Şimdi Ara

DELTA Servis (83. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.777
Cevap
43
Favori
236.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 13 Temmuz 2017'de ekranı kırık Xiaomi Mi4 cihazı ekran değişimi için gönderdim. Dedim 100 lira fazla vereyim yapılsın garantisi devam etsin dedim demez olaydım...

Cihaz 7 Ağustos 2017'de geldi. Kargo şubesinden ekran değişim ücreti olan 250 lirayı ödedim ve cihazı aldım. Kutuyu açtığımda şok oldum...

Ekran değişmiş fakat farklı bi kırık var ekranda! Takılan ekran zaten aliexpresste satılan çakma ekranlardan mi logosu bile yok önde. Göndermeden önce ekranın çalışmayan yerleri hala aynı şekilde çalışmıyor muhtemelen paneli değil ön camı değiştirmeye çalışmışlar sadece. Ve telefonun önündeki kapasitif tuşlarıda bozmuşlar.

Tutanak tutuldu tabi kargoda ve telefon açtım böyle böyle fotoğraflarla beraber mail atın dendi. Mail attım herşeyi yazdım tutulan tutanağında fotosunu attım hemde yazıyla belirttim tutanak tutulduğunu.

Maile gelen cevap şu;

Tutanak tutuldu mu?

Böyle bir aptal soru olabilir mi ya IQ'su kaç acaba orada çalışanların???

Neyse dedim var tutanak vs. görmediniz mi falan hiç bir geri dönüş sağlanmadı... Bu arada 20 günü aştı telefonu gönderme süreleri. Sizce ne yapmalıyım ekran tamir ücreti ve telefon ücretini almak için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xloud -- 9 Ağustos 2017; 16:33:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aman ha siz siz olun sakın olan delta servis garantili ürün almayın rezaletinde rezaleti. ben ürün yolladım ekran kırık diye ürünü yapmadan geri yolladılar 20 günde beklettiler sebebide aradık size ulaşamadık. Yalan telefona ulaşamıyorsan bile mail atarsın mesaj atarsın. 1 saat içerisinde arayıp ulaşamayınca hemen kargolayıp geri yolladılar banada saat 8 de mesaj attılar ürün işlemi tamamlandı diye mesajda bilgi yok ben sitesinden baktım tamir etmeden yollamışlar diye. Tamir edilememesinden değil bana ulaşamadıklarındanmış

• quote:

Orijinalden alıntı: Xloud

13 Temmuz 2017'de ekranı kırık Xiaomi Mi4 cihazı ekran değişimi için gönderdim. Dedim 100 lira fazla vereyim yapılsın garantisi devam etsin dedim demez olaydım...

Cihaz 7 Ağustos 2017'de geldi. Kargo şubesinden ekran değişim ücreti olan 250 lirayı ödedim ve cihazı aldım. Kutuyu açtığımda şok oldum...

Ekran değişmiş fakat farklı bi kırık var ekranda! Takılan ekran zaten aliexpresste satılan çakma ekranlardan mi logosu bile yok önde. Göndermeden önce ekranın çalışmayan yerleri hala aynı şekilde çalışmıyor muhtemelen paneli değil ön camı değiştirmeye çalışmışlar sadece. Ve telefonun önündeki kapasitif tuşlarıda bozmuşlar.

Tutanak tutuldu tabi kargoda ve telefon açtım böyle böyle fotoğraflarla beraber mail atın dendi. Mail attım herşeyi yazdım tutulan tutanağında fotosunu attım hemde yazıyla belirttim tutanak tutulduğunu.

Maile gelen cevap şu;

Tutanak tutuldu mu?

Böyle bir aptal soru olabilir mi ya IQ'su kaç acaba orada çalışanların???

Neyse dedim var tutanak vs. görmediniz mi falan hiç bir geri dönüş sağlanmadı... Bu arada 20 günü aştı telefonu gönderme süreleri. Sizce ne yapmalıyım ekran tamir ücreti ve telefon ücretini almak için?

Yetkili servisin komple orjinal takması lazım. Ya konuş tekrar gönder veya imkanın varsa elden ver servise. O zaman daha iyi sonuç alırsın. Ama yok dersen ve elinde servis fişi varsa tüketici mahkemesine başvur.Ama bunu servisi arayıp söyle belki tekrar gönderin bu sefer halledelim falan derler.

• quote:

Orijinalden alıntı: gelebians

aman ha siz siz olun sakın olan delta servis garantili ürün almayın rezaletinde rezaleti. ben ürün yolladım ekran kırık diye ürünü yapmadan geri yolladılar 20 günde beklettiler sebebide aradık size ulaşamadık. Yalan telefona ulaşamıyorsan bile mail atarsın mesaj atarsın. 1 saat içerisinde arayıp ulaşamayınca hemen kargolayıp geri yolladılar banada saat 8 de mesaj attılar ürün işlemi tamamlandı diye mesajda bilgi yok ben sitesinden baktım tamir etmeden yollamışlar diye. Tamir edilememesinden değil bana ulaşamadıklarındanmış

Ulaşamama olayına bir şey diyemem ama en iyi samsung lg gibi yetkili servislerde bile eğer telefonda ağır bir darbe hatta ekran kırığı görürlerse arıza ne olursa olsun kabul etmiyorlar. Bende lg telefonumu garanti düşmesin diye cebimden parayla yaptırttım.

• Öğle arasına doğru aramayın 2 saat derdinizi anlatıyorsunuz sonra öğle saati geldi diye pat kapıyorlar telefonu yüzünüze iş ahlakı sıfırın altında...

• *11.06.2015'de N11 üzerinden LG G3 telefon aldım, Delta Garantili.

*12.05.2017'de telefonu kronik LG G3 arızaları ile Delta'ya gönderdim, servis kaydı başlattım.

* 20 gün geçmesine rağmen Delta'dan bana hiçbir bilgilerme, uyarı, tamir durumu bilgisi gibi bir bilgi paylaşılmadı ve telefon Delta sisteminde "yedek parça bekleniyor" statüsünde iken e-devlet üzerinden 06.06.2017 tarihinde Tüketici Bilgi Sistemi üzerinden şikayet başvurusu doldurdum.

* 17.07.2017 tarihinde Tüketici Bilgi Sistemi'nin atadığı hakemler satıcı firma'nın savunmasını istemiş. Savunma verme süresi 1 ay.

* 17.08.2017 tarihine 2 gün kala, bugün, Delta Teknik Servis telefon ederek, LG G3'e karşı 950 TL nakit para önerdi. Cihazın kullanılmış olması ve G3'ün güncel piyasa değerinin bu olduğunu söylediler ve kabul edersem bu şekilde başvurunun sulh ile kapanabileceğini önerdiler.

Ben satın aldığımda 1 €=3.09 TL, 1279 TL'lik cihaz da 414 € civarında idi. Bugün 950 TL 227 €'a karşılık geliyor.

Kararı Hakem Heyetine bıraktım zira G3'ün güncel piyasa değerinden haberim yok.

• 1 yil olacak nerdeyse hala parami alamadim,icra isleriyle ugrasiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • barisg B kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla fatura bedelini ödemeleri gerekiyor.

(Enazindan 23 aylık telefona fatura bedelinin dörtde üçünü teklif etmiş olmaları da iyi bişey)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisg

Ben de LG G3 telefonumu wifi, bluetooth ve 3G'nin çalışmaması, ekran titremesi ve kapanması sorunu ile Delta'ya elden teslim etmiştim. 20 iş günü geçmesine rağmen Delta sisteminde "parça bekleniyor" yazıyordu.

Dün, https://tuketicisikayeti.gtb.gov.tr/ adresinden THH için başvuru yaptım; şikayetimi yazdım, faturayı kesen satıcı firma ve kendi iletişim bilgilerimi girdim, garanti belgesi, fatura bilgilerini sisteme PDF olarak yükledim ve sistem oturduğum yere yakın THH'ye konuyu havale etti.

Sanırım THH sonucunu 2-3 ay içinde alacağım ve satıcı parayı ödemeyecek ve sonra icra takibi başlatacağım. Sanırım 2017 sonu para iadesi almış olurum.

Sizler de Tüketici Hakem Heyeti başvurusunu yukarıdaki adresten online olarak yapabilirsiniz. Fatura, Garanti Belgesi gibi belgeleri PDF olarak bilgisayarınıza kaydetmeyi unutmayın ve şikayet metnini düzgün yazın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: lordford50

quote:

Orijinalden alıntı: barisg

Ben de LG G3 telefonumu wifi, bluetooth ve 3G'nin çalışmaması, ekran titremesi ve kapanması sorunu ile Delta'ya elden teslim etmiştim. 20 iş günü geçmesine rağmen Delta sisteminde "parça bekleniyor" yazıyordu.

Dün, https://tuketicisikayeti.gtb.gov.tr/ adresinden THH için başvuru yaptım; şikayetimi yazdım, faturayı kesen satıcı firma ve kendi iletişim bilgilerimi girdim, garanti belgesi, fatura bilgilerini sisteme PDF olarak yükledim ve sistem oturduğum yere yakın THH'ye konuyu havale etti.

Sanırım THH sonucunu 2-3 ay içinde alacağım ve satıcı parayı ödemeyecek ve sonra icra takibi başlatacağım. Sanırım 2017 sonu para iadesi almış olurum.

Sizler de Tüketici Hakem Heyeti başvurusunu yukarıdaki adresten online olarak yapabilirsiniz. Fatura, Garanti Belgesi gibi belgeleri PDF olarak bilgisayarınıza kaydetmeyi unutmayın ve şikayet metnini düzgün yazın.

Ben böyle bir sulh uygulaması olduğundan haberdar değildim. Bu normal bir uygulama mı? Delta bunu herkese yapıyor mu yoksa dilekçem ağır mı geldi Delta'ya acaba?

• barisg B kullanıcısına yanıt
    Hakkınızı eninde sonunda alırsınız,

Ama 2 ay sonra, ama 2 yıl sonra.

Beklemek istemiyorduysanız sulh yolu tercih edilebiliyor.

.

Önemli olan yanlarına kar kalmaması.

Herkes bilinçli olmalı, tüketici hakem heyetlerini kullanmaktan imtina etmemeli.

• Arkadaşlar Merhaba Telefonunu Delta servise garantiye gönderen arkadaşlara tavsiyem 20 işgünü geçtikten sonra 1dk beklemeden Tüketici Hakem heyetine başvurunuzu yapın yoksa sizi oyalr dururlar ben toplamda 6 aylık bir süreçte Paramı aldım İsterseniz olayı özetleyeyim

Lg g3 cihazımı Delta servise gönderdim 20 İşgünü içerinde anakart Temin edemediler aradım ve ücret iadesi istedim tabiki hayır dediler Yeni cihaz gönderelim dediler ( Yalan İnanmayın ) Satıcıyla İletişime Geçtim oda ödemeyi Delta yapacak dedi. Baktım oyalamaya başlıyorlar Hemen Tüketici Hakem Heyetine gittim ücret iadesi talebinde bulundum 3ay sonra ücret iadesi kararı çıktı.
    Satıcıyla Tekrar İletişime Geçtim Ödeme yapacagız dediler ( yapmadılar ) 15günlük karara itiraz süresinin dolmasını bekledim sonra satıcıyı icraya verdim (İlamlı İcra ) 7Gün içerisinde ücret hesabıma yattı sadece dosya masraflarım kaldı onuda bekletiyorum biraz faiz işlesin sonra Tekrar icraya gideceğim.

• breniac B kullanıcısına yanıt
    İlamlı ıcra nasıl yapılır madde madde yazar mısın?

• İlamlı icra bir karara bağlanmış icra türüdür mahkeme kararı vs

1.İlk önce Takip talebi ,icra emri formları doldurulacak ( Google de bulabilrsin formları)

2.Kimlik fotokopisi ,Thh kararı fotokopisi ve aslı (Aslı sizde kalacak)

3.Bulunduğunuz yerdeki icra dairesine giderek Tevzi bürosunda evrakları onaylatman gerek sonra sizi herhangi bir icra müdürlüğüne gönderecek (1.2. İcra müdürlüğü vs )

4.İcra Müdürü evrakları onaylatıp oradaki memurlara Bilgisayara girişyapması için vereceksiniz.

5.Memurlar İşlem ücreti talep edecek 30 TL ( Vakıfbak kartınız varsa orada ödeme yapabilrsiniz yoksa bankaya gidip belirttikleri hesaba yatıracaksınız.)

6.Ptt den posta pulu alınacak 11TL

7.Ensonunda Dosyayı arşıve götüreceksiniz.

Bildiklerim bukadar Herhangi bir Yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsin .

Bu işlemleri avukat aracılığıylada yapabilirsiniz.

• Şubat ayında başlayan delta maceram bitmiş bulunmakta.Hakem heyetinin "ürün değişimi veya para iadesi" kararı süreci çok uzattı.Delta tamir edilmiş g2 vermeye kalktı.Mayıs ayında ilamlı icra takibi başlattım,satıcı firma başka bir adrese taşındığından dolayı tebligat yapılamadı.İkinci tebligatı yeni adresi öğrenerek gönderdim.Nihayet tebligat yapıldı ve paramı alabildim.
  • Xloud X kullanıcısına yanıt
    Cihazınızın durumu nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: jeepers_creepers

Benim Hepsiburada'dan Turuncu Mağaza adı altında satış yapan firmadan aldığım LG V10 Delta servis garantili cihazım 46 gündür (iş günü) titreşim arızası nedeni ile bekliyor.20 iş günü dolunca THH'ne başvurumu yaptım,oradan da henüz bir sonuç çıkmadı.Siz siz olun Delta Servis garantili cihazı 3 kuruş ucuza alacağım diye aynı hataya düşmeyin.20. günde cihazınız test aşamasında diyorlardı,25 gündür de parça bekliyoruz diyorlar.

Çok işgüzar bir servis.Profesyonellik veya kurumsallık adına hiç bir şey yok.

Netice alabildiniz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: kratos44

10 Ocak 2017 itibariyle deltaya verdiğim LG G3 cihazım hala serviste ve işlem devam ediyor diyolar her aradığımda. Tüketici mahkemesine başvuru yaparken aldığım yeri mi şikayet etmem gerekiyor yoksa servisi mi arkadaşlar

Son durum nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: lesperanz

31.01.2017 tarihinde verdiğim Lg G4 telefonum 01.02.2017 tarihinde ellerine ulaştı kayıt altına alındı.Siteden durum takibi yapıyorum ve 02.02.2017 tarihinde onarım sürecinde olduğu kayıt altına alındı... 03.02.2017 tarihinde de parça bekleniyor olarak güncellendi. Forumları şikayetvar.com gibi siteleri elimden geldiğince takip ederim. 3 günde yapılan bu işlemler korkularımı gidermeye başladı.Beklentim baya aşağıdaydı bakalım ne olacak.Süreci burada paylaşmak isterim devam eden günlerde. İyi forumlar.

Sorununuz giderildi mi? Son durum nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: lordford50

Cihazınızın durumu nedir?

Tekrar tamire alındı tutanakla beraber hiç umudum yok bakalım...

• 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.