Şimdi Ara

D-Smart Üyeliğiniz Sonunda Size Yapılan Teklifler (302. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.918
Cevap
102
Favori
510.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 300301302303304
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bugun 9 yıllık abonelıgımı ıptal ettırdım kutuyudavteslım ettım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30 Aralık’ta taahhütüm bitiyordu. İlk üç ay 12 tl ödediğim kalanı 17 tlye tüm kanallar açık 12 ay taahhütlü iki aboneliğim vardı. 3 ay önceden aramaya başladılar. 3hafta öncesinden 30aralığa kadar da hergün günde en az iki kere aramaya devam ettiler. 22 tl den başlayan teklifler son hafta 17 tl ye düştü. 24 ay taahhüt aile paketi ilk 12 ay mega paket hediye fln.. kabul etmedim 30 unda iptal birimini aradım o da aynı teklifi yaptı. İptal edicem dedim faks çekin dedi. Hemen iki aboneliğim için ayrı ayrı faks çektim.



    1 aralık akşam 6:20 gibii aradılar. Yine aynı teklifi yaptılar. Ben de hiç izlemeyeceğim bir kanal olsa dahi 1 kanal bile kapalı olursa iptal etmek istiyorum dedim. O zaman 12 ay taahhütlü tüm kanallar açık 15 tl uygun mu dedi. Ben 10 tl ye kullanan varken 15 tl vermek istemiyorum dedim. Onlar cihaz mülkiyeti kendinde olanlar içinmiş. Ben de cihazı peşin aldığımı üyeliğim iptal olsa da bende kalacağını söyledim. Sizin ki kullanım hakkı dedi. Cihaz bende kalıyormuş ancak kullanım sırasında bozulursa onlar tamir ediyormuş vs. Daha önce de telefon göüşmelerimizde benzer şeyler söyleyenler olmuştu.



    Biraz daha direttim ancak gerçekten son yapabileceğim bu dedi. Ben de daha fazla uzatmayıp iki aboneliğim için de 15 er tlden 12 taahhüt verdim. 9 ay sonra yine başlarlar aramaya..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taahhütüm bugün bitiyordu iptal bölümünü arayıp iptal etmek istediğimi söyledim mega paketi 22 liraya almış oldum. D-smart hd cihaz kullandığım için usbye kayıt özelliği 3 lira ve belgeselsever paketi 5 lira. Normalde toplamı 53 lirayken 30 liraya kullanıyorum hepsini.
  • Dün kanalların gidince aboneliğimin bittiğini anladım sağolsunlar hiç arayan soran olmadı. Ben aradım iptal ettirwyim diye. Biten paketin aynısı 8 mbit. 50 Akn. Sinema dizi + 1 yıl mega paket hediye 56 tl. Aynı yapalım dedi. İnterneti artırın olsun dedim. 8 mbt 100 akn 62 tl olur dedi. O zaman kapatın dedim.

    Akşam forumda baktım. Teklif ettikleri fiyatın iyi bir fiyat olduğunu gördüm.

    Bugün aradılar. Uzun bir görüşme sonucunda 1 yıllık

    16mbt 100 AKN sinema- dizi paketine mega+belgesel+eğlence hediye. Kaydetme 1 ay hediye 62 tl kabul ettim. Önceki fiyata göre 6 tl arttı fakat internet 2 katına çıktı. + belgesel eğlence eklendi(ne varsa o kanallarda göreceğiz artık) 1 yıl daha dsmart izleyelim bakalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EyuphanKundakci kullanıcısına yanıt
    Moral bozmak gibi olmasın ancak sizin 30 TL biraz pahalı olmus.

    Benim bahsettiğim 15tlye mega paket + eglence sever + belgesel sever dahil. Kayıt özelliği de 3 tl deseniz normalde 18 TL ödemeniz lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rcr -- 3 Aralık 2017; 15:32:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinema+Dizi+Spor (HD) paketi + 12 ay belgesel sever + eğlence sever 19 Tl 2 Tl fazla oldu ama mh deki kadın sıkı pazarlıkçı çıktı 20 dk pazarlık yaptık :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilcc -- 4 Aralık 2017; 18:1:39 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EyuphanKundakci

    Taahhütüm bugün bitiyordu iptal bölümünü arayıp iptal etmek istediğimi söyledim mega paketi 22 liraya almış oldum. D-smart hd cihaz kullandığım için usbye kayıt özelliği 3 lira ve belgeselsever paketi 5 lira. Normalde toplamı 53 lirayken 30 liraya kullanıyorum hepsini.


    Hocam seni kazıklamışlar
  • Daha önce hiç Dsmart aboneliğim yok. Burada eski abonelere iptal talebi sonrası çok uygun fiyatlar verildiğini öğrendim.
    Yeni abonelikte de uygun fiyat alabilmek mümkün müdür. Eğer mümkünse nasıl bir yol izlemeliyim?
  • 3 senedir dsmart abonesiyim.İlk sene modül ile birlikte 1 senelik mega paketi 230 liraya aldım.Geçen sene mega paket için 40 liradan başlayan teklifler üyeliğim sonuna doğru 25tl'ye kadar düştü.O zamandan beri forumu takip ettiğimden 10tl'den fazla fiyat veremeyeceğimi tüm telefon görüşmelerinde söyledim.Tahahhütüm olmadığından 1 sene sonunda kanallar kapandı,yaklaşık 2 ay sonra müşteri hizmetleri mega paket+ek paketler+dsmart go için 120tl peşin üyelik teklif etti bende kabul ettim.Bu sene üyeliğim boyunca hiç bir teklif almadım peşin abonelik olduğundan kanallar yaklaşık 1 ay önce kapandı.Dün müşteri hizmetleri aradı 10tl bütün kanallar açık 1 senelik tahahhüt teklif etti,bende sadece peşin abonelik olarak uzatabileceğimi,diğer bütün tekliflere kapalı olduğumu söyledim.120 tl kredi kartına 3 taksit bütün kanallar açık olacak şekilde aboneliğimi yeniledim.Bence burada önemli nokta çok fazla pazarlığa girmeden istediğinizi net bir şekilde belirtmeniz.
  • 29 TL ye MegaPaket kullanıyorum. 2008 den beri d-smart abonesiyim bugün arayıp görüştüm ilk olarak 35 tl ye deva edebileceğimi söylediler. İptal bölümüne aktarmalarını istedim bu seferde iptal bölümü 29TL den devam etmem için teklif sundu bunuda kabul etmedim ve 17 TL den bahsedince bu fiyatı megapaket için vermediklerini ve sorun yaşayıp hizmet alamamış aboneler için aile paketi olarak verebildiklerini söyledi. Bana sundukları teklifi kabul etmedim bakalım geri dönüşleri olucakmı
  • Dün sözleşmem bitmişti bugün online işlemlerden bilgi istedim talep oluşturdu arayacaklar dedi. 1 saat sonra aradılar mega paket+belgeselsever+eğlencesever 31 tl dedi şuan kullandığım Aile paketi+belgeselsever+eğlencesever paketini de 21 tl dedi kabul etmedim kapattım. Çağrı merkezini arayarak iptal bölümüne bağlandım 2010dan beri abone olduğumu kaybetmek istemediklerini fiyatı benim belirlememi istedi. 15 lira ödüyordum aynı şekilde olursa kabul ederim dedim. Tüm kanallar hediye(Mega+Eğlencesever+Belgeselsever) 15 tlye 1 yıl uzattım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben mega pakete (belgeseller hariç) 24 lira ödüyordum bu ay sonu sözleşme bitecek aradılar 28 liraya devam ettirelim dediler. Kabul etmiyorum dedim, zamanı geldiğinde iptal ettiririm diyip kapattım.

    Görüyorum ki belgeseller dahil 20 lira altı alanlar var. Nasıl bir yol izlemeli ?
  • lakers45 kullanıcısına yanıt
    Ayın 20 sinden sonra arayın direk iptal bölümüne bağlanmak istiyorum diyin. bağlanınca fiyat çok geliyor kapatmak istiyorum diyin. onlar sizi başka birine yönlendirecek aynı şeyleri ona da söyleyin fiyat düşerler.

    başkaları 20 liraya izliyor filan gibi şeyler söylemeyin o zaman kapatmak istemediğinizi anlıyorlar fiyatı düşmüyorlar. 20 liraya izleyenler eski müşteri filan diye geçiştiriyorlar. siz iptal ettirmekte kararlı görünün o zaman fiyatı düşerler.
  • 7 yıllık modüllü aboneyim, Mega HD + hediye Belgeselsever + hediye Eğlencesever pakete 18TL ödüyordum. Modülle uydu cihazı değiştirme kampanyasıyla birlikte yine aynı hediye paketleri almak kaydıyla, aynı fiyattan 1 yıl daha taahhüt verdim. Daha önceki aramalarında bunu kabul etmemiş, "ya 18TL'ye hediyesiz ya da 25TL'ye hediye paketlerle olur" diye diretmişlerdi. Kabul etmemiştim. Demek ki oluyormuş. Bayi beni arayacak ve gelip ücretsiz kurulum yaparak modülü alıp uydu cihazı verecekmiş.

    EDİT: Yarım saat sonra Müşteri Hizmetleri tekrar aradı. Cihaz değişim kampanyası bilgilendirmesinde eksiklik olduğunu söyledi. "Neymiş?" dedim. "Modülünüzün mülkiyeti size ait görünüyor. Cihaz verirsek modülü sizden alacağız ama vereceğimiz cihazın mülkiyeti bizim olacak, devam etmek istemezseniz geri alacağız." dedi. "Ben modülü alırken zamanında para ödemiştim, onu size mi hediye edeceğim?" dedim. Değişim kampanyasında öyle oluyormuş. "Sizinle daha fazla uğraşamayacağım. Verdiğim taahhütü, herşeyi iptal edin, vazgeçtim. Bitince devam etmek istemiyorum artık." dedim. İptal ettiler. Bakalım taahhüt bitince, bitmeye yakın ne tekllif edecekler?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emintolga -- 7 Aralık 2017; 17:52:39 >
  • Arkadaşlar mesajımı okuyan ve gören olursa

    ACİL MANTIKLI CEVAP LÜTFEN...

    Şimdi benim taahhüt 31/12/17 bitiyor bana aralık başı

    İptal Fax çekin dediler çektim 1 aralıkta sonra elimize ulaştı

    Dediler 2 aradılar iptal etmeyin aynen devam dediler bende

    İstemiyorum dedim benim yayınımın Taahhüt gününde ve zamanında kapatın diye Faxta ve telefonda belirttim sonra

    3 kez aradılar açmadım neyse bugün 15.00 mesaj gelmiş neymiş iptal fax ele alınmış cihaz 7 gün iade et mesajı gördüm delirdim hemen aradım ağzıma geleni saydım fax ne yazıyor evet 31 diyor sen neye göre yayın kestin.? Demezmi bizim anlaşmamız böyle neymiş 31 kadar açık duramazmış kim aldı bu kanun kararı dedim BTK sizemi özel verdi ben Digiturk tarih belirtiyorum o tarihte uyun kapatıyor siz küçüksünüz öyle kalacaksınız zaten irfan değirmenci gidince bitmiştiniz şimdi ağzınızla kuş tutsanız

    Siz gibi g... ş... o... ş... devam etmem ettirmem kimseyi dedim deli oldum yarın cihazları alıp verecem bayii ve telefon ile arayacam SAKIN KİMSE ARAMASIN söverim direkt dicem ulan 9 yıllık üyeyim yapılan muamele deli etti

    Birde ben bu ş... 2 yıldır izlemediğim halde para veriyorum YERLİ diye ama vermem bitti.!

    Şimdi sorum bunlar kafaya göre kapatabilir mi.?

    Ben taahhüt günü kapatın yazdım faxta ve sözlü.! 😡

    Birazdan E-Devlet ve BTK Bimer Tüketici Hakem Heyeti kayıt oluşturcam bana birde cayma bedeli çıkacak 17TL dedi delirtti.!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altinbas07 -- 8 Aralık 2017; 22:41:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 2007 de smile adslden sadece internet kullanmaya başladık, daha sonra internet+tv kullanmaya başladık bu şekilde yaklaşık 6-7 yıldır kullanıyoruz.



    Taahhüt biteli 1 yıl oldu, arayanlar oldu ama açmadık sanırım. Bu aralar arayan yok ama hiç. Böyle bir konudan da haberim yoktu sadece tv de olsa 10 liralar falan havada uçuşuyor biz kazıklanmışız. Aşağıdaki paketleri kullanıyoruz toplam 61 liraya. Biraz daha hızlı interneti aynı veya daha zengin tv paketiyle kaç liraya alabiliriz? Nasıl teklif alabiliriz arayıp iptal ettireceğimizi mi söyleyeceğiz?



    Binada da superonline fiber altyapı var dsmart da kullanabiliyormuş sanırım. Ne önerirsiniz bana?




    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • An itibariyle 10TL MEGA PAKET HD+BELEGESEL SEVER+EĞLENCE 24 AY HEDİYE ANLAŞTIM...

    Yukarıda yazıyor başımdan geçenler bugün EN ÜST BİRİMDEN B... isminde bir bayan aradı gayet ılımlı ve çözüm üreten

    Ben tabi aklımdan geçenleri anlatan sinirli birisi

    Olarak beni ikna etti ;) 10. Yıl giriyorsunuz kapatmayın işte Şöyle böyle vs vs 11 dk konuştuk 24 AY 10TL ANLAŞTIM ;)

    10TL NEYE VERMİYORUZ DURSUN EVDE K.PEDER İZLER ;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar adamı zıvanadan çıkarır. Her sene aynı stres, koyun pazarlığı yaptırıyorlar... Her sene faks çekmeden adam gibi teklif yok...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç uğraşmadan doğrudan iptal birimine aktarmalarini isteyin.

    6 yıllık aboneyim

    İptal biriminde aldığım teklif su şekilde:

    12 ay taahhüt

    mega paket + 16mbps 100gb akn = 68tl

    + 5tl Belgesel sever paket =73tl



    Not: +5tl belgesel sever paketini almadan bu fiyata inmediler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • user.cm U kullanıcısına yanıt
    Pahaliya anlasmissin bilader. Ederi en fazla 60. Oda en fazla. Paketi aile seçip, mega ve ek paketleri 1 yıl hediye alabilirdiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 300301302303304
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.