Şimdi Ara

DELTA Servis (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.778
Cevap
44
Favori
234.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yeni aldığım telefonuna bir salaklık edip sim kartı sıkıştırdım.

    29 Ocak'ta ürünü kendi ellerimle Delta Servis'e götürdüm.
    6 Şubat'ta tarafıma dönüş yapıldı ve sim kart ayaklarının değişeceği söylendi.
    7 Şubat'ta istenilen 200 TL'lik ücreti havale olarak hesaplarına yatırdım.

    Hâlâ üründen haber yok. Allah bunları bildiği gibi yapsın.

    *Gelişmeleri editleyeceğim.
  • 2016 yılında benim de henüz 1 yaşındaki g2 telefonumun ekran sararması arızasına istinaden tamir ettiler. Geldikten 1 ay sonra ekran kasadan ayrıldı. Gönderdim tekrar ve kullanıcı hatası dediler. Bir daha deltadan ekmek bile almam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar g4 telefonun bootlop mudur nedir ondan dolayı deltada garantisine 2 ay kaldı tamir edip yollarlarsa aynı sorun 2 ay sonra nüksederse garantim bitmiş oluyo nasıl bir yol izlemeliyim
  • seferadc S kullanıcısına yanıt
    2 ay kalmis hocam zaten azami 20 tamir gununu gecmis. thh ye basvurun, bu haliyle zaten madur edilmis durumdasiniz. 20 gunu gectigi icin para iadesi ya da yeni urun talep edebilirsiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ShaLaLa58

    Yeni aldığım telefonuna bir salaklık edip sim kartı sıkıştırdım.

    29 Ocak'ta ürünü kendi ellerimle Delta Servis'e götürdüm.
    6 Şubat'ta tarafıma dönüş yapıldı ve sim kart ayaklarının değişeceği söylendi.
    7 Şubat'ta istenilen 200 TL'lik ücreti havale olarak hesaplarına yatırdım.

    Hâlâ üründen haber yok. Allah bunları bildiği gibi yapsın.

    *Gelişmeleri editleyeceğim.

    Sizden niçin 200 TL ücret istediler?
    Garanti yok mu telefonunuzda ?
  • Yanlis anladiniz garantinin dolmasina 2 ay var yani tamir edip yollarlarsa 3 ay sonra tekrar ayni yerden bozulursa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • delta servis garantili ürün almayın 200 tl için adamlar garantiyle alakası yok telefonu gönderiyosun 20 gününü doldurmadan bikere telefonu yollamıyor
  • Merhaba arkadaşlar bu delta garantisi olmayan telefonlar için parça temini falan yapıyor mu bilgisi olan var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburada'ki Mİ NOTE 3 Delta garantili mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keles71 -- 25 Şubat 2018; 20:10:8 >
  • Aldığım cihaz delta garantili ama yorumları okuyunca allah düşürmesin diyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cihazımı 3 dür size yolluyorum. Her defasında ve ısrarla YAZILIM GÜNCELLEMESİ yapılmadan cihazı bana yolluyorsunuz. Yüklediğiniz C900 uzantılı test sürümü ne güncelleme alıyor ne de temalar değişiyor. Ayrıca bu sürüm çok eski (and.6 ve emui 4.1). Üstüne basa basa C185 veya C432 bölge kodlu bir sürüm yükleyin dediğim halde cihaz bana aynı şekilde geri dönüyor. Bu sefer pazartesi cihaz elinize geçti ve illa 15-20 gün yine bekleteceksiniz. MH zaten ha var ha yok. Bir işe yaramıyor sizde. Teknik servise bağlayın cihaz ne durumda diyorum inceleniyor diyor kız. Valla mı? 2 aydır inceleneiyor benim cihaz ama kimsenin aklına yeni sürümü yüklemek gelmiyor. Delta harbi pişmanlıkmış. Neyse ben bekliyorum. Bu 3. gidiş malum. Bundan sonrasını THH ile halledeceğiz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evet maalesef iki haftalık telefonuma aynı şeyi yazmışlardı. Prosedürmüşmüşmüş. Elimizde sorun olursa kargoya atarız geldiğinde öyleydi demenin alternatif yolu.

    Ayrıca telefonunuz geri geldiğinde 6-7 liranız hazır olsun. "Servise gönderdiniz" telefonunuz garanti dahilinde işlem görse bile kargo ücretini alıcıya kitliyorlar.



    Bir de dikkat edin veya etmeyin ne çıkarsa şansımıza gönderdiğiniz parçalar eksik gelebilir. Misal benim şarj kablomu göndermediler kayıt açtım kutu içeriğine yoktu diye bahane ürettiler tam beklediğim cevap.

    Tabi ya ben 2200 liralık telefon alıyorum 5 liralık kabloya uyanıklığı yapacak kadar uyanığım. Resmen yalancı yerine koyuyorlar.



    O yüzden daha işin başındasınız. Allah kurtarsın.



    Sonradan gelenlere : biz ettik siz etmeyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • delta garanti pişmanlıktır sakın delta garantili telefon almayın.300 tl fazla verin tr ye garantili cihaz alın, yoksa 500 TL lik pişman olursunuz.
  • ben memnunum deltadan telefonu gönderdim çok kısa sürede ekranı değiştirip gönderdiler.
  • Arkadaşlar başına gelen varmı diye soruyorum. Note 2 telefonumu ag bağlantısı hatası ile popüler iletisim adindaki servise gonderdim telefon geldikten sonra eleman beni arayarak sarj soketinin degistigini ve 50 tl gondermem gerektiğini benimle ayni durumda olan 6 kisi olduğunu maasindan kesilecegini söyledi söyledikleri bana inandirici gelmedi internette sarj soket fiyatı 15-20 tl abaca kandiriliyormuyum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar.. Telefonumu sıfırlamıştım, açılmadı. Miu logosunda kaldı cihaz.. Telefonumun garantisi var, delta Servis. Gönderdim 30 mart cuma günü. Cumartesi günü ulaşmış ve kayıt açılmış. Pazartesi günü parça bekliyordu, 2 saat sonra onarım işlemleri devam ediyor yazıyordu ve hala yazıyor. Bakalım nasip, bekleyip göreceğiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetinCinar -- 5 Nisan 2018; 16:32:58 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim telefoncu evo garantili telefonumu deltaya yolladı sonuç servis garantimizde değil diyerek geri gönderildi kırılmaz cam ile gönderilen telefonu ekranı çizip kırılmaz cam sökülüp geri gönderilmiş vaziyette geri aldım nokta hatasız telefonumun mahvettiler
  • berke_17. kullanıcısına yanıt
    Böyle yorumları çok okudum. Gerçekten sağlam telefonu kırıp çizip yolluyorlar diyenler var. Arkadaşım toplanın 3-5 kişi gidip basın servisi adamlar 2000 liralık telefonunuzu kırıp çizip malınıza zarar veriyorlar. Polise şikayet edin thh lik olay değil bu.
  • burada okuduğum kadarıyla adamların türkiye çapında bir ağı bırakın şubesi bile yok. bu konunun başlarında bir yerde, günde 80-120 telefonun kendilerine gönderdildiğini yazmış bizzat delta servis. şimdi belki günde 200-300 telefon bile olabilir. hadi diyelim günde 80-120 telefon geliyor olsun. bununla tek bir merkezden başa çıkmaz çok zor. çok fazla sayıda eleman çalıştırmaları lazım. yoksa çuvallarlar. Forumda okuduklarım da çuvalladıklarını gösteriyor. Yani delta servis garantili telefon alıyorsanız garantisiz gözüyle bakmakta fayda var. tamamen şans işi diyeceksiniz yani. en azından benim kafamda oluşan fikir bu oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desailles -- 17 Nisan 2018; 13:8:49 >
  • Iki kurus kar edebilmek amaciyla ne oldugu belirsiz firmalarin agiz kokusunu cekmek ne kadar dogru, iste gormus oluyoruz. Ibretlik baslik.



    Ki bu devirde para hic kolay kazanilmiyor. Disimizden tirnagimizdan arttirip satin aldigimiz telefonlar,boyle firmalarin elinde yitip gidiyor. Siz siz olun, butceniz mukabilinde Tr garantili cihaz tercih edin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 17 Nisan 2018; 9:46:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.