Şimdi Ara

Death Stranding 2: On The Beach Türkçe Yama istek (19 Mart'ta geliyor)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
3
Favori
3.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk oyun resmi Türkçe olarak çıkmıştı. İkinci oyun ne yazık ki Türkçe olarak çıkmadı. Yapay zeka çevirisi yapan arkadaşlar oyunu çevirirse harika olur. Death Stranding 2: On The Beach Türkçe Yama istek (19 Mart'ta geliyor) 

Death Stranding 2: On The Beach Türkçe Yama istek (19 Mart'ta geliyor)store.steampowered.com
    Pre-purchase DEATH STRANDING 2: ON THE BEACH on Steam
    https://store.steampowered.com/agecheck/app/3280350

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4A62EAF9C -- 14 Mart 2026; 11:32:57 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonixeh426 -- 14 Mart 2026; 12:51:1 >

ingilicce öğren diyenler oturup ağlayabilir şimdi

Hayallerle yaşayanı gerçekler öper.
  • oyun düşmüş malum yerlere çıkmadan TR yama yapılabilir hocam bilginiz olsun. @volktyson

alakası yok

Hayallerle yaşayanı gerçekler öper.
  • Kaliteli bir çeviri ile bu karmaşık hikaye odaklı oyunu deneyimlemek isteyen için Anonymous çeviri platformu çevirecekmiş, muhtemelen gecikmeden yayınlama ihtimali yüksek çünkü oyun dil dosyalarına önceden erişim imkanı mevcut, malum 8 ay önce Playstation'da yayınlanmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostideas -- 18 Mart 2026; 14:35:46 >

300 lira mı verelim diyorsun yani onlara uzak durun oradan makine çevirileri artık insan çevirisinden farkı yok yapay zeka sayesinde.

• Japoncaya seslendirmesi ıvır zıvır dilleri ne varsa koyun bizi atlayın. ilk oyunun inceleme sayısı satmış işte. Satış rakamları az diye gezinenler dış minnaklar galiba yeni çıkan re9 bile hemen hemen böyle durumda.

Arkadaşım sana bir şey demiyorum, sen istemiyorsan para da verme, kullanma da, ne yaparsan yap, yeter ama ya, ben insanlara yardımcı olmak için haber veriyorum, sen ne gelip hemen sabote ediyorsun?! Bıktım sizin gibilerden. Git nasıl istiyorsan öyle yap, bana karışma!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostideas -- 18 Mart 2026; 20:40:54 >

Sen haber vermiyorsun reklam yapıyorsun burada zaten amaç belli de bu forum yemiyor bunları artık geçti o zamanlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ben kullanıcıyım, para ödeyip hizmet satın alıyorum, insanlara da haber veriyorum, tavsiye ediyorum, sen kendi işine bak. Benim ne yazıp yazmayacağıma sen karar veremezsin.

Ben şu oyunun yaması yapılsın diye istek konusu açan ve yaması zaten olduğunu bildiğim her oyunun yamasının varlığından (hangi platform ve kişinin yaptığına bakmadan) insanları haberdar ederek bilgilendirmeye devam edeceğim, sizin kirli zihniniz benim iyi niyetimi kirletemez.

Ek bir not: Bu arkadaş kalbimi yarıp, beynimi açıp içine mi bakmış, niyetimi nereden biliyor?! Ben mi niyetimi bileceğim, o mu?! Hem ben bu zeminde bu tarz bir bilgiyi paylaşmayacaksam nerede paylaşacağım?! Hem bunun kime ne zararı var, bilgi sahibi olmayanları haberdar etmek gibi bir faydası var. Hem bu yasak mı, benim en doğal hakkımdır. Diğer taraftan bu Türkçe yama bölümünü takip edenler bilirler ki, ben kim veya hangi platform olursa olsun hiçbirini ayırt etmeden tüm yamalar hakkında bilgilendirme yaparım, hepsine teşekkür edip tümünü takdir ederim. Sorarım, böyle reklamcılık olur mu? Hem aynı oyunu çok sayıda yama yapılmasının insan kaynağı israfı olduğunu tespit edip, keşke bir iş ortaklığı ve iş bölümü olsa diye öneren ve temennide bulunan yine benim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostideas -- 19 Mart 2026; 14:55:27 >

• 12 dile dublaj yapılmış, 18 dile altyazı eklenmiş, içlerinde Türkçe yok, bu kadar da bir dil ve ülke hiçe sayılmaz, böyle firmalara hiç para kazandırmamak lazım yemin ediyorum, ayıp ya.

Aynen katılıyorum ayrıca geçmiş zaman üye oldum 1 yıllık, yama çıkartmak zor da çok bekliyorsun doğru dürüst yama çıkmıyor oyun çıkıyor 3 -5 ay sonra ancak çıkıyor.

ayrıca ne hikmetse bazı yamaların makine çeviri gibi duruyordu özellikle final fantasy yada bana öyle geldi ama makine çevirinin çevirisi daha iyiydi diyebilirim. O yüzden tekrar üyede olmayacağım değeceğini düşünmüyorum bende.

• saatler kaldı oyunun çıkmasına, sabırsızlıkla bekliyorum. Death Stranding 2: On The Beach Türkçe Yama istek (19 Mart'ta geliyor) 

Sevgili Volktyson hocam umarım çeviri işine başlar da biz de Bayram da oynarız. @volktyson

Keyifli oyunlar!

Aaa, çok iyi olmuş, şimdi arzu eden bununla başlayabilir ve el çevirisi ve/veya daha kaliteli bir yama çıkınca ona geçiş yapabilir, ben genelde böyle tercih ediyorum, arzu eden de el çevirisini bekleyebilir, acaba sizin daha kaliteli bir versiyonunuz olacak mı? Sizden de satın alabiliriz. En son Resident Evil Requiem profesyonel yamanızı satın almıştık ve son derecede memnun olmuştuk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostideas -- 19 Mart 2026; 17:53:19 >

Platformumuzda aynı zamanda Apex Oracle ile hazırladığımız bir Türkçe yama da yayınladık. İnsan çevirisinden farkı yok diyebilirim, YouTube kanalımızda oynanış videosunu paylaştık, kendiniz de kontrol edebilirsiniz. Maalesef el çevirisinin kısa sürede gelmesi mümkün değil bu oyuna, çok fazla metin var.

Death Stranding 2: On The Beach Türkçe Yama istek (19 Mart'ta geliyor)Apexyoutube
    Apex Oracle yapay zekâ modeli ile hazırladığımız Death Stranding 2 Türkçe yama oynanış videosuna hoş geldiniz. Bu videoda, oyunun Türkçe çevirisiyle nasıl göründüğünü ve diyalogların kalitesini inceleyebilirsiniz. Keyifli seyirler! Death Stranding 2 Türkçe Yamayı İndir: https://apexyama.com/turkce-yamalar/death-stranding-2 Yama Hakkında: Bu Türkçe yama, Apex tarafından özel olarak eğitilen "Apex Oracle" yapay zekâ modeli kullanılarak hazırlanmış ve test edilmiştir. Türkçe Yama Kurulumu: Yamayı sitemizden indirdikten sonra aşağıdaki iki yöntemden birini seçerek kurabilirsiniz: 1. Otomatik Kurulum (Önerilen): • İndirdiğiniz arşiv dosyasını 7-Zip ya da WinRAR ile açın. • İçindeki bütün dosyaları, oyununuzun kurulu olduğu ana dizine atın. • Yamayı aktif hale getirmek için "Apex_Kurulum.bat" dosyasını çalıştırmanız yeterlidir. 2. Manuel Kurulum: • Arşiv dosyasının içinden çıkan tüm dosyaları oyununuzun kurulu olduğu yere atın. • Klasördeki "Yama Notları.txt" dosyasını açın. • Yama dosyalarını metin belgesinde belirtilen konumlara dikkatlice taşıyın. Adımları doğru takip ettiyseniz yama başarıyla kurulacaktır. #DeathStranding2 #TürkçeYama #DeathStranding2TürkçeYama #Oynanış #OyunÇeviri #ApexYama
    https://www.youtube.com/watch?v=hOkqSBs8fj4&t=2s

Tamam, ben de tam ondan bahsedecektim, neden bahsetmediniz diye.

Arkadaşlar, ben bu arkadaşın da "reklamını" ve tanıtım ve tavsiyesini yapayım.

Bahsedilen daha kaliteli olan yama Apex Oracle ve Apex platformunda sadece yamayı almak isterseniz 79.99 TL ve oyun kütüphanesine Apex Pro üyeliğiyle bir aylık erişim imkanı veren versiyonu ise 149.99 TL. her ikisi de tavsiye edilir, tercihe göre kullanılabilir.

Bu arada bilgilendirme için bir not: Bu Apex Oracle, sitede şöyle tanıtılıyor: Oyun yerelleştirmesi için özel olarak eğitilen bir yapay zeka modeli.

Not: Apex Pro 1 aylık üyelik aldığımızda yüklenen yamaları, üyelik bittikten sonra da oyun silinmedikçe kullanmaya devam edemiyormuşuz, bilginize. Süre sınırı olmadan kullanım için 79.99 TL olan ödeme yöntemini tercih etmemiz gerekiyor yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostideas -- 19 Mart 2026; 18:8:5 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.