bu fiyata enfes şeyler bekleyenler mi var? tuhafsınız. az daha verip daha iyisini almak lazım.
Lcw den iyidir. kalite ve cesitlilik olarak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: McCarty
quote:
Orijinalden alıntı: orkfey
aldığım tüm tişörtleri beyaz olma yolunda ilerliyorlar. Boyaları hergeçen gün soluyor her yıkamada çıkıyor
Bu tarz tshirt kaliteli olmadıgı için gerçi kaliteli olsalar bile , tshirtlerinizi çamasır makinesinde yıkamayin. hem renkleri soluyor hemde ilk gün ki kalitesinden eser kalmiyor el de soguk suda yikayin (ya da yıkattırın) daha uzun ömürlü olurlar
elde yıka diye benim hanıma sen söylesen
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: McCarty
quote:
aldığım tüm tişörtleri beyaz olma yolunda ilerliyorlar. Boyaları hergeçen gün soluyor her yıkamada çıkıyor
Bu tarz tshirt kaliteli olmadıgı için gerçi kaliteli olsalar bile , tshirtlerinizi çamasır makinesinde yıkamayin. hem renkleri soluyor hemde ilk gün ki kalitesinden eser kalmiyor el de soguk suda yikayin (ya da yıkattırın) daha uzun ömürlü olurlar
elde yıka diye benim hanıma sen söylesen
Ya dostum aslinda ben yanliş aktardım. elde yıkamaktan kastım aslinda tshirtleri fazla yıpratmamak. deterjanli suya sok çıkart tamamdir yoksa elde yarım saat yıkasan aynı olur makineyle yıkamayla
giden varsa şu barcelona nın tshirt lerine baksın fiyatlar nasıl düşme varmı 20 civarıysa alınır
arkadaşlar giden var mı fiyatlar cidden söylenildigi gibiyse gidecegim?
Gidip baktım hiçbirşeyde indirim yok . Adama soruyorum zaten ürünler indirimli diyor
bandırma defacto da indirim falan yok... sadece bikaç parça bişeyde indirm yapmışlar o kadar...
Bu firmaları şikayet edebileceğimiz bi yer varmı?
Hep yalan kampanya. O dedikleri fiyatlara hiç bişey yok doğru dürüst. Bide mağazada girişteki ve içerideki reklamlarda. .....dan başlayan fiyatlar diye bişey yok. pantolonlar 14.90 diyor, tshirtler 9.90 diyor yani bu fiyattan başlıyor diye bi ibare yok. Resmen kandırıyorlar milleti. 35 liradan gömlek satıyorlar. pantolonlarda 25-45 lira arası. Defacto
iyi ki gitmemişim
Arkadaşlar sabah markete gittiğimde uğradım defactoya.Dandik ürünlerde indirim var. barcelona tişörtleri 29 tl , şortlar 29 tl , gömlek beğendim 29 tl. Ama bu 29 luklar kaliteli geldi bana ve şort gömlek tişört aldım.normalde hiç defactoya gitmem polo garage , levis vs giderim.Ama şunu söylemeliyim ilk izlenimim ürünler bence kaliteli gözüküyor. Ayrıca soldu , deforme oldu diyen arkadaşlar iade veya değişim için ürünlerinizi götürün hemen alıyorlar.
Geçenlerde polo ve sarardan gömlek almıştım.Çekme yaptı geri getirdim kabul etmediler. Artık nerden alacağımızı da şaşırdık.
ben şimdi baktım geldim hiç bişi yok adam gibi fiyatlarda 14.99 dan başlayan fiyatlarla ayrıca.sadece 1-2 tane dandik ürün var o fiyata o kadar dedim bari t-shirt alıyım baskıları fena değildi onlarında kalıpları berbattı tavsiye etmiyorum zaman kaybetmeyin.ha bu arada colinste capriler ucuzlamış.
Resmen kandırmaca,gitmeyi düşünen varsa hiç kendini yormasın. Ben de burayı okuyup bir uğrayayım dedim, gitmez olaydım.Fiyatlarda indirim olmadığı gibi inanılmaz kalitesiz.
sivas merkezdeki defacto'ya gittim.mağaza içindeki çalan radyoda bu indirim söyleniyor ama her ne hikmetse indirimli ürün yok.
Bildiğim kadarıyla yalan reklam yapmak suç. Acaba şikayet etsek mi?
defactodan 2009 da 2 tane pantolon almıştım 3 yıldır giyiyorum hala çok güzel yüzde 33 polyesterli.şimdiki sattıkları yüzde yüz pamuk yıkanınca resmen çuval oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: fearless_X
Gidip baktım hiçbirşeyde indirim yok . Adama soruyorum zaten ürünler indirimli diyor
Klasik dükkan ağzı işte! Yahu belki uygun olan bir ürününde bir indirim yapıldı, fiyatı daha da aşağı indi. olamaz mı yani
bende dün akşam gittim dolandım bayağı bir polo yaka tişört aldım 29,90'a.Gömleklerde dediğiniz gibi indirim var ama bir uzun kollu slimfit gömlek beğendim bayağı hoşuma gitti yaklaştım yanına fiyata bi baktım 44,90 .Sizce de factodaki bir gömleğe o para verilirmi ve güzel kaliteli spor gömlek alabileceğim bir marka önerebilirmisiniz ?
arkadasım kosulsuz ıade hakkınız var kullanın.ınsanlar 1 yıl kullandıgı urunu gelıp degısım yapıyor.kasada nıye degısım yada ıade yapıyorsunuz dıye sormuyorlar.ayrıca barcelona urunlerındede ındırım var ama yeterlı gelırmı bılmem.bu arada barca urunlerı dıger urunlere kıyasla baya bır kalıtelı.
Antalya özdiklekte Defacto gittim indirim felan yalan doğru dürüst cesit yok.