

METİN olun, CAN'ınızla oynayın, HAKKI'nızla kazanın!
  • anladığım beşiktaş etşk kurulu raporunu biliyor ve düşeceklerini gördüler ..onun için kendilerini kurtarma derdindeler... inşallah düşerler ...başka türlü bu adamı o koltuktan indiremez beşiktaş camiası...gitmeylim diyor avrupaya ... sonrada vizyondan bahseder ...
  • cidden kendi kuyusunu kazıyor bu artık

az kaldı az

bakalım kongre üyeleri kulübü ne kadar düşünüyor

• Demirören mide bulandırmaya devam ediyor, yazıklar olsun!

Paracıkları kurtarma operasyonudur bu, bir de üzerimizdeki formaları çıkartalım demiş, istifadan da anlamazsın ki istifa et kurtulalım diyeceğim ama...
    Türk futbolu asıl Demirören gibi paraya saygı gösteren kişilerden arındırılmalı.
  • Demirören yine rayından çıktı oysa daha dün güzel konuşmuştunuz. Şimdi gerekirse Avrupa'ya gitmeyelim diyorsunuz ama samimiyet gösteriniz alacağınız Avrupa'dan men cezasını hafifletmeyecek. Aziz Yıldırım batan gemisini terketmiyor ama bugün Demirören Aziz Yıldırım'ın yerinde olsaydı gemiyi terketmişti. Bir umudu vardı 58. madde ile ama umudu boşa çıktı şimdi ne diyeceğini şaşırmış.

bu hesap 2 kisi tarafindan kullanilmaktadir/psn id:kewl_dude1
  • Şu dünyada en kötü şeyin, yalancılıktan,yüzsüzlükten,ahlaksızlıktan çok yüzsüzlüğün olduğunu düşünüyorum. Yalan mıyım sizce?
  • Demirören parlak fikirlerini kendine saklasın! Sanane FB den kardeşim, sana ne federasyondan? İster düşürürler ister düşürmezler.. Federasyon başkanı FB li olursa ne yapmasını bekliyorsunuz ki ? BJK bu işten temiz çıksın gerisi bizi hiç ilgilendirmez. Sezon başında şike olayı patladığında kupayı iade ettiğinde çıkıp neden söylemedi peki yiyorsa söyleseydi o zaman bu lafları. Şimdi boş boş konuşuyor işte.

Tek şampiyonluk var BJK'ı borç batağına sokmuş, bu gidişle 3 büyüklerden hiçbirini Avrupa Kupalarına zaten almayacaklar.
  • Demirören kim oluyor ki Avrupa'ya gitmeyelim diyor? FB gitmesin de biz neden gitmeyelim? Biz suçlumuyuz ki kendimize de ceza kesiyoruz? Avrupa kupalarına katılmamanın faturasını kim ödeyecek peki? Demirören mi? Milyonlarca dolarlık gelirden mahrum kalan takımlar maddi krizi nasıl aşacak? Bu adam kadar şuursuzca konuşan başka başkan yok.
  • Bu adama MIY macinda Carsi ne tepki verecek cok merak ediyorum! yoksa yine kendi renktaslarini mi susturacaklar.dandirik bir intro ile uyuttuklarini saniyorlar!ve sen demiroren...sen besiktasimin koltuguna hic yakismiyorsun.git tup ticaretine devam et besiktas koltugu sana gore degil!

Nîn o Chithaeglir, lasto beth daer, Rimmo nîn Bruinen dan in Ulaer!
  • Avrupa kupalarına katılmazsan kulübün marka değerini nasıl artıracaksın ey Demirören? Nasıl futbolcu transfer edeceksin? Elindeki yabancılar burada kalırlar mı sanıyorsun? Borçları hangi kaynakla ödeyeceksin? Sadece annemizin liginden elde ettiğin kazançla borcun faizini bile zor ödersin.. Mantık ve akılla bağdaşır tarafı yok.

Ben aylar önce burada yazdım. Olay ilk patladığında, bu federasyon karar alamaz, kimseyi düşüremez. Bunu yapacak irade, kararlılık, cesaret yok. Çünkü federasyon başkanı tarafsız adil yönetim gösteremiyor. Cezayı çok yakında UEFA verecek, göreceksiniz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.