Şimdi Ara

TÜRKİYEDEKİ TEK CERATO,BAŞKA YOK :) 3.YIL NANO GUARD BOYA KORUMA VE KOLTUK TEMİZLEME YAPILDI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
219
Cevap
0
Favori
29.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2008 kasa kia ceratoma 1.6 dizel advenced modeline yaptığım modifikasyonları yakında resimleri ile göstereceğim.dünwww.ebay.com dan sipariş ettiim tesisatın gelmesi 2-3 haftayı bulacak sanırsam.türkiyede satılmıyor zaten.onlar geldiğinde montajını bursadaki Kia bayisindeki elektirikçi enver ustaya taktıracam.ondan sonra hepiniz göreceksiniz arkadaşlar.hakikaten türkiyedeki tek cerato olduğunu anlayacaksınız.
    toplamda 3600 ytl lik.masrafım oldu.motorla hiç bir oynama yapmadım.gerektde yok zaten.5-6 beygir fazla güç alacam diye orjinal motorla oynamanın hiç bir anlamı yok.zaten focus,corolla,megane filan yolda yanaşamıyor bile yanımıza.ama onlar bırakın marka sevdasıyla yanıp tutuşsun.servislerinde zaten yeterince geçiriyorlar onlara.neyse gelelim yaptıklarıma.
    ön farlar uzun kısa Cenmax Xenon Uygulaması
    sis farları Cenmax Xenon Uygulaması
    orjinal teybi söktürüp yerine piyasadaki en kral Navigasyon ve DVD sistemi olan Xetec DTM 700 montajı.sorentolara bile vermiyor üretici firma bunları.ben istanbulda elden ana bayisinden aldım.tüm bunların montajını istanbulda ümraniye-çekmeköydeki ferhat ustaya yaptırdım.bursadan arabayı kalkıp götürdüm.ve 9 saat uğraştı adam bunlar için.eline sağlık.
    bagaj üstüne Orjinal Cerato Spoylerı (Ortasında süper led ışıkları mevcut)görünce zaten arabanın direkt subaru impreza olduğunu göreceksiniz.
    honkogdan gelecek olan kapı altlarına 4 adet (honda civic lerde filan olan led ışıklı) Cerato yazılı,kapı açıldığında otomatik yanan yazılı bir ayaklık.bunuda bursadaki enver ustaya taktıracam.süper bir eleman.arabayı ezberlemiş adeta.
    bu arada size bir tavsiyem.yeni kasa ceratonun bir açığı.her iki ön kapının ayna ile içerden birleşme yerine elinizle bastırdığınızda bir hayli içeri esnediğini göreceksiniz.bu aslında üretim açığından başka bir şey değil.enver ustaya tüm ön kapı döşemelerini söktürüp buraya sert mavi kauçuk yapıda sünger yapıştırdı.ve üzerine döşemeleri tekrar taktı.bu bölgeninde resmilerini yayınlayacağım.şimdi ne içeri esneme yapıyor ne taşlı asfaltta ses yapıyor.
    ancak ön dikiz aynası taşlı asfaltta biraz ses yapıyor bazen.sinirimi bozmuyor değil hani.orayada bir çare bulacam bakalım...yakında görüşmek üzere...

TÜRKİYEDEKİ TEK CERATO,BAŞKA YOK :) 3.YIL NANO GUARD BOYA KORUMA VE KOLTUK TEMİZLEME YAPILDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drangelman -- 8 Haziran 2011; 21:54:47 >

• Resimsiz olmaz..
  • Resimleri dört gözle bekliyoruz drangelman

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Door-Sill-Scuff-Plate-Chrome-LED-Light-KIA-Cerato-4x_W0QQitemZ110278254194QQcmdZViewItem?hash=item110278254194&_trkparms=39%3A1|65%3A1|240%3A1318&_trksid=p4506.c0.m245

Aldığım eleman HongKong'da Hyundai-Kia-Honda-Toyota aksesuarları satan çok bir büyük showroom.zaten elemanın ebay.comda aldığı yorumların %99'u olumlu.güvenilir ebir eleman.22 dolar posta masrafı(almayı düşüneniz olursa kargo ile almayın yoksa gümrüğe filan takılırsınız söyleyim şimdiden)türkiyede bu ürünün yan sanayisi netsiparis.com da var sanırsam.oda sadece yazı var üzerinde mika kaplama bir zeminin üzerine.led ışıklı ve kromaj kaplamalı filan değil kensinlikle.saçma sapan bir şey bir de fiyatını görseniz 260 ytl filan.ben ise allahın hong kongundan sadece ulaşım ücreti dahil 76 ytl ye aldım.ne kadar komik değilmi?birde eğer arabanin içinde kokpitte kromaj kaplamayı çok seven varsa cerato için kesilmiş olan linkide vereyim.belki ilginizi çeker.ben pek sevmediğim için içerde kromajı o yüzden siparişini vermedim.

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/CHROME-INTERIOR-KIT-2007-Kia-SPECTRA-Cerato-dash-trim_W0QQitemZ250174463991QQcmdZViewItem?hash=item250174463991&_trkparms=39%3A1|65%3A1|240%3A1318&_trksid=p4506.c0.m245

önceden ithal araba kullanmak kötü sanardım.ama www.ebay.com sayesine kesinlikle ayrıcalık haline geliyor arkadaşlar.siz düşünün bakalım benim aldığım bu alet türkiyede çelik motor satsa en az ne kadara satar.hatta eleman bana dediki sadece 1 setmi istiyorsuuz dedi.yani çocuğua benim aldığım miktar az geldi.aslında sonradan aklıma geldi.alacan elemandan 8 -10 tane sonra türkiyede satacaksın 300 ytl ye.karı düşün artık.ama bize göre değil o işler.ne yapalım...

ilk konuyu açtığımda arabama spoyler taktırdım demiştim ya.hani türkiyede bulunamayan orjinal spoyler.ben 500 ytl ye filan taktırmıştım.boya işçilik dahil.ama ebay.com daki fiyatı gördükten sonra hayata küstüm adeta.ulaşım parası dahil 100 ytl filan.gelde sövme işte türkiyedeki çelik motor yetkilerine.söylesen derlerki okyanus aşırı ülkeden gelen malzemeler çok pahalı oluyor.
    insanın bir şey diyesi geliyor ama uygun yeri değil.

Sistem geldiğinde montajı yaptırıcam aracı yıkatıp hepinizin göz zevkinize sunacam arkadaşlar.merak etmeyin.unutmam sizleri :)

bu arada yeni forte yi çok tuttum.hong kongadaki elemana sordum nasıl orda satışları nasıl yeni fortenin diye.elemanın demesine göre korede ve hongkongda aracı halkın genelde üst kısmı alabiliyormuş.yani enflasyon olduğu için diyor.ama kore dışına bu araçlar pazarlandığında bir çok özelliğini kırpıyorlar diyor çocuk.yani sizin türkiyeye 2 sene sonra gelse bile bir çok özelliği kırpılacaktır diyor. tahmin ettiğimiz gibi yani.ama amartisörleri ceratoyu aratıyor diyor.çünkü araç biraz sportif sürüş için tasarlanmış diyor.banada sanki ceed amartisörü gibi geldi aklıma.öyleyse kötü valla.çünkü ben test sürüşünden sonra ceed'i hiç tutmamıştım.neyse az kaldı sabredin arkadaşlar :)...

• @drangelman.hadi hayırlısı bekliyoruz,kolay gelsin
  • meganı corollayı anladıkta focus nasıl yaklaşamıyo yanına. 0-100 focusun daha iyi, son sürat daha iyi, yol tutuş daha iyi. marka sevdasından dem vurmuşsun, madem araban tek niye başka markalara benzetmeye çalışıyosun. servisler geçiriyo derken, kia servislerinde bakım onarım bedavamı?
    cerato 2008 nedir?1.6 lt 115 beygir cdr dizel 260 nm torch. yeterince açık oldu sanırsam.
    farkındaysan türkiyedeki tek cerato derken yanında gülme işareti koydum.muhabbetine böyle bir başlık koyduğum belli zaten.bu kabullenememezlik nedir böyle anlamıyorum?
    ayrıca buı forum ford ve kia karşılatırmasının yapıldığı bir yer değil.yazdıklarımızı ona gçre yazalım lütfen.sana cevap vermek için böyle bir karşılaştırma zorunluluğunda bırakıyorsun bizi.
    son kasa focusu olan arkadaşlarım bile benim aracı kullanırken ya bu arabanın düzlükte ve yokuş yukarı bile ivmelenmesi hiç farketmiyor hep kuvvetli diyor.focusa göre çok daha hızlı ivmeleniyor diyorlar.sen kalkıp 0-100 km hızlanmasından bahsediyorsun.tuhaf biraz ama neyse.uzatmaya gerek yok.veriler ve insanların yorumları ortada.focusun almanyada yapılan testlerinde bile en büyük dezavantajı olarak düşük devirlerde gaza yeterince tepki vermiyor olmasıdır.yeni ceratoyu kullandığını pek sanımıyorum.
    servis olayına gelince.kia servislerinin fiyat ortalamasının her zaman ford,toyota,honda,vw gibi markalarından ucuz olduğu bilinen bir şeydir.nedenmi?çünkü çok satan aracın servisleri her zaman pahalı olur.ama kia tabiki bu markalar kadar satılmadığı için piyasada tutunabilmek için ucuz olmak zorundadır.ok?
    bu sitedeki bir çok arkadaşın yaptığı hatayı tekrarlamayın lütfen.önce söz konusu olan araçları kullan ondan sonra yorum yap.ok? saygılarımla.polemik yaratmayalım lütfen.burada biz kendi kia larımızı sergileyip,fikir alışverişinde bulunuruz.saygılarımla.

• Seni üzdüysem kusura bakma, farklı maksatla sırf tartışma çıksın konu alevlensin cilerden değilim. asla öyle körü körüne bişeyi savunmam yani bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmam. Elbetteki kullandım kia cerato. Dikkat ettiysen kia daha güçsüz, kötü falan demedim. ben kullandığımda bana focustan daha yavaş geldi bunuda vites geçiş oranlarının daha uzun olmasına bağladım. zaten fabrika verileri ortada gerek 0-100 gerekse son hız.

• arada sadece 6 hp fark var.üstelik bu beygirlerin birde yola aktarılması var.bence ford daha iyi.iyi olmasa bile birbirlerine fark atması imkansız
  • istediği kadar çok süper hızlansın duramadıktan yol tutmadıktan sonra bir işe yaramaz. bir arkadaşımda vardı cerato geçen bayram dönüşü hatalı sollama yapan biri yüzünden yoldan bankete inip bir miktar gitmek zorunda kaldı ve bir kayaya çarparak durdu. babası aylarca hastanede kaldı arabada sağ önden yediği darbe sonrası bir daha toparlanamadı. gitti geçen sene sonu indirimlerinden faydalanıp focus aldı. şimdi ceratoyu kötülemek için yazdın diceksin ama gerçekten kötü bir araba. gidip alman rakipleriyle kıyaslama. o kadar paran varsa git almanlardan birini al ceratoya harcicana. saygılar.
    • 2013 VW Golf 1.4 TSI ACT DSG Highline BEYAZ Sunroof, U Led, Led Stoplar, 18" Durban, Adaptif Şasi, ErgoAktive Koltuk, Elektrikli Katlanır Yan Aynalar, Geri Görüş Kamerası, Discover Media, Renkli Yol Bilgisayarı.
    • Yazlık 225/40/18 Potenza S001 Kışlık 205/55/16 WinterContact TS850

• Iphone 8 plus
  • neyse bir şey demeye gerek yok.herkesin kendi bildiği kendine doğru anladığım kadarıyla.
    yol tutuştada ford iyi.hızlanmada oda iyi.güven ve konforda ford daha iyi :)daha ford bluetooth donanımda opsiyonelken, cerato kaç seneden bu yana standart veriyordu.herşeyde ford iyi haklısınız.sağlıcakla kalın.ben arabama güvendikten sonra mesele yok.
  • doğru bluetooth kurtarmıyor zaten.onuda idda eden yok.ama ceratodaki 10 tane airbag koruyor ne dersiniz?
    focusdaki 4 tane airbag koruyor sanırsam.perde hava yastıkları bile opsiyonel. acaba neden şu anda focus
    50 bin yl den 42 bin ytl ye geriledi fiyatı?ama cerato nedense 1 seneden beri aynı fiyatta gidiyor?konu uzadıkça focusçular zararlı çıkıyor gibime geliyor!!!dikkat...
  • kasa parçalandıktan sonra 100 tane hava yastığı olsa ne olur .bluetooth satandart olunca ne oluyo onu anlamadım.zaten çokta kullanışlı değil.ne yapacaksın arabaya melodi resim mi yükleyeceksin.sana göre cerato iyi araba olabilir(kendi araban olduğu için).fakat lütfen focus la karşılaştırmaya bile girme.

yol tutuş,direksiyon tepkisi,konfor,güvenlik,sağlamlık,fren mesafesi vs vs herşeyde üstün neyi tartışıyoruz ki????varsın bluetooth u opsiyonel olsun
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.