Selamlar arkadaşlar aracı yeni aldık üzerinde 3 adet roadstone marka ve 1 adet Lassa marka 205/55/R16 lastik bulunuyor, öndeki 2 lastik çok aşınmış, arka kısım nispeten iyi durumda.
Yeni 4 lastik almayı düşünüyorum , konfor ve güvenlik öncelikli lastik tavsiye edebilir misiniz?
Michelin Continental goodyear Pirelli vs. Bir dolu marka var insanin kafası karışıyor...
Mynet teki haberler
Hergün bu mynete binlerce insan çoluk çocuk girip bakıyor ve karşılaşılan haber başlığına bakın: "7 yaşındaki oglunun boğazını kesti! "
Bu ne ? Bu haber başlığını yazan zihniyet ne? İnsanları nasıl bir psikolojinin içine sokuyor bunlar kimse denetlemiyor mu bunları? Resmen şiddeti yaymak bu.
Bunu nereye şikayet edebiliriz bilgisi olan söylesin.
Toyota Auris hakkında bir soru
Arkadaşlar aracım Auris 1.6 Comfort 124 beygir.
2007 model 5 vitesli.
Sorum şu ki otobana çıktım 5. Viteste 5.000 devir çevirirken aracım 160 ile gidiyor. Kadran göstergesi Max 240 diyor. Ben bu araba ile nasıl 200 üzerine çıkarım ki?
Son vites 5.000 devir 160 km /saat hız normal mi ?
Bu sistem kac TL eder ?
Selam arkadaşlar uzun suredir piyasadan uzak olduğum icin fiyat hakkında danışmak istedim . Assagidaki sistemimi satmak istiyorum 2. El fiyatı nasıl uygun olur ?
9.nesil i3 9100F / 11 ay garanti.
Zotax gtx 1060 6gb.
corsair vengeance lpx 2x8gb(16) 2400mhz ddr4 ram.
hı-level 480gb ssd / 11 ay garanti.
asus h310m-k r2.0 anakart / 11 ay garanti.
powerboost 500W kasa 2x12cm fan / 11 ay garanti.
windows 10 64 bit kurulu ( orj degil)
Arkadaşlar bugün çıkan haberlere göre Fransa , uçak gemisi ile birçok denizaltiyi Akdenize gönderiyor. Yunanistan ise adalari silahlandiriyor. Anlaşılan o ki diplomasi ile sonuç alamiyoruz. Geçmişte rum kesimi petrol cikarirken Turkiyeyi yok saymıştı, şimdi bizimde onları yok saymak en büyük hakkimiz diye düşünüyorum. İki tarafta geri adim atmaz da olasi bi hava-deniz muharebesinde , Akdenizi kontrol altına alabilecek güce sahipmiyiz? Şimdi olay kara muharebesi olsa böyle bir soru aklima gelmez çünkü sınırımızda kara muharebesi kaybetmeyiz bu tescilli bi gerçek ama deniz ve hava olunca aklim karıştı.
Edit: Arkadaşlar burada gidip Fransa'nın ülke bütünlüğünü, anakarasını tehdit etmiyoruz, nükleer vs kullanacaklarını sananlar var öyle birşey yok.
Bulutta Kadei Ahire Duran Silüet
|
Motosiklet tavsiyesi (15 bin civarı)
|
SİLİNEBİLİR
|
Oyun için monitör kararsızlığı
|
Kedinin Kur-an'a Bas(a)maması
Meslek: EGM
İlgi Alanları: Pc, futbol, gezi, yüzmek, teknoloji, oyun
'...dibe vurduğunda, yukarıdan başka gidecek yerin kalmaz...' Intel 9100F // Zotac Gtx 1060 6gb // asus h310m-k r2.0 // corsair vengeance lpx 2x8gb 2400mhz ddr4 // hı-level 480 GB // powerboost 500W // ACER SA230 75hz Hyundai i20 2017 1.4 crdi style M.KEMAL ATATÜRK ! |
Yurtiçi ve Süratkargo dışında şirket kullanmıyorum. Sorunsuz alışveriş yaptıklarım ; milyondabir(HDD), burak21242(GPU), teomanda(TEL), Kavil(Fare+Pad), COREtm(RAM), dokuzkuyruklu-_-(GPU), Altanis(Klavye), BLACK PRINCE(HDD), vuque(Fare), opelgt(GPU), haldev(Fare), kaptanos(Sistem), Onder1934(GPU), aleregrax(CPU), sugarworks(Sistem), MsTmS(Monitör), emre.sea(Klavye), leech(GPU), SDTYZ(GPU), adnas2020(CPuSğtucu), ismail_5110(GPU), necinar(CPU), glorphin(RAM), amdk6(Sistem), cilek2009(Anakart), unforgiv3n(Monitör), ApmomoTR12(Monitör), cepciniz83(Tel.), jackdaniels45(Monitör&Kasa), SUPERMAN(HDD), plastikman6666(RAM), Jokê(GPU), susunx123(Anakart&İşlemci), dogmatik(Fare), coolman_27(Fare), LtPowell(GPU), egzersayz(GPU), orhancub(Kulaklık), previlla(XboxOne), Floozie(PC), ertandu(Laptop), Tari_34(Laptop), TsuNaMi_(PC), Mr.Walter(Gtx970), Sky_Vision(Cpu,Anakart), efedemirci(Ram), samtual(Ram), deus-ex(Gtx1060), italyanaygiri(Ram), Mr.Yellow(Ram), hiickimse(Ram), Blackankas(Gtx1060), burbarian(Gamecom788), Rionide(G213) |
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.659
İkinci El Bölümü Mesajları: 510
Konularının görüntülenme sayısı: 22.393 (Bu ay: 188)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.060 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware