Yarbay
17 Ocak 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
21 üye
Görüntülenme
Toplam: 627 (Bu ay: 14)
Gönderileri
samsung innov8 dışında video çekerken otofokus yapan telefon varsa bildiğiniz paylaşırsanız sevinirim..
başlık her şeyi anlatıyor.. forumda baya bilgi var aslında ama hem güncel olması hem de dağınıklık düzelsin diye ben kendi adıma bulduğum bir kaç modeli ekliyim..

arkadaşlar sizden ricam piyasada şu an 100 lira altına alınabilecek kulaklıklardan varsa bu kulaklıklar hakkında yorum yapmanız ve yeni kulaklık alacaklara yol göstermeniz.. kulaklık performansı nasıl? kaça nereden aldınız ? gibi bilgileri yorumlarınızda verirseniz alacaklara yardımcı olmuş olursunuz..

gelelim benim adaylara..

1- SENNHEISER HD201 : Fiyatı 65 lira civarı.. bulunduğu fiyat aralığının en iyisi olduğu belirtiliyor çoğu yerde.. hatta head-fi da bu fiyat aralığında bunun yerine başka alternatif verilmemiş bile..

2- SONY MDR-XD200 : Fiyatı 70 lira civarı.. electroworld de 79.90 TL.. hd201 e göre pahalı ama hd201 e göre ses kalitesini beğenmemişler.. biraz "bas kafa" bi kulaklıkmış.. zaten kulaklıkların üzerinde bas moduna geçiren bi sıviçle geliyor.. 12 eylül de mediamarkt taydım (ankara forum) orada vardı ama fiyatını hatırlamıyorum şimdi..

FULL SIZE KULAKLIK TAVSİYESİ 100 LİRA ALTI

3- SENNHEISER HD202 : DH Forumun gözde kulaklığı.. fiyatı 85 lira.. hemen hemen her yerde hd201 in hd202 den daha dengeli fiyatına göre daha daha başarılı hd202 nin yine "bas kafa"lar için olduğu söylenmiş.. ayrıca bence hd201 in tipi de hd202 den daha hoş daha sade..

FULL SIZE KULAKLIK TAVSİYESİ 100 LİRA ALTI

4- ...

sayıları artırmak mümkün ama ben kendi adıma seçimi bu kadar daralttım.. 100 lira altına alınabilecek en iyi iki kulaklıklar bence bunlardır.. ben daha çok hd201 e yakın olmakla birlikte xd200 ile hd201 arasında kararsızım.. bu gidişle hd201 alıcam gibi zira hd201 alıp memnun olan kullanıcı sayısı xd nin tam 2 katı.. xd alıp da memnun olmayana hd201 den daha çok rastlamak mümkün... hd201 in fiyat ve bulunabilirlik avantajı da eklenince en iyi seçim SENNHEISER HD201 gibi duruyor..

yine de bu kulaklıklara bu fiyat aralığında alternatif varsa yukarıda da söylediğim gibi özellikleri memnun kalınan yönleri fiyatı ve alınan yer ile birlikte buraya eklemelerini rica ediyorum
???
forumda aradım ama bu güzide aleti tanıtan ve tavsiye eden bir başlık bulamadım...

yurtdışı forumlarda çok övülen ucuz fiyata mikemmmel ses kalitesi sunan bu alete DH'de yer vermemek olmazdı...

bu aleti kullanıp da görüşlerini paylaşmak isteyenler buradan diğer arkadaşlara yardımcı olurlarsa çok iyi olur kanımca

üç alet de benzer donanımlar kullandıkları için ses kaliteleri hemen hemen aynı fark yok..

clip artık üretilmiyor.. clip+ ve clip zip modellerini bulabilirsiniz piyasada..

- üretici sitesi (kılavuz vs indirebilirsiniz) :http://www.sandisk.com/products/music-video-players/

- eğer ingilizceniz varsa clip+ teknik incelemesi :http://nwavguy.blogspot.com.tr/2011/02/sansa-clip-measured.html

- yine eğer ingilizceniz varsa clip zip incelemesi :http://www.anythingbutipod.com/forum/showthread.php?t=64913

- rockbox kurulum-anlatım :http://forum.donanimhaber.com/m_58379507/tm.htm

serinin en güzeli ilk efsane clip silver rengi ile :)

::: SANDISK SANSA CLIP / CLIP+ / CLIP ZIP ANA KONU :::

clip+ :

clip zip :

sansa clip te playlist kullanımı hakkında önemli bilgiler..

quote:

Orijinalden alıntı: metinardicli

Arkadaşlar hzırladığım bu döküman ile MSC modunda PLAYLIST yapmayı kolaylaştıracağız ve böylelikle BROWSER olmamasının eksikliğini bir nebze olsun kapatacağız...

Öncelikle Cihazı paketten açtığımız gibi açınız... Sonra Seçeneklerden Bağlantı Türüne gelip ordan MSC seçip bilgisayarımıza bağlayabiliriz...

PC ile iletişime geçtikten sonra, PC miz onu Yerel Disk olarak görecektir, hemen üzerinde sağ basarak BİÇİMLENDİR diyoruz...

(Bilgisayarım MP3 çalarımı görmüyor diyenler lütfen burayı okuyunuz.... http://forum.donanimhaber.com/m_36300295/tm.htm)

(Arkadaşlar bu biçimlendirme çok çok önemli, ben ilk aldığmda biçimlendirme yapmamıştım, ve 2GB lık alete 1 GB dan daha fazla veri atılamıyordu... BU sorunu da böylelikle çözmüş olduk...)

Biçimlendirmesi biten cihazı PC den ayırıp tekrardan açıyoruz, açılış biraz uzun sürecektir, çünkü yazılımı tekrardan kendisi yükleyip, alt klasörleri oluşturacak...

Şimdi cihazımıza MP3 lerimizi atmaya hazırız;

Şayet MTP üzerinden SENKRONİZASYON ile uğraşmadan yapmak istiyorsanız emin olun ki bu yöntem en kolayı... Şimdi cihazın MÜZİK klasörü içinde yeni klasör oluşturarak istediğimiz şarkıları içine atalım...

NOT: Cihazımız TÜRKÇE karakterleri okumamaktadır, bu sebeple MP3 lerimizin İSİMLERİNİ ve de ID3TAG lerini yazarken TÜRKÇE karakter kullanmayınız... Aksi takdirde MP3 klasörde olsa dahi PLAYLIST e giremeyecektir...

NOT'a dikkat ettikten sonra ise altta verilen programcığı ****, O program music klasörü içinde ne kadr KLASÖR varsa o kdr PLAYLIST i otomatik olarak oluşturmaktadır...

http://ul.to/acdrpg

Programı çalıştırıp (Masaüstünde) ALTTAKİ tiki işaretleyiniz ve ÇALIŞTIRINIZ... Karşınıza Ta-Da diye bir mesaj gelecektir... Tebrikler. Artık playlistimizi otomatik oluşturmuş olduk...

Şimdi geldik son adıma; Playlist i kontrol edeceğiz...

diskimize gidiyoruz, root menüde playlistlerimizi göreceğiz, sağa basıp BİRLİKTE AÇ > NOTEPAD diyoruz ve doğru bir biçimde oluşup oluşmadıklarına bakıyoruz....

şayet hepsi orada ise sorun yok demektir...

Cihazımızı açıp, Music e girip, ordan Playlist altında yaptığımız playlistler artık görülebilir durumdadır...

Hepinize kolay gelsin...
belki bu forumdaki psp kullanıcılarının yaş ortalaması yüzünden böyle ama en azından sabit konulardan kuralları okuyun :

https://forum.donanimhaber.com/m_18866625/tm.htm

lütfen konu açmadan önce arama yapın benzer ve aynı sorunu yaşayıp cevap almış arkadaşların izlediği yolu izleyin karşılaştığınız aynı soruna farklı cevap geleceğini düşünmeyin hatta böyle yaptığınız için bilen de cevap vermiyor bilmeyen / cevap vermiş olmak için cevap veren arkadaşlar da bu arkadaşları yanlış yönlendiriyorlar...

sonuç ; çöplüğe dönen psp konusu... eğer ne istediğinizi biliyorsanız biraz sağduyulu olun...

herkese iyi forumlar...

**MSI S430 amd3600+,512mbRam,80gbHdd ALACAKLAR VE KULLANANLAR BURAYA**

**MSI S430 amd3600+,512mbRam,80gbHdd ALACAKLAR VE KULLANANLAR BURAYA**

özellikler :

MSI S430-S3658BS

-14.1" WXGA 1280x800 CBD (Color Bright Display) Wide Screen Mirror LCD "anti-glare"

-AMD Sempron64bit 3600+ 2.0GHz with ACS(Advanced Cooling System)

-nVidia GeForce 6100 (C51MV)+ nVidia MCP51M Chipset

-512MB DDR2 667 Mhz with Two SO-DIMM Sockets for expansion up to 2 GB DDR2

-2.5" 9.5mm 80GB (5400rpm) 8mb cache HDD

-NVIDIA GeForce Go 6100(C51MV)UMA (sistem belleğinin artırılmasıyla 256mb'a kadar)

-Built-in 10/100Mbps Ethernet LAN and Modem Module, IEEE802.1 b+g

-DVD Super Multi

-PCMCIAExpressCard x 1

portlar :

-Monitor(VGA) Port X 1
-USB2.0 Port X 4
-Mic-in Port X 1
-Headphone Out X 1
-Internal Microphone X 1
-RJ-11 Port X 1
-RJ-45 Port X 1

-19V DC, 90W / Input: 100~ 240V AC, 50/60Hz universal

-6cell 4400mAh

-332(L) X 229(D) X 32.5-33.5(H)mm

-2.1Kg

-Hot Keys : Search, e-mail, web, power on, Wireless LAN

fiyatı : 499$+KDV
arkadaşlar psp lere hafıza kartı alırken hepimiz tereddüt yaşıyoruz hangi marka hangi modeli almalıyım şunu alsam beni tatmin eder mi gibi bu konuda da bir çok başlık da var haliyle ben derim ki herkes sahip olduğu memory stick pro duo ları test edip marka model yazarak buraya eklese alacaklar için güzel bi rehber hazırlamış oluruz katkılarınızla... test için kullanacağımız program daha önce de başka bir başlık altında verildi ama tekrar vermekte fayda var;

http://psp.conso le-tribe.com/downloads.php?action=license&id=1&file=1837

buradan linkteki o ile l arasındaki boşluğu silerek gelen sayfadan i agree yi seçerek yapacağınız download işleminden gelen dosyayı (sadece "blackspeedv2 klasörü" atılacak text dosyalarını atmıyoruz) psp game ya da psp game150 klasörüne atmalısınız... attıktan sonra hafıza kartınız takılıyken psp yi açıp normal oyunlara girdiğimiz yerde programın ikonu belirecek ona girip ekrandakileri takip ediyoruz işlemler bittikten sonra home a basıp çıkabilirsiniz... psp yi usb aracılığıyla bilgisayara bağladığımızda hafıza kartının ana dizininde bir text dosyası oluştuğunu göreceksiniz işte bunun içindekiler sizin memory stick pro duo nuzun performansı...
ban programla gelen bazı kartlara ait değerleri ve kendime ait olan çakma 4 gb kartın değerlerini de veriyorum lütfen arkadaşlar dediğim gibi siz de aldığınız değerleri buraya "doğru" bir şekilde marka-model-çakma-orjinal-kapasite özelliklerini de ekleyerek yazarsanız yeni alacak arkadaşlara yardımcı olabiliriz yorumlarınızı da belirtin lütfen takılma var şu oyunlarda takılıyor şu oyunlarda takılmıyor diye ya da cpu hızını yükseltince hiç sorun kalmıyo gibi...

Bu benim 4gb sony high-speed çakma değerler hiç fena değil bence ;

Vendor : _insert vendor_
Product name : _insert name_
Product ID : _insert id_
Space: 3840.031 MiB (4026564608 Bytes)
FreeSpace: 784.688 MiB (822804480 Bytes)
Cluster Size : 32.0 KiB (32768 Bytes)

read : 8.2129 MiB/sec (Blocksize 1024.0k)
write : 4.5003 MiB/sec (Blocksize 1024.0k)
read : 7.6371 MiB/sec (Blocksize 32.0k)
write : 4.3114 MiB/sec (Blocksize 32.0k)
read : 3.5228 MiB/sec (Blocksize 2.0k)
write : 0.8782 MiB/sec (Blocksize 2.0k)
read : 1.1704 MiB/sec (Blocksize 0.5k)
write : 0.1966 MiB/sec (Blocksize 0.5k)
PI: 287

Bu 4 gb sandisk ultra II ;

Vendor : SanDisk
Product name : 4GB Ultra II
Product ID : SDMSPDH-4096-902 (BH0610202711B)
Total Space: 3904.938 MiB (4094623744 Bytes)
Free Space: 247.844 MiB (259883008 Bytes)

read : 15.8979 MiB/sec (Blocksize 1024.0k)
write : 10.3878 MiB/sec (Blocksize 1024.0k)
read : 13.0197 MiB/sec (Blocksize 32.0k)
write : 9.0568 MiB/sec (Blocksize 32.0k)
read : 3.7335 MiB/sec (Blocksize 2.0k)
write : 1.7715 MiB/sec (Blocksize 2.0k)
read : 1.1588 MiB/sec (Blocksize 0.5k)
write : 0.4871 MiB/sec (Blocksize 0.5k)
PI: 580

Bu sony 1gb lık normal siyah renkli memory stick pro duo ; (bendeki 4 gb lık çakma yazmada bu kartı geçiyor bu kartın okuma hızları 4 gb çakmaya göre iyi...)

Vendor : Sony
Product name : 1GB
Product ID : PSP-MP1G
Total Space: 956.813 MiB (1003290624 Bytes)
Free Space: 955.000 MiB (1001390080 Bytes)

read : 10.7122 MiB/sec (Blocksize 1024.0k)
write : 4.2098 MiB/sec (Blocksize 1024.0k)
read : 9.6503 MiB/sec (Blocksize 32.0k)
write : 5.6953 MiB/sec (Blocksize 32.0k)
read : 3.5826 MiB/sec (Blocksize 2.0k)
write : 0.5906 MiB/sec (Blocksize 2.0k)
read : 1.1128 MiB/sec (Blocksize 0.5k)
write : 0.0136 MiB/sec (Blocksize 0.5k)
PI: 236

Benden bu kadar arkadaşlar gerisi size ait yukarda verdiğim gibi yorum ekleyebilirsiniz çekinmeyin ama lütfen değerleri verirken objektif ve dürüst olun memory stick pro duo almak isteyen arkadaşlara ve diğer arkadaşlara bir fikir vermesi açısından faydalı olur umarım şimdiden kolay gelsin herkese...
arkadaşlar slim i yeni aldım ancak sizdeki durumu merak ettim şöyleki ön yüzdeki hoparlör çıkış deliklerinden bakınca hoparlörler açıkta yani önünde toz vs. girmesini engelleyen bişey yok değil mi???? direk hoparlörler gözüküyor deliklere dikkatli bakınca ...
arkadaşlar sistemimde 512mb*2 cl3 çalışan kingston marka ramler var bunu twinmos marka 512*2 cl2.5 ramlerle takviye edicem yalnız uyum sorunu yaşar mıyım ya da kingstonları cl2.5 ta çalıştırsam bir sorun ya da olabilecek bir sorunun çözümü olabilir mi? yardımcı olursanız sevinirim...
PSP de 8 gb kart kullanmak aleti kasıyor mu oyunlarda taklıma vs herhangi bir sorun yaşayan var mı?? bu sorunları yaşamayan arkadaş memory stick i nerden aldığını kaça aldığını hangi marka olduğunu söylerse sevindirik olurum...
Hakkında
Forum İmzası:

YAMAHA PACIFICA 112 JMX & ROLAND CUBE-20X
SONY WM-GX688 // SONY PSP GO
TIKLA >>> 2.EL DÜKKANIM
Forum İkinci El İmzası:
2007'den bu yana forumda "300 adetten fazla birbirinden farklı" (maddi değeri 40.000 TL dan fazla) ürün alıp sattım.
İlle de referans diyenler dükkanımı ve referanslarımı inceleyin. Ürün tarafıma gelmeden ödeme yapmıyorum. Ödeme tarafıma ulaşmadan kargo yapmıyorum.
İşinize gelmiyorsa alışverişi başkasından yapınız.

LÜTFEN İLANA YAZMADAN ÖNCE PM (özel mesaj) ATIN...
Hakkımda:
SEFAGOZ / gunerozcan / Jeezy1 / mykt / Metalchurch / impact_24 / mcebi001 / Night Stalker / Surpentor / hayata gülümse / theistman / rorschach_ / ioz / Computer Art

DİKKAT EDİN ! İsimlerini verdiğim bu üyeler ile alışveriş yapmanızı tavsiye etmiyorum.

2. elde sadece kendi kullandığım ya da elime geçen ürünleri satmaktayım ticaret yapmıyorum ;)
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
PC
Mobil cihaz
Apple
Oyun Platformu
PS5 / XSX
Oyun Platformu
pc
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 45 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.632
İkinci El Bölümü Mesajları: 1.173
Konularının görüntülenme sayısı: 631.053 (Bu ay: 1.061)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 744 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.