Şimdi Ara

DeFacto'da Muhteşem!!! Sezon Finali (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
4
Favori
7.852
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de sorun bende mi diyordum. En fazla 5 kez giydigim pantolon cart diye yirtilmisti. Kilo almistim o yuzden rahat birseyler alayim demistim. Hayatimda en cabuk eskiyen pantolon defacto oldu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 gün önce viaport'daki magazasına gittim. erkeklere yönelik hiç ürün yok. tshirt alayim dedim çocuk tshirtleri dışında tshirt yok.
    tshirtlerin üzerlerinde cizgi film karakterleri var.

ama kazak + hırka tarzı kıyafetleri gercekten iyi. geri kalan ürünler hikaye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

2 gün önce viaport'daki magazasına gittim. erkeklere yönelik hiç ürün yok. tshirt alayim dedim çocuk tshirtleri dışında tshirt yok.
    tshirtlerin üzerlerinde cizgi film karakterleri var.

ama kazak + hırka tarzı kıyafetleri gercekten iyi. geri kalan ürünler hikaye.

Eskiden hirkalarini kullaniyordum. O yuzden kaliteli bir marka olarak biliyordum ben de.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aldığım tüm tişörtleri beyaz olma yolunda ilerliyorlar.
    Boyaları hergeçen gün soluyor her yıkamada çıkıyor
  • şu barcelona nın lisanslı polo yaka tshirt leri var onlarda indirim varsa yazarmısınız.
  • Arkadaslar barcelona urunlerindede kampanya varmisir acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu kadar dandik bir mal görmedim. 5 giyimde pörsüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

kot var mıdır?

Kot görmedim ben hiç De Facto'da. Önceden iyiydi ama sonradan bozdu. Yarın yakınında olurum büyük ihtimalle uğrarım da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancantürk

Akdeniz modasının öncü markası DeFacto, 2012 İlkbahar-Yaz sezonuna Muhteşem Sezon Finali kampanyası ile veda ediyor.
    Türkiye genelindeki 155 DeFacto mağazasında 25 Ağustos 2012, Cumartesi günü itibariyle geçerli olacak kampanya boyunca
    haftanın her günü, günün her saati kendinizi şık ve rahat hissedebileceğiniz tişört, şort ve gömlekler 9,99 TL, pantalonlar ise
    14,99 TL’den satışa sunulacak.

Kurulduğu 2003 yılından beri hızla büyüyen, trendleri takip eden, büyürken değişen, değişirken kendini geliştiren DeFacto,
    kendine özen gösteren, rahatından ödün vermeden her ortamda şık ve modern görünmek isteyenler için 365 gün boyunca
    koleksiyonlarını en uygun fiyatlarla tüketicilerle buluşturuyor.

hangi mağazalarında geçerli acaba? 155 mağaza yazılmış ama adana optimumda sorduğumda personelin bu kampanya ile ilgili bir bilgisi yokmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6582 -- 24 Ağustos 2012; 18:57:48 >

• Gecenlerde bakmistim guzel bir spor ceketi vardi, hafif blazer tarzinda. Yalniz fiyati cok yuksekti 120 lira demislerdi, etmezdi o kadar. Yarin bakacagim uygun fiyata duser umarim.

• t shirt hediyeli gömleklere ve barcelona bölümüne bir göz atmayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: swissscientist

t shirt hediyeli gömleklere ve barcelona bölümüne bir göz atmayı düşünüyorum

Hocam bakinca burdan yazarsan barcelona tshirtleri cok makbule gecer saygilar

• quote:

Orijinalden alıntı: orkfey

aldığım tüm tişörtleri beyaz olma yolunda ilerliyorlar.
    Boyaları hergeçen gün soluyor her yıkamada çıkıyor

Bu tarz tshirt kaliteli olmadıgı için gerçi kaliteli olsalar bile , tshirtlerinizi çamasır makinesinde yıkamayin. hem renkleri soluyor hemde ilk gün ki kalitesinden eser kalmiyor
    el de soguk suda yikayin (ya da yıkattırın) daha uzun ömürlü olurlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6582

quote:

Orijinalden alıntı: cancantürk

Akdeniz modasının öncü markası DeFacto, 2012 İlkbahar-Yaz sezonuna Muhteşem Sezon Finali kampanyası ile veda ediyor.
    Türkiye genelindeki 155 DeFacto mağazasında 25 Ağustos 2012, Cumartesi günü itibariyle geçerli olacak kampanya boyunca
    haftanın her günü, günün her saati kendinizi şık ve rahat hissedebileceğiniz tişört, şort ve gömlekler 9,99 TL, pantalonlar ise
    14,99 TL’den satışa sunulacak.

Kurulduğu 2003 yılından beri hızla büyüyen, trendleri takip eden, büyürken değişen, değişirken kendini geliştiren DeFacto,
    kendine özen gösteren, rahatından ödün vermeden her ortamda şık ve modern görünmek isteyenler için 365 gün boyunca
    koleksiyonlarını en uygun fiyatlarla tüketicilerle buluşturuyor.

hangi mağazalarında geçerli acaba? 155 mağaza yazılmış ama adana optimumda sorduğumda personelin bu kampanya ile ilgili bir bilgisi yokmuş.

Hepsinde geçerlidir.

• internet sitesinde mağazalar bölümünde 148 mağaza görünüyor zaten. muhtemelen hepsinde var.
  • ben bugün fiyatlara baktım gidip bakalım yarın görücez o indirimleri
  • defacto ilk başlar daha iyi kalite açısından ama lcw'yı her şekilde ezer kalitede 1 ay önce 3 tişört aldım lcw'dan birinin rengi attı,biri hemen deforme oldu küçük bir delik açıldı,bir tanede kapri almıştım 1 hafta içinde kumaş ağardı şekli şemalı kaydı adamlar bildiğin çaput satıyor klite diye birşey yok 5 para etmez yolum düşmez bir daha geçen sene 2 kapri aldım defacto'dan kumaşını kıyaslıyor lcw ile arada dağlar kadar fark var
  • gideyim bi kaç tane koyu renk kanvas alıyım nası olsa hepsinin rengi atıyo bari ucuza stok yapıyım
  • Keten pantalonları kaliteli.

Ama fiyatlarda uçuyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcuk666

gomleklere bakmalısınız bence.ozellıkle tshırt hedıyelı olanlara.en son 25 lıraydı sımdı 19 lıraya duser.ıkısı ıcın gayet ıyı fıyat bence.yalnız elınızı cabuk tutun eskı sezon stokları cok cabuk bıtıyor beden kalmıyor.haberınız olsun.bu arada defacto calısanıyım.

O ürünlerin fiyatları salı günü düştü zaten bir ürün 14.99 tl(Siyah , alev kırmızı renklerinde olan) digerleri 19.99 tl

divane2 polo yaka barselona ürünleri çarşamba günü hala 39.99 tl idi şuan fiyatı ne bilmiyorum ama salı ögleden sonra defacto magazasına uğra(büyük olasılık 34.99 tl olacak gibi ama bir ihtimal 29.99 tl olma olasılıgı var sen salı ögleden sonra bir uğra ama).

1 Ekim itibari ile hiçbir magazada eski sezon ürün kalmıyacakmış magazalarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi majestik12345 -- 25 Ağustos 2012; 3:40:26 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.