E

Teğmen
16 Mayıs 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 36 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Buzdolabım c sınıfı indesit marka, ayda gelen elektrik faturam 120 TL ortalama..üst katta oturan yeğenim ile aynı şartlarla elektrik kullanıyoruz bir tek onun buzdolabı a sınıfı.. Onun faturasi 60-70 yl ortalama..Sormak istediğim konu bir buzdolabı c sınıfı olması bu kadar elektrik tüketimine yol açar mı? Önemli benim için çünkü eğer öyleyse buzdolabini değiştireceğim.
Selamlar..Aracıma 5 ay önce park halindeyken başka bir araç çarpıyor.. Fakat çarpan aracın şoforu silahlı saldırıya uğradığı için ağır yaralanıyor ve bu şekilde saldırganlardan kaçarken aracıma çarpıyor.. Polis raporu da bu şekilde.. Fakat sigorta şirketi bizi 5 aydır bekletiyor. Araç serviste yatıyor.. En son olarak savcılıktan kusur raporu istediler savcılıksa olay cinayet davası oolduğundan dosya gizlidir deyip bizle alakası yok yazarak rapor vermiş..Şimdi ise eksper servise aracı yap ama tüm parçaları da sen al diyor.. Usta ise daha sonra paramı alamam diye korkuyor. Araç 8 bin TL masraflı ve hala yatıyor.. Lütfen yardım edin avukat , sigorta bilgisi olan yada konuda bilgili arkadaşlar rica ediyorum çok zor durumdayım.
Evdeki paslanmaz çelik malzemelere Çizik giderme ve puruzsuz polisaj nasıl yapabilirim? Nasıl bir malzeme kullanmam gerekir? Kalıpçı taşlama ve matkabım var bunlara hangi uçtan takmaliyim? Teşekkürler
Malum zamlardan dolayı birkaç ay sigortasız gezdim..Aracı sattığımda satarken sigorta yaptırıp (1700tl)verdim..önümüzdeki günlerde üzerine alacak ben de satış örneği ile sigorta paramı geri alacağım fakat cezalı odedigim kısmı da geri verecekler mi? Yani 4 ay sigortasızgezdim bunun ccezası 200 tTL olsa bunu geri verecekler mi? Sigorta yapan kişiye sordum fark etmez dedi fakat bana inandırıcı gelmedi..Bilen varsa yazarsa sevinirim..
Forumda ısrarla RGD radyo hakkında bilgi sahibi olmak isteyen bir arkadaş vardı. Tekrar soranları bu linke yöndirmekle beraber şimdilik kısaca önemli ayrıntılarından bahsedeceğim.. RGD zamanının en iyi transistör üreten ve dünyada rakipsiz bir Taiwan firmasıdır..dünyanın en kaliteli hoparlör üreticilerine de dahili amplifikatör üreten firma idi. Rivayetlere göre her zaman en iyisini ve en kalitelisini üretip hiçbir masraftan kaçmadığı için İngiltere kraliyet sarayında kullanılan tek radyo markasıdır. Keza Logosu da kral tacı dır. RGD radyo ürettiğinde birkaç hafta içinde tümü tükenmiştir ve üretim sınırlı sayıda yapildigindan bu efsane radyo dunyanin en iyi hoparlörlerinden birine sahiptir. İnanilmaz kalitede sese sahiptir. Radyonun üzerinde ses açma kolu ve yanindaki eko ayari ile beraber derin ve bass ağırlıklı ve şimdiki modern hoparlörler ile kıyaslanmayacak harika bir ses elde edilmektedir. R-250 m7 v118 kodlu 7v gibi devreleri ile degerine deger karmakta. Bir tek çin mali parça barındırmayan premium kalitede donanıma sahiptir. Olduğu yerden çıkmalı titanyum başlı antene sahiptir..Az sayıda radyo üretmesinin sebebi bu kulvarda sadece adını duyurmak istemesidir.. Yani şimdi bir M audio, kef, jamo gibi markaların ev tipi radyo uüretmesi gibi bir durum.. SONUÇ olarak Rgd marka nostaljik radyo bulduysanız ve koleksiyoner yada bu konuda merakınız varsa kesinlikle kaçırmayın.. 2010 yılında eski elektronik aletler satan bir dükkanda 600$ fiyatla gördüm. Çok kaliteli ve değerli olmakla beraber geleceğe bir yatırım bir altın gibidir..
saygılar.. Aracımı satmak istiyorum istediğim fiyata müşteri de buldum fakat aracımın muayene ve sigortası yok maddi durumum da yok. Bu aracı karşı tarafı da mağdur etmeden nasıl satabilirim? Çekme belgesi alıp öyle satmam mümkün mü? Bilgilerinize ihtiyacım var acil olarak içinden çıkamıyorum bu durumun?
Hayırlı bayramlar. Yaklaşık 1.5 yıldır sorunsuz kullandığım Logan 1.5 DCI aracımı satıp Mazda 323 familia alınır mı? Siz olsanız tercih eder miydiniz? Masraflı olur mu? Amacım biraz daha keyifli bir araç kullanmak istiyorum.
1.5 dci logan 2008 4 ay önce aldım. Araç 72 binde gözüküyor ben ustaya da gösterdim kullandı biryerlerine baktı büyük ihtimalle km doğru dedi ben pek inanmadım. Aldım goturdum ilk iş yağ yağ filtre mazot filtre vs değiştirdim. 4 aydır kullanıyorum 4 bin km yapmışım dün baktığımda hiç yağ eksilmediğini gördüm ilk dolumda eksiltir diye yağcı fazla doldurmuştu 10-40 helix. 4000 km de 1 mm bile eksilmemiş bu anormal birşey mi? İyi mi kötü mü? Neye işaret olabilir? Teşekkürler saygılar..
Arkadaşlar 1,5 aylık bebeğimiz var. Durmuyor. Elimde manuel bir beşik ve bir tane de bozuk otomatik salıncak var ki bunun da kartı bozulmuş..yapılmasi çok zormuş. Titriyor ama sallanmıyor. Şimdi ustalara soruyorum. Beşiğe bir sallama aygıtı yani motor benzeri birşey bağlanabilir mi? Salicak için de ne yapılabilir. O ileri geri hareketi bu beşik yada saluncaga nasıl verebiliriz? Her fikre açığım..teşekkürler..
Arkadaşlar dacia logan 1.5 dci. Araçta klima arızalı kafada yada kompresorde problem varmis sökülüp bakılması gerekiyormuş 300-800 arası tutabilir dediler. Durumum olmadığı için sokturmedim. Klimayı hiç açmadan bu şekilde kullansam kompresör kilitler mi? Kiltlerse v kayışını kopartir mi?
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 229
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 15.085 (Bu ay: 203)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 172 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.