Şimdi Ara

D segmentini kalkındırma operasyonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu satış rakamlarına insan bakınca heba oluyor,şaka gibi rüyada mıyız diyorum yooo değiliz, allah allah

MONDEO
    1.5 Ecoboost 97.920TL
    Dizel otomatik seçeneği yok.
    TALİSMAN
    1.5 Dci Touch 102.000TL
    benzinli seçeneği yok.
    İNSİGNİA
    1.6 Edition Elegance 100.150TL
    BAZAT
    1.4 TSİ trendline 82.300TL

Şimdi bu fiyat ve oranlara bakınca passat niye daha fazla satıyor anlıyoruz.Bazat hariç 3 modelde 100.000TL civarında satışa sunuluyor bazatla aralarında yaklaşık 18.000TL gibi bir fiyat farkı var az değil.Madem biliyorsun bazat d segmentini domine etmiş fiyatları düzgün belirle be adam
    Yav FORD focusa vs. dizel otomatik getirdin mondeoyada getirsene
    Yav RENAULT benzinli seçenek bir araçta nasıl olmaz anlatsana
    Şimdi fosfakını şundan ötürü kutluyorum adamlar hem fiyatı doğru düzgün yapıyor hem asırlardır dizel otomatik seçeneği var sonra niye fazla satıyor bunlar diyoruz satarlar tabi.Opel,ford hala getirecekler dizel otomatik tüm modellere yazık be yazık

ŞİMDİ D SEGMENTİ ALACAK FORD,OPEL,RENAULT CULARA SESLENİYORUM BENCE BİRLEŞİP BİR ARABAYA YOĞUNLAŞIP SADECE ONU ALALIM PASSATI İNDİRELİM NASIL FİKİR

Üzülüyorum gerçekten üzülüyorum,bugün dershaneden eve gelirken ışıklarda siyah icon sanırım ful gibiydi talisman ile passatı yan yana görünce adaletini dünya dedim nasıl bazat daha fazla satar dedim konu açasım geldi.Bana bir şey kazandırmıyor diğer araçların fazla satması ama ne bilim haksızlık

Şu tiplere bakar mısınız nasıl ya nasıl

D segmentini kalkındırma operasyonu D segmentini kalkındırma operasyonu D segmentini kalkındırma operasyonu D segmentini kalkındırma operasyonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JanKlod -- 27 Mayıs 2016; 22:12:19 >

• Danaya girer gibi arabaya mı gireceğiz hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • d segment araba ikinci elde kallavi değer kaybediyor -bazat hariç- ,, bu nedenle d segment araba sıfır alınmaz
  • Millet 13 yaşındaki çocuk gibi tipe bakıp almıyor arabayı, f/p oranına bakıyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Denim_Blue

Danaya girer gibi arabaya mı gireceğiz hocam?

haha yani bir nevi öyle oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsnksy92

Millet 13 yaşındaki çocuk gibi tipe bakıp almıyor arabayı, f/p oranına bakıyor :)

Tamam dostum ben ne diyorum.
  • Şunu yazma gereği duydum kendimde. VW düşmanı ne kadar çok insan var, neden VW size ne yaptı? Dsg hatası şu hatası bu hatası tamam ama alan adam da bunları bilerek alıyor güzel bir araştırma olmuş, arada 18k fark var diyorsunuz o 18k'nın 8k'sı sıvı sistem lpg tak, 10k da oluşabilecek hataya ayır alsana kusursuz araç modeli. Ha bu trendline yani boş araç, benim için yürüsün 0 olsun diyenler için. Opsiyon istersiniz o ayrı. Bir de Renault zamanında şimdiki 20 yaş altı belki daha fazlası bilmez, Manager ve yaşıtı araçlarda o kadar sorun çıkarttı ki arabalar millet soğudu gitti. Halen daha babama euro ncapten 5 yıldızlı vs. dediğimde zamanında bir ev parası yedi adam olmadı daha da Reno almam diyor. Ford ve Opel'in tek kaybı ise fiyat ve istenilen motor/şanzuman kriterlerinin bulunmaması.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: byshakram

Şunu yazma gereği duydum kendimde. VW düşmanı ne kadar çok insan var, neden VW size ne yaptı? Dsg hatası şu hatası bu hatası tamam ama alan adam da bunları bilerek alıyor güzel bir araştırma olmuş, arada 18k fark var diyorsunuz o 18k'nın 8k'sı sıvı sistem lpg tak, 10k da oluşabilecek hataya ayır alsana kusursuz araç modeli. Ha bu trendline yani boş araç, benim için yürüsün 0 olsun diyenler için. Opsiyon istersiniz o ayrı. Bir de Renault zamanında şimdiki 20 yaş altı belki daha fazlası bilmez, Manager ve yaşıtı araçlarda o kadar sorun çıkarttı ki arabalar millet soğudu gitti. Halen daha babama euro ncapten 5 yıldızlı vs. dediğimde zamanında bir ev parası yedi adam olmadı daha da Reno almam diyor. Ford ve Opel'in tek kaybı ise fiyat ve istenilen motor/şanzuman kriterlerinin bulunmaması.

Ben volkswagen düşmanı falan değilim.Golf'ü hep sınıf birincisi olarak nitelendirmişimdir hb c sınıfında liderdir benim gözümde fakat d segmentinde çok daha iyi tasarımlı motorlu araçlar var talisman efsane araba başta da dediğim gibi yolda ikisini yan yana görünce şaşırıyor insan vw fiyatı diğerlerine nazaran daha uygun yapıyor sen gidiyorsun daha pahalı yapıyorsun yap aynı fiyat bandında fiyatları aynı seviyede tutsalar belki bir nepze olsun satışlar artacaktır ya da yap 60 bin sürümden kazan

• vwyi hiç sevmem. Araba alırken gidip galerisini gezip fiyat almadım bile. Ama D segmenti alacak olsam gidip Renault almam. Aklın yolu bir git passat al. Yok 100 küsür binleri gözden çıkardıysanda biraz daha koy s60 al. Koyamıyorsan passat al. Denklem basit benim için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paprika55

quote:

Şunu yazma gereği duydum kendimde. VW düşmanı ne kadar çok insan var, neden VW size ne yaptı? Dsg hatası şu hatası bu hatası tamam ama alan adam da bunları bilerek alıyor güzel bir araştırma olmuş, arada 18k fark var diyorsunuz o 18k'nın 8k'sı sıvı sistem lpg tak, 10k da oluşabilecek hataya ayır alsana kusursuz araç modeli. Ha bu trendline yani boş araç, benim için yürüsün 0 olsun diyenler için. Opsiyon istersiniz o ayrı. Bir de Renault zamanında şimdiki 20 yaş altı belki daha fazlası bilmez, Manager ve yaşıtı araçlarda o kadar sorun çıkarttı ki arabalar millet soğudu gitti. Halen daha babama euro ncapten 5 yıldızlı vs. dediğimde zamanında bir ev parası yedi adam olmadı daha da Reno almam diyor. Ford ve Opel'in tek kaybı ise fiyat ve istenilen motor/şanzuman kriterlerinin bulunmaması.

Ben volkswagen düşmanı falan değilim.Golf'ü hep sınıf birincisi olarak nitelendirmişimdir hb c sınıfında liderdir benim gözümde fakat d segmentinde çok daha iyi tasarımlı motorlu araçlar var talisman efsane araba başta da dediğim gibi yolda ikisini yan yana görünce şaşırıyor insan vw fiyatı diğerlerine nazaran daha uygun yapıyor sen gidiyorsun daha pahalı yapıyorsun yap aynı fiyat bandında fiyatları aynı seviyede tutsalar belki bir nepze olsun satışlar artacaktır ya da yap 60 bin sürümden kazan

Fiyat düşse düşünülür ancak dediğim gibi VW'den pahalıya araç satan açık ve net tutunamaz. Alman sağlamlığı diyor gözü kapalı alıyor milletimiz.

• Accord 10 dene satmış, 2.0 motorlu aracın 125 civarı alınabilmesine rağmen
  • bu fiyatlar bir de liste fiyatı.

düşünün şirketinize araç alacaksınız.(kiralama şirketiniz var diyelim)

bu fiyatlar daha da inecek. passat mecburen f/p aracı olarak kalıyor.
  • quote:

quote:

quote:

Fiyat düşse düşünülür ancak dediğim gibi VW'den pahalıya araç satan açık ve net tutunamaz. Alman sağlamlığı diyor gözü kapalı alıyor milletimiz.

Kesinlikle benimde söylemek istediğim bu hem 2.elide çok iyi

• Toyota yı unutmayalım avensis benzinli 81.350 tüpte en sorunsuz dizel 98.550 bmw motorlu 1.6 da otomatik yok 2.0 da var

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

önce passat ı düzgün yazmayı öğren.arabanın adını ağzına almadan önce ağzını calkala öyle gel konu aç.bazat yazınca araç la dalga geçtiğini zannediyorsun ama kendini küçük düşürdüğünün farkında değilsin.bu yorumda konunun kapağı olsun.

Önce sen tanımadığın kişiyle doğru konuşulmasını öğren ve volkwagene tapmayı acilen bırakmalısın.Hiç değilse arabanın ismini değişik yazdığım için küçük düşim senin gibi laubali konuşarak arabaya taparak küçük düşmim.

sen passat sahibi insanlarla araç ismini dalga gecerek gibi konuşursan karşında böyle bozulcağın bi cevapla karşılaşırsın.vede benim gibi sert cevap birisi ilee çıkarsa yemede yanında yat.ben hiç bir markaya tapmam.araç markalarınada bu kadar laf edecek kadar da kendimi düşük düşürmem.arabaya biner geçerim.asıl sen birazcık bu araba markalarına aşağılamayi birak.kimse gerizekali degil.ne alacağını biliyor herkes.

edit:birde bak yukardaki ilk yorumumda kaç kişi söylediğimi olaylamiş kısacık sürede.demekki herkesi rahatsız etmişsin söyleyiş tarzınla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esnaf_TV -- 27 Mayıs 2016; 19:20:53 >

• Insignia 1.6 170 hp bogazina kadar dolu 88 bin tl ye aldik liste fiyati bakmak yerine gidip fiyat sorun daha iyi olur

• quote:

quote:

quote:

önce passat ı düzgün yazmayı öğren.arabanın adını ağzına almadan önce ağzını calkala öyle gel konu aç.bazat yazınca araç la dalga geçtiğini zannediyorsun ama kendini küçük düşürdüğünün farkında değilsin.bu yorumda konunun kapağı olsun.

Önce sen tanımadığın kişiyle doğru konuşulmasını öğren ve volkwagene tapmayı acilen bırakmalısın.Hiç değilse arabanın ismini değişik yazdığım için küçük düşim senin gibi laubali konuşarak arabaya taparak küçük düşmim.

sen passat sahibi insanlarla araç ismini dalga gecerek gibi konuşursan karşında böyle bozulcağın bi cevapla karşılaşırsın.vede benim gibi sert cevap birisi ilee çıkarsa yemede yanında yat.ben hiç bir markaya tapmam.araç markalarınada bu kadar laf edecek kadar da kendimi düşük düşürmem.arabaya biner geçerim.asıl sen birazcık bu araba markalarına aşağılamayi birak.kimse gerizekali degil.ne alacağını biliyor herkes.

edit:birde bak yukardaki ilk yorumumda kaç kişi söylediğimi olaylamiş kısacık sürede.demekki herkesi rahatsız etmişsin söyleyiş tarzınla.

Ben bozulmam sen rahat ol tapıp tapmadığın anlaşılıyor,hiç değilse ben anladım.Araca laf edince küçük mü düşüyoruz haha sen nasıl bir zihniyetle yaşıyorsun anlamadım neyse herkes kendine ayrıca sana ne dostum istediğim gibi şeyler yazarım.Hepsi fosfakın fanboyu o yüzden + ladılar normalde herkes volkswagene fosfakın gibi şeyler ve passata bazat der.

• "bazat"'ın tipini beğenmediğin için dershaneden otobüsle dönüyorsun sanırım?

• Passat'ın çok satmasını bizim forumdakiler kadar diğer markalar dert edinseydi, şimdi talisman veya mondeo'nun satıştaki başarısını konuşuyor olurduk

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.