Şimdi Ara

DELL S2716DG/S2416DG KULLANICILAR KULÜBÜ (2K/144 HZ/1MS/G-SYNC) (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
887
Cevap
14
Favori
45.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam, teşekkürler. Alternatif olarak inceliyordum lakin böyle giderse yine Asus monitör alacağım.
  • Arkadaşlar merhaba, 1080p 60hz monitörden. Uzun araştırmalarım sonucu Dell S2417DG'i buldum. Gerek G sync teknolojisi olsun gerek 165 hz olsun gerek de 2k olması benim için şuan ki monitörümden buna geçmek devrim niteliğine olacak sanırım. Lakin çoğu kişi aklımı kurcalıyor TN panel olması renklerinin kötü olmasına neden oluyormuş çağ dışı bir teknolojiymiş TN panel, acaba bu monitörü kullanan arkadaşlar önerir mi ?

    Ben 1080p 60hz eski bir monitörden buna geçeceğim için benim için çok büyük bir fark olacağı kesin her türkü memnun kalacağım orası ayrı da TN panel gerçekten kötü bir şey mi ? bu konuda pek araştırma yapamadım bilgimde yok o yüzden sizlere sormak istedim.

    Dip Not: İşlemci i7 6700k, Ekran kartım Gtx 1080



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daante -- 3 Temmuz 2018; 9:4:51 >




  • Geçen bayram tatilinde Metro serisinin iki oyununu yeni baştan oynayıp bitirdim; Metro 2033 ve Metro Last Light. Oynayanlar bilir, genelde karanlık sahneler yoğunluktadır. Oyunda banding, ghosting, ışık sızması vb. hiçbir sorunla karşılaşmadım. Bazı sahnelerde ekrandaki görüntüyü özellikle inceledim herhangi bir sorun var mı diye.

    Monitörüm S2716DG Rev07.
  • konu takibimde zira cevap vermeye gerek bile duymuyorum çünkü insanda azıcık utanma olur. bu duygusu olmayan kendini beğenmişlerle polemiğe girmeye gerek yok hiç
  • Utanma duygusu olan insan kendisine "Kazik kadar adam olmus, hala Taso oynuyor" dedirtmez :)
  • siyau kullanıcısına yanıt
    espri yaptığını zannettin galiba :) gülemedim nedense evlat denemeye devam pes etme çok zor ama belki çıkar bir şeyler
  • S2716DG modeline bir arkadaşımla beraber aldık.O benden önce aldı , ben mart gibi aldım.Yani ben bu güne kadar oyun oynamamışım arkadaşlar öyle söyliyim size Profesyonel gaming monitor bambaşka bir dünya imiş bundan önceki monitorumde 27" Aoc du kötü değil di ama bu monitor cidden başka özellikle oyunlarda.. Tn panel oldugundan tepki süresi muhteşem akıyor ekran yani.. birde oyunlarda vs görüş mükemmel oluyor mat tn panel oldugundan.. Tn panelin eksi yanı ise film izlerken önceki monitorum ips oldugundan daha canlı idi görüntü ama bu monitor TN panel oldugundan biraz soluk kalıyor film izlerken ama onuda MAdvr kullanarak çözüyorsunuz 4k hdr film indirip bi izleyin (madvr kullanarak) aklınız gider :)

    Arkadaşım da çok memnun hiç sorun yaşamadık bugune kadar.Ben herkese öneririm.




  • Masarifane kullanıcısına yanıt
    Aynısı bende de var. Daha önce yoktu ama sonradan başladı. Ekran kartı driverinden olabilir mi acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • otebostan O kullanıcısına yanıt
    bilemiyorum hocam olabilir de olmayabilir de 3 tane sistemde denedim kendim 2 tanede arkadaşım kullanıyor. herkes de bu sorun mevcut. aralıklı aralıklı 10 gün 20 güne bir belirsiz olarak çıkıyor.
  • Daante D kullanıcısına yanıt
    Net olarak şunu söylemem gerek grafik tasarım işleri ile uğraşıyorsanız marka ayrımı yapmaksızın TN panelden uzak durun. IPS panel alın. Sadece oyun oynacak, internette gezinip ve video falan izleyecekseniz elbette alın derim.
  • a04 revizyonu geldi şansıma color banding karankıkta belli ediyor kendini. Bunun dışında monitör bir harika çok sevdim çok şık duruyor.

    2 foto yüklüyorum biri ss aldığım diğeri ise telefonun camerasıyla çektiğim color banding bariz görebilirsiniz. Çözümü yok diye biliyorum.

    DELL S2716DG/S2416DG KULLANICILAR KULÜBÜ (2K/144 HZ/1MS/G-SYNC)DELL S2716DG/S2416DG KULLANICILAR KULÜBÜ (2K/144 HZ/1MS/G-SYNC)




  • Eğer farkı anlayamıyorsanız sizin monitörde de color banding mevcut demektir. Telefondan bakmayı deneyin
  • Reva02 2417dg almıştım. Color banding var gözüküyor. Hepsiburadadan alınma faturası da mevcut. Servis iade veya değişim yapabiliyor mu arkadaşlar ? mart 2018de alınmış.
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt
    Yapıyor kardeşim biz 7-8 kisi iade ettik. Servisle görüş fotoğraf istiyor mail yoluyla sonra mailine rapor yolluyor onla hepsiburadaya iade ediyorsun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MEMATİ

    Yapıyor kardeşim biz 7-8 kisi iade ettik. Servisle görüş fotoğraf istiyor mail yoluyla sonra mailine rapor yolluyor onla hepsiburadaya iade ediyorsun
    ben urunun ikinci kullanicisiyim. Hepsiburada satis yapiskani var. Iade olursa parayi bana ,degisim olursa yine bana yollayacaklar degil mi ? Onun fotokopisini kutuya koyacam asli bende kalacak degil mi ? Iade yerine degisim isteyebilirim cunku. Ben monitoru sevdim tek sorun color banding.

    birde dell için link alabilir miyim ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ` quaD. -- 24 Temmuz 2018; 9:54:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az kalsın buradaki kötü yorumlara bakıptan almaktan vazgeçmek üzereyken şansımı deneyip bugün aldığım rev08 modeli hakkında birkaç şey soylemek ısterım

    Ben 27" olanını aldım. Monitörde ghosting color blanding vs. hiçbiri yok arkadaşlar şimdilik ilerleyen gunlerdede cıkcagını zannetmem.
    Önceden benq rl2755hm kullanmış biri olarak bu monitörü çok ama çok beğendim hiçbir prob lemı yok defalarca test ettim
    Almaya niyeti olanlar bence kaçırmasın!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apexmaster -- 9 Ağustos 2018; 20:8:57 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mafaotuk258

    Bir yanlış var, TN panel oyuncu paneli değildir. TN panelin tercih edilmesinin tek sebebi ucuz olmasıdır. Ucuz olması dışında VA veya IPS panele göre hiçbir avantajı yoktur. Tepkime süresinden bahsedecek olursak, piyasada 1 MS'de sıkıntı çıkarmadan oynatabilen bir panel yoktur. TN panellerde 1 MS'de oynayamazsın inverse ghosting denen problem oluşuyor. Samsungun ürettiği panellerde ise flecker sorunu oluşuyor. Yani işin özei paran varsa VA veya IPS alırsın, paran yoksa TN alırsın.
    Tepki süresi 1 sn gsnic ips önerirmişsiniz 2k

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xredburak

    hocam bu sorun bazen bende de oluyor çözüm bulabildiniz mi acaba

    Alıntıları Göster
    kapat aç düzelir kardeşim standby ile alakalı durum
  • ilker burak kullanıcısına yanıt
    Bu konuyu monitörü alıp kullanan kişilerin yardımlaşması için açtım, senin gibilerin mesaj kasması ya da trollemesi için değil! Monitörü beğenmedin anladık, daha fazla burda boş yapma! Ayrıca monitörü alıpta beğenmeyenler zaten iadesini aldı, kimsenin mağdur olduğu bir durumda yok ortada.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilker burak

    Bu mesaj silindi.
    Kardeş senin bildiklerini ben unutmuşumdur.çoğul konuşma kimle derdin varsa özelden konuş.insanları yanıltacak birşeyler konuşmuyoruz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apexmaster -- 13 Ağustos 2018; 10:13:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.