D

Yüzbaşı
31 Mart 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 139 (Bu ay: 0)
Gönderileri

* Türkiye'nin en iyi 1-99 alt yapısına sahiP. MilasMt2 Takımı 12 yıldır bu piyasada biz oyun severlere hizmet vermektedir. Milas ismi, Metin2'nin ilk PvP serverlarındandır. Ekip Türkiye'nin ileri gelen geliştiricileriyle birlikte çalışmaktadır. Bu sayede tüm oyunculara eşsiz ve kaliteli bir oyun hizmeti sunmakta. 5 Mayıs'ta büyük açılış günü....


*Gerçekten çok güzel eğlenceli bir o kadarda çekişmeli geçecek bir oyun geliyor. ,




www.milasmt2.com
MilasMt2 | Milas 1-99 Emek Sunucusu
https://www.milasmt2.com/milas/index.php?git=EkranGoruntuleri

Arkadaşlar merhaba, kasamda uzun yılllardır kullandığım Corsair h100i 280m emaktar vardı 6.yılına girdi bugün termal macun değişimi yaptım ama yok boşta 60 dereceleri geçiyor. Yeni bir sıvı soğutucu almak istiyorum.


acaba tavsiyeleriniz nelerdir. Corsair capellix iyi midir ? Tavsiye eder misiniz? Bütçe olarak 3.000-4.500 arası bütçem var

Arkadaşar merhaba, 1 hafta önce yeni işlemci ve anakart kaldım. Sistemine taktım format attım. Bir sıkıntı yok gibi ama Corsair Linkte işlemcim görünmüyor. Resim paylaşacağım bakabilir misiniz ?


Beyler merhaba şuan ki iş yerimde memnun değilim. 2 yılı geçkin bir süredir buradayım ama son zamanlarda gerek müdürlerin davranışları gerek maaşlarımızı gününde vermemeleri çok sıkıntı oluyor. Şuan ben kendi isteğimle işi bıraksam işsizlik maaşı ve tazminat alabilir miyim acaba ?
Arkadaşlar merhaba bugün protein7 sitesinden sipariş ettiğim Weider Protein tozu geldi. Üzerindeki yapışkan acayip dandik bişeydi kutusunun üzerinden elime aldığım gibi çıktı üzerinde hologram da yoktu. Sonra kutunun altına baktım son kullanım tarihlerine anlayamadım hangi tarih 2018 li olan ise 2 ay varmış son kullanımına ben mi yanılıyorum resim paylaştım.



Sizce iade mi etmeliyim.
Beyler oyun korede çıkmış sanırım andorid kullanıcıları apk olarak vpn ile girebiliyor. Acaba ios ile oyunu oynaya bilen var mı yine vpn ile varsa lütfen yardımcı olsun. Oyun gerçekten harika grafikleri ps4 ü aratmıyor resmen hasta kaldım. İos ile oynayan varsa lütfen rica ediyorum yardım etsin günlerdir uğraşıyorum. Vpn indirdim kore ile bağlandım telde appstore yi de koreye çevirdim ama oyunu buluyorum yükle diyorum korece bir uyarı çıkıyor tekrar appstore yi Türkçeye çeviriyor
Arkadaşlar selamlar, Asus gtx1080 sahibiyim RGB LED aydınlatmalarında bir sorun yaşıyorum. Daha önce böyle bir durum yoktu, aura controller programını kullanıyorum. Asus logo'su farklı yazılarda ki RGB LED farklı yanmaya başladı sanki senkronizasyon yokmuş gibi öncede hepsi aynı renkte geçiş yapıyordu. Resim attım bakabilirsinizhttps://i.hizliresim.com/OyzPEA.jpg

Acaba böyle bir sorun yaşayan oldu mu ? kullanmış olduğum bu aura controller programının güncel versiyonunu henüz indirip denemedim işte olduğum için, sizce sorun aura programının güncel olmaması mı ?

Böyle bir sorun yaşayıp da çözen arkadaşlar varsa yardımlarınızı bekliyorum. Hiç olduk yere garantiye göndermek istemiyorum ekran kartını, eve geçince de hemen aura nın yeni güncel versiyonunu indirip deneyeceğim.
Beyler merhaba, şuan hali hazırda toplamda 1.5 TB hard diskim var. Biri 1TB diğeri 500GB, ama windows başlarken olsun yada dosya indirirken olsun kasmalar oluyor PC de, bunun için SSD almak istiyorum. Yoğun oyun oynamasam da işten fırsat buldukça, The Witcher 3, BlackDesert(RPG) ve Rise of the Tomb Raider gibi oyunları oynuyorum.

Sistemimi de yazayım. İ7 6700k, 8 GB KINGSTON, GTX 1070, H110İ Sıvı soğutma, Evga 650W gold PSU, MSI Gaming M7

Bu sistemle bile PC açılışta beni deli ediyor. Power düğmesine bastığım an Hard disk ışığı çılgın gibi yanıyor PC açılış süresi oldukça uzuyor. Bilmiyorum acaba Hard disklerde mi sorun var ama ikisini de C/ yapıp denedim aynı sorun var.

Bende SSD almayı düşündüm. Çoğu arkadaş soracak şimdi daha öncede soruldu o sisteme neden SSD almadın mal mısın diye, ama gerçekten limitleri zorlayınca o zamanlar alamadım böyle idare ettim.

Şimdi ben oyunları Hard diskte tutsam windowsu sadece C/ ye kursam bunun için 120 GB SSD bana yeter mi ? yoksa illa 250 GB mı olacak.
Selamlar. H110i sıvı soğutucumun LED ışığını değiştiremiyorum. Corsair linki çalıştırdığım da LED paneli gözükmüyor. LED paneli getirtmek için REGEDİT den bu paneli aktif edebiliyormuşuz. Yardımcı olacak arkadaşlar var mı acaba ?
Hakkında
Konum: Adana,
Sistem ve Tercihleri
Dünyadan Futbol
Real Madrid CF
İşlemci
Intel
Anakart
MSI
Ekran Kartı
Asus
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Mesaj Sayısı: 804
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 879
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 6.661 (Bu ay: 354)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 538 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.