Şimdi Ara

DeFacto'da Muhteşem!!! Sezon Finali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
4
Favori
7.852
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Akdeniz modasının öncü markası DeFacto, 2012 İlkbahar-Yaz sezonuna Muhteşem Sezon Finali kampanyası ile veda ediyor.
    Türkiye genelindeki 155 DeFacto mağazasında 25 Ağustos 2012, Cumartesi günü itibariyle geçerli olacak kampanya boyunca
    haftanın her günü, günün her saati kendinizi şık ve rahat hissedebileceğiniz tişört, şort ve gömlekler 9,99 TL, pantalonlar ise
    14,99 TL’den satışa sunulacak.

Kurulduğu 2003 yılından beri hızla büyüyen, trendleri takip eden, büyürken değişen, değişirken kendini geliştiren DeFacto,
    kendine özen gösteren, rahatından ödün vermeden her ortamda şık ve modern görünmek isteyenler için 365 gün boyunca
    koleksiyonlarını en uygun fiyatlarla tüketicilerle buluşturuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancantürk -- 27 Ağustos 2012; 1:31:09 >

• Güzel fiyatlar. Ürünler nasıl olacak bakalım.
  • Türkiye'nin en büyük kumaşçısıydı bunlar, LC Waikiki bunları da ezdi.

Akdeniz makdeniz yazıyor da, gereksiz bilgilere ek olarak ben de ekleyeyim dedim bir tane. Apaçi modasının öncü firması olma yolunda ilerliyorlardı son baktığımda. Kolsuz tişört dışında alacak bir şey bulamıyorum. Şortlara bakayım bari.
  • De facto ve Lcw insanların gözünde bir numara olmuştur her zaman. Ben bu mağazalara her gittiğimde hiç tenha görmedim.

Yarın uğramak lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk çıktıklarında çok zevkli çok kaliteli ürünler çıkarıyorlardı.şimdi ise hiçbirinden eser yok
  • Cumartesi günü mü başlıyor kampanya şimdi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zhny

Cumartesi günü mü başlıyor kampanya şimdi ?

25 Ağustos Cumartesi başlıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

De facto ve Lcw insanların gözünde bir numara olmuştur her zaman. Ben bu mağazalara her gittiğimde hiç tenha görmedim.

Yarın uğramak lazım

yarın değil yarından sonra:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: birikideneme

quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

De facto ve Lcw insanların gözünde bir numara olmuştur her zaman. Ben bu mağazalara her gittiğimde hiç tenha görmedim.

Yarın uğramak lazım

yarın değil yarından sonra:))

Bunu söylediğin iyi oldu boşuna gitmiş olacaktım yarın çok dikkatsizim

• gomleklere bakmalısınız bence.ozellıkle tshırt hedıyelı olanlara.en son 25 lıraydı sımdı 19 lıraya duser.ıkısı ıcın gayet ıyı fıyat bence.yalnız elınızı cabuk tutun eskı sezon stokları cok cabuk bıtıyor beden kalmıyor.haberınız olsun.bu arada defacto calısanıyım.
  • bunun sitesi açılacaktı, çok özel fiyatlar falan olacaktı noldu o iş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver Shadow

bunun sitesi açılacaktı, çok özel fiyatlar falan olacaktı noldu o iş?

O konuyu ben açmıştım. Eğer kayıt olduysan maille veya mesajla haber verecekler.
  • Güzel gömlek var ise değerlendirilebilir. Teşekkürler.
  • Ben geçen gün baktım pek kafama yatan bişi olmadı.
  • Yarına bi uğrarım. Bakalım gömlekleri nasıl. Bi kaç tane gömleğimi bunlardan aldım. Gayet güzeller.

• pantolonlari rezalet, tek yıkamada renk menk kalmıyor bildiğin çöp gerisi!

• beş para etmez ürünleri olan bir firmadır,vakti zamanında iki tane tişört aldım Made in Bangladeş...giymeden ortasından nasıl delinir bi tişört
  • 2008 de aldığım kazak ve sweatshirtleri halen kullanıyorum ne rengi attı nede bozuldu demekki kaliteyi bozmuslar.

• bende defacto ya ne zaman gitsem etiketlerin şu şekilde olmasına kıl oluyorum.

9,99 dan başlayan fiyatlar
    15,99 dan başlayan fiyatlar.

Bir aramaya çalışıyorsun ki 9,99 tl ye gömlek vs neyse bulabilirsen aşkolsun.
    kandırmaca etiketleme sistemine kocaman bir
  • Pazar yerinden farksız olacağına eminim. Ürünleride kalitesiz zaten. Zamanında bir mont almıştım. Resmen parçalandı. Gerek yok
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.