Şimdi Ara

DeFacto'da Muhteşem!!! Sezon Finali (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
4
Favori
7.852
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: righteous@

beş para etmez ürünleri olan bir firmadır,vakti zamanında iki tane tişört aldım Made in Bangladeş...giymeden ortasından nasıl delinir bi tişört

• Başta iyidi ama sonradan s..çtı. Pantolonlar 2 gün dayanmıyor , nasıl dayanmıyor hemen soldu abartmıyorum 2 günde soldu.. Bir daha asla ama asla defacto dan pantolon falan almam. 50 lira verir Colins'den alırım çok ama çok daha iyidir eminim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: rude.

Başta iyidi ama sonradan s..çtı. Pantolonlar 2 gün dayanmıyor , nasıl dayanmıyor hemen soldu abartmıyorum 2 günde soldu.. Bir daha asla ama asla defacto dan pantolon falan almam. 50 lira verir Colins'den alırım çok ama çok daha iyidir eminim..

ismail abiye katılıyorum.. 1- lc waikiki 2-defacto
  • quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

quote:

Başta iyidi ama sonradan s..çtı. Pantolonlar 2 gün dayanmıyor , nasıl dayanmıyor hemen soldu abartmıyorum 2 günde soldu.. Bir daha asla ama asla defacto dan pantolon falan almam. 50 lira verir Colins'den alırım çok ama çok daha iyidir eminim..

ismail abiye katılıyorum.. 1- lc waikiki 2-defacto

Bende Barış'a katım katım katılıyorum , Bu mağazaya ne girilir nede birşey alınır.. Nokta

Pişman olanlar bilirler ki bilmeyenler için söylüyorum 20 tl fazla ver Colins'den al. Denedim mutluyum :))

• kesinlikle katiliyorum. eskiden cok kaliteliydi. cok şık bir mont almistim 3 yil once. uretseler keske ayni modeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • C&A boşluğu dolduracak gibi...Ürünleri kaliteli ve fiyatları makul...
  • Bir pantolon aldım, aynen iade ettim. Jean Çıkarma mottosuna sahipler ancak kumaş pantolonları kot pantolondan daha beter. Gömlek modelleri de hiç hoşuma gitmedi. LCWaikiki yeni favorim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rfve

bende defacto ya ne zaman gitsem etiketlerin şu şekilde olmasına kıl oluyorum.

9,99 dan başlayan fiyatlar
    15,99 dan başlayan fiyatlar.

Bir aramaya çalışıyorsun ki 9,99 tl ye gömlek vs neyse bulabilirsen aşkolsun.
    kandırmaca etiketleme sistemine kocaman bir

Zaten genel olarak her mağzada " ........'den başlayan fiyatlar" hiç başlamaz ; "...'a varan indirimler" hiç varmaz.
  • quote:

Benim colins'ten aldığım pantolon 1 ayda soldu. Gerçekten daha kaliteli. En azından 1 ay dayanıyo

• LCW ninde bir farkı yok yahu birini batırırken diğerini çıkarmayın sonuçta üretim mantıkları ve üretim yerleri belli,LCW den de güya bir yazlık gömlek aldık gömlek kış harici giyilmiyor nasıl bir çaput bezinden yaptılarsa gömleği artık...Colins fena değil bunlara göre,eğer bozmadıysa tabii oda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orada Olmayan Adam

ilk çıktıklarında çok zevkli çok kaliteli ürünler çıkarıyorlardı.şimdi ise hiçbirinden eser yok

Alakası yok.. En başta da berbattı ürünleri, halen de öyle..

Hele Jean çıkartma mottosuyla işe girip, bu kadar berbat chino pantolonlar üretebilmek de ayrıca trajikomik.
  • kot var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihilist76

quote:

ilk çıktıklarında çok zevkli çok kaliteli ürünler çıkarıyorlardı.şimdi ise hiçbirinden eser yok

Alakası yok.. En başta da berbattı ürünleri, halen de öyle..

Hele Jean çıkartma mottosuyla işe girip, bu kadar berbat chino pantolonlar üretebilmek de ayrıca trajikomik.

Tam hatırlamıyorum ama 4-5 yıl önce aldığım sweetin fotosunu çektirmeyiniz bana şimdi.En ufak bir erpüme solma yıpranma yok.Hatta boynerden almıştım.Ne yani bilerek burada yalan mı söylüyorum?Şimdi diyorum şu an diyorum aha şimdi diyorum kaliteden eser yok.

• geçen hafta gittim ballı kampanya mı ne ondan vardı. o katta bulunan her şey 1 alana bir bedavaydı . fiyatlar düşüktü ama ürünlerin yarısı da çöptü
  • kalıpları çok dar bir tane tişört alamadım defactodan. Not:XXL giyiyorum.
  • Çok müşterisi olabilir ama beş para etmez bence De Facto. Bir kez alışveriş yaptım tamamen kalitesizdi ürünleri. Artık o günden sonra ne kadar ilerleme kaydetti bilemem fakat benim için kara listede.
  • quote:

Aynen

• quote:

Orijinalden alıntı: CoMiSeR

pantolonlari rezalet, tek yıkamada renk menk kalmıyor bildiğin çöp gerisi!

Perwoll kullanın hocam koyu ve renkiler için ilk yıkamada olmasada 10 yıkamada renk atmaya başlıyor. Bende çok şikayet ediyordum renk atmasında daha sonra Perwoll tavsiye etti ve daha uzun süre giyebiliyorum artık tavsiye edeirm
  • 29 tl ye mavi , yeşil vs renklerde şortlar var.acaba 9,99 a düşermi ?
  • yok güzel bişeyyy zatenn..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.