Şimdi Ara

Değişen boya kesinlikle yok airbag açması kesinlikle yok 70 bin şişirme hasar kaydı var ssli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Değişen boya kesinlikle yok airbag açması kesinlikle yok 70 bin şişirme hasar kaydı var ssli

Evet arkadaşlar malum sitede bir ilan msj attım sigortadan para almışlar dedi sigorta kerizmi 70 bin verecek dedim kerizki vermiş dedi benim araca arkadan vurdular 600 tl tampon tamirine exper geldi bissürü uğraştım 70 bini kim kime verir yorumları alta alalım
    Not: senin ayirbec diyen ağzını yerim :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimbehicayy -- 22 Mayıs 2019; 14:25:3 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Gelirim airbegini açar kontrol ederim dediğin gibi çıkmazsa seni vururum yaz.
  • yav o kadar tramer varsa işlenmemış olabılır 1 ay sonra işlerler o zmn hanyayı konyayı görursunuz. Ben ınanmıyorum artık adam galerıcıyse kar ederek satacak hayrına bağış yapmıyor o fıyatlara. Adam aracı alır almaz butun parçaları çıkma bozuk parçayla değiştirir arabayı sna satar olay budur. araba basına 3-4 kar edecegım dıye kımse bu ıse bulaşmaz cunku mantık yok. Tuttu bı yerde fire verdi o 4-5 de masrafa gidecek zaten bu araçların parça fiyatları bellı. Yanı sahibinden desen yıne tartısılır adam sahıbıyse sanayıde ustayla anlasıp yıne herseyını değiştirip satarlar. Herkes aynı sekılde dolandırıcılıga basladı 2. el olayı cok sıkıntılı artık. Kar edebılmek adına hep üçkağıt malesef
  • Şişirilmiş hasar ama ne değişen ne boya ne de airbag açması

Hasar kaydı da aslında hasar kaydı değil. Evin içini tadilat yaptırdık , ödediğimiz boşa gitmesin nasıl geri alırız diye düşündük sonra arabaya yazdıralım dedik sigortadan para almak için. Yoksa kaza maza yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Daha Fazla Göster
  • Bu tür ilanlar bitmek bilmiyor ki...
    Arabanın boyası değişeni olmadan nasıl hasar kaydı olabliyor ? Büyük ihtimal bu garaj arabasıdır ve tüm bakımları yetkili servis tarafından yapılmıştır. Garajda tek başına kalmakdan sanırım araç beyni psikolojik sorunlar içerisinde olduğundan hasar kaydı mevcut.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • _____________________________
  • Bak sen şu işe
    Referans Paylaşım Konuları:
    https://forum.donanimhaber.com/referans-paylasim-konulari--160239311
  • I30 hasar kaydına bak oha

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deatless22 -- 22 Mayıs 2019; 15:29:25 >
  • İlan hangi ilde bilmiyorum ama bu kadar hasar verecek kadar sel 2018 yılından sonra oldu mu hatırlamıyorum (araç 2018 model neticede). Alttan vursa da airbag açardı herhalde. Tarcanlar paklar bu ilanı.
  • Yeğenime araç bakıyorduk. Hasarlı araç satılan bir yere gittik. Golf bakıyorduk ufak hasarlıdan tanınmayacak halde olanlara kadar onlarca araba var ve üzerlerinde "hasar kayıtsız" yazıyor. Adama sorduk bu nasıl oluyor diye. Hep alkollü veya başka haksız sebepten olan kazalı araçları alıyorum dedi velhasıl hasar parası alınmadığı için kayıt işlenmiyor. Alıp yaptırıp kullanmak istiyordu vazgeçtik satarken ne diyeceğiz millete dedi çocuk almadı ufak hasarlı olanları bile. Ama herkes böyle değil ufak hasarlı olup kaydı olanlardan, ağır hasarlı olup kaydı olmayanlar daha gözde galericiler arasında..

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
  • Araba sel içinde kalmıştır

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.