Şimdi Ara

D-Smart Üyeliğiniz Sonunda Size Yapılan Teklifler (453. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.057
Cevap
104
Favori
520.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 449450451452453
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sartlari zorlayin 2.sene icinde ek paketleri tanimlasinlar.Zaten izlenecek sadece belgesel kaldi D smart ta.Ayrica fiyatta dusebilir zorlarsaniz eger

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pharm4vita -- 18 Mart 2025; 16:28:4 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Selamlar 12 ay dfix modül trendyoldan kupobla 295tl ye aldım aile spor diyor hocam belgeseller açıkmıdır ki birde spor paketi hangi ligler olucak 🙄 anlayamadım arkadaşlar ?
    Almak isteyen varsa son 1 adet kalmış

• whitelated kullanıcısına yanıt
  • Metin Bilgin kullanıcısına yanıt
    Bende modül aldım hocam aile,spor paketli 12 ay bunu aktive ettikten hemen sonra arasak oluyor mu ki

Hocam Merhabalar

Sözleşme onayını e devlet üzerinden yaptıktan sonra 1 2 gün bekleyip arayabilirsiniz

• Metin Bilgin kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam bugun aktivasyonu yaptım bende hemen hmemeb bütün kanallar açık ilk gün diyemi acaba ? Bu arada kartsız modül geldi onvo tv de sorunsuz şuan

Olabilir hocam tam bilmiyorum bende kapalıydı :)

• Arkadaşlar az önce Dsmart iptal birimini aradım. Mega paket ve belgeselsever ve eğlencesever paketlerini ücretsiz tanımladılar. Artık tüm kanallar açık.
    18 Mart günü Trendyoldan Aile Spor paketli modül 395 Lira idi. Satıcının 100 Tl kuponu vardı. 295 Liraya aldım. Ödemeyi Papel Kart ile yaptığım için %15 geri iade Cashback verdi. 250 Liraya denk geldi. Böylece Dsmart tüm kanallar açık şekilde Aylık 21 Liraya denk geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekqrq E kullanıcısına yanıt

Hocam hayırlı olsun. İptal birimine hangi numara üzerinden ulaştınız acaba? Benim de son aya girildi taahhütte. Bir de ben arayarak şansımı deneyeyim

• icoud kullanıcısına yanıt

Her hangi bir özel numarayı aramadım. Normal Dsmart müşteri hizmetlerini arayıp ısrarla iptal birimine bağlanmak istediğimi söyledim. Öyle bağlandım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekqrq E kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim Hocam cevabınız için. Ben de şansımı deneyeyim. Taahhüt süresinde son aya girdim. Online işlemlerde aşağıdaki teklifi sunuyor. Mega paket 24 ay hediye etsinler, fiyatı da 15-20 daha indirirlerse devam ederiz. Yoksa alternatif bakmaya başlayacağım.

lk 6 Ay İndirimli Online'a Özel 24 Ay Taahhütlü Kasım.24 TV Yenileme Kampanyası 2

Aile Spor (HD)

278.00 TL

İlk 6 Ay 39.00 TL

Sonraki Aylar 74.00 TL

Go Aile Spor Paketi

0.00 TL

Ek Paketler

Belgeselsever + Eğlencesever Paketi (12 Ay)

0.00 TL

Mega (HD) (12 Ay)

Hediye

• Online işlemlerde bu teklifi onaylayamıyorum. Müşteri hizmetleri ve iptal birimi ile görüştüğümde de daha yüksek fiyat teklif ediyorlar. Altyapıları tam bir felaket...

• Son durum güncellemesi: Kart mülkiyeti bana ait olan modüllü üyeliğimde ilk 12 ay 34 TL, ikinci 12 ay 69 TL aile spor paketi, 24 ay mega paket hediye olacak şekilde 24 ay taahhüdümü yeniledim iptal biriminde. Hediyede 12 ay mega paket diye ısrar ettiler, çok bastırınca 24 aya çıktılar.

• icoud kullanıcısına yanıt
    Ek paketleri neden almadiniz? Zaten izlenecek cok sey yok bari onlari da actirsaydiniz

• pharm4vita kullanıcısına yanıt

Onları kabul etmediler. ancak bu kadarını kurtarabildim. rakam da uygun geldi. ayrıca go uygulaması üzerinden ek paketler açık. pc'de ve tablette sıkça go'yu kullanıyorum. Bana yeterli geldi açıkçası.

• 03.06.2025 Tarihi İtibariyle

24 Aylık Taahhüt yaptık. İptal birimi teklifi :

Aile Spor (HD) + Go Aile Spor Paketi

Mega Paket Hediye ( 24 Ay Hediye )+ Eğlencesever ve Belgesersever ( 24 Ay Hediye )

Hediyelerle Kısıtlanan bir kanal kalmıyor , hepsi açık olacak 2 yıl boyunca

İlk 12 Ay = 39 TL

12-24. Ay = 74 TL

• 24 ay sabit fiyat ve de ek paketlerin de açık olduğu düşünülünce çok iyi fiyat.

• 
Sayfa: önceki 449450451452453
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.