Şimdi Ara

D segmentini kalkındırma operasyonu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ortalık passat dolu zaten. Demek ki herkes passat istiyor.
    Emisyon skandalı bile passatı indirmeye yetmedi.
    Artık passat alacaklara sesleneceğim.

Renault talisman şu anda pek satmıyor maalesef. Renault'un bu amiral gemisi ülkemizde pek bir başarı sağlayamadı.
    Ah şu ne güzel safraneler vardı.Ancak pek bulunmuyor.
    Sonra vel satis denen bir araba geldi.Bir videoda araba en çirkin araba olarak tanımlanıyordu.Ancak içi çok güzeldi.
    Sonra latitude geldi.Bu sınıfta Türkiyede satmayı başaran arabalardandı.
    Şimdi ise talisman oldu.Ancak hala satış aşaması iyi değil.
    Eğer bu arabalar ülkemizde fazla satılsaydı passata hiç gerek kalmazdı.

D segmentini kalkındırma operasyonu

Bir de laguna vardı.O daha iyidi.Benim için hala efsane.

İnsignia ve mondeo için durum farklı.Passat kadar tanıdık değiller ancak Renaulttan daha tanıdıklar.

Ne güzel şu Renault arabaları.

Bunun en büyük sebebi yanlış pazarlama anlayışıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Audi383848 -- 27 Mayıs 2016; 20:40:13 >

• şu talismanın içini beğenmeyen bir ben miyim ?
  • Her yeni modelde isim değiştir v.s sonrada ben neden satamıyorum.Oldu canım başka ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mathematician_01

Passat'ın çok satmasını bizim forumdakiler kadar diğer markalar dert edinseydi, şimdi talisman veya mondeo'nun satıştaki başarısını konuşuyor olurduk

+1
    Satmak isteyen secenek getirir.istemiyorlarsa zorla almanin mantigi yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vw fanboyu pardon avukati gelmis ve hemen uzerine alinip konuya mudahil olmus. Bazat 😃

• Ekskalibur kullanıcısına yanıt
    Gerçekten isim mevzusu bu kadar önemli mi? Ya da benim farkına varmadigim bir şey mi var? Mesela benim bmw 3 serisinin 2008 2009 model olanı çok hoşuma gidiyor ama bahsederken bak anlatmakta zorlanıyorum, e 46 mi,e 90 mi ne o araç yada mercedes e serisi 2006 2007 modeli w211 mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Paprika55

quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

quote:

quote:

önce passat ı düzgün yazmayı öğren.arabanın adını ağzına almadan önce ağzını calkala öyle gel konu aç.bazat yazınca araç la dalga geçtiğini zannediyorsun ama kendini küçük düşürdüğünün farkında değilsin.bu yorumda konunun kapağı olsun.

Önce sen tanımadığın kişiyle doğru konuşulmasını öğren ve volkwagene tapmayı acilen bırakmalısın.Hiç değilse arabanın ismini değişik yazdığım için küçük düşim senin gibi laubali konuşarak arabaya taparak küçük düşmim.

sen passat sahibi insanlarla araç ismini dalga gecerek gibi konuşursan karşında böyle bozulcağın bi cevapla karşılaşırsın.vede benim gibi sert cevap birisi ilee çıkarsa yemede yanında yat.ben hiç bir markaya tapmam.araç markalarınada bu kadar laf edecek kadar da kendimi düşük düşürmem.arabaya biner geçerim.asıl sen birazcık bu araba markalarına aşağılamayi birak.kimse gerizekali degil.ne alacağını biliyor herkes.

edit:birde bak yukardaki ilk yorumumda kaç kişi söylediğimi olaylamiş kısacık sürede.demekki herkesi rahatsız etmişsin söyleyiş tarzınla.

Ben bozulmam sen rahat ol tapıp tapmadığın anlaşılıyor,hiç değilse ben anladım.Araca laf edince küçük mü düşüyoruz haha sen nasıl bir zihniyetle yaşıyorsun anlamadım neyse herkes kendine ayrıca sana ne dostum istediğim gibi şeyler yazarım.Hepsi fosfakın fanboyu o yüzden + ladılar normalde herkes volkswagene fosfakın gibi şeyler ve passata bazat der.

valla hocam ister bazat de ,ister fosfakın de istersen safiye faik de.demekle kalırsın.piyasadaki 10 arabadan 5i 6 sı bu marka.bi tek sen akıllısında passat sahiplerimi salakbu arabayi tercih ettikleri icin?kii hepsi f/p yi tercih ediyor.orta sınıfın en iyi marka bu marka.ister kabul et ister pazat de.değişen bişey olmuycak.birde verilecek cevap bulamayınca vw i ve arabasını haklı olduğu icin savunanlar nedense vw fanı damgasını yiyor.her dediğinizi kabul etmek zorundamiyiz ya.kabul etmeyince ,yanlış düsünüyorsun deyinceee hemen ''bu vw fanı'' oluyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: dddr

Gerçekten isim mevzusu bu kadar önemli mi? Ya da benim farkına varmadigim bir şey mi var? Mesela benim bmw 3 serisinin 2008 2009 model olanı çok hoşuma gidiyor ama bahsederken bak anlatmakta zorlanıyorum, e 46 mi,e 90 mi ne o araç yada mercedes e serisi 2006 2007 modeli w211 mi?

Hocam isim bir örnekti sadece bir türlü stratejilerini oturtamadılar sorun ondan kaynaklanıyor.Ayrıca seçenek az onun için en çok seçenek sunan Passat önde.Birde Alman markası bizim ülkede seviliyor.
  •  D segmentini kalkındırma operasyonu

Yeni a4 bile yanında yavrusu gibi duruyor.

• ülkemiz kompakt sınıf cenneti, bir üst sınıf istediği kadar yırtsın kendini başarısız olur, passat buna istisna, çok kaliteli olduğundan değil isim yapmış ve alman sevgisinin sonucu, baz fiyatı da abartılı değil, bi tek passat satar bu böyle de sürecek, alışkanlıkları yıkamazsın..
  • Passat'ın sunduğu stabil sürüşü, konforu bilmediğinden böyle konuşuyorsun. Yanlış anlaşılmasın diğer modelleri yermek niyetinde değilim. Her ne kadar Vw politikasını ve yorumunu beğenmesem de güzel olanı göz ardı etmemek lazım. "Yiğidi öldür hakkını yeme."

Küçümseyeceksen eğer bi dayanağın sebebin olması lazım. Hiç dsg diye zıplama. Dsg problemli fakat dsg dediğimiz şanzımanda müthiş bir teknik ve mühendislik var. Bir o kadar da performanslı bir şanzıman. Hemde vw bu sorunu çözmek için uğraşıyor ve olumlu gelişmeler mevcut.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hsnksy92

Millet 13 yaşındaki çocuk gibi tipe bakıp almıyor arabayı, f/p oranına bakıyor :)

Tamam dostum ben ne diyorum.

Konuya güzel girmişsinde, yazı sonunda wv aldırmayalım demen saçma :)
  • d sınıfı hiç dikkatimi çekmiyor ama yukarıdaki modellerden 2.0 dizel mondeo liftback ilk tercihim olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mono Italiano

Passat'ın sunduğu stabil sürüşü, konforu bilmediğinden böyle konuşuyorsun. Yanlış anlaşılmasın diğer modelleri yermek niyetinde değilim. Her ne kadar Vw politikasını ve yorumunu beğenmesem de güzel olanı göz ardı etmemek lazım. "Yiğidi öldür hakkını yeme."

Küçümseyeceksen eğer bi dayanağın sebebin olması lazım. Hiç dsg diye zıplama. Dsg problemli fakat dsg dediğimiz şanzımanda müthiş bir teknik ve mühendislik var. Bir o kadar da performanslı bir şanzıman. Hemde vw bu sorunu çözmek için uğraşıyor ve olumlu gelişmeler mevcut.

Müthiş bir teknik ve mühendislik derken?

Yeni nesil PowerShift veya TCT'lerde olmayıp da DSG'de olan ne var ki sinir stres dışında? Bildiğimiz çift kavrama işte, çift debriyajlı manuel vitesin robotize hali.

Modern tork konvertörlü şanzımanların yanında esamesi okunmaz bunların.

• quote:

Orijinalden alıntı: muhlisgöktaş

"bazat"'ın tipini beğenmediğin için dershaneden otobüsle dönüyorsun sanırım?

Paramız olsaydı alırdı babam araba eğer olsaydı da bazat aldırmazdım.Gerçi babam o kadar para vermez arabaya bir arabayı eleştirmek ne kadarda batıyor size
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

önce passat ı düzgün yazmayı öğren.arabanın adını ağzına almadan önce ağzını calkala öyle gel konu aç.bazat yazınca araç la dalga geçtiğini zannediyorsun ama kendini küçük düşürdüğünün farkında değilsin.bu yorumda konunun kapağı olsun.

Önce sen tanımadığın kişiyle doğru konuşulmasını öğren ve volkwagene tapmayı acilen bırakmalısın.Hiç değilse arabanın ismini değişik yazdığım için küçük düşim senin gibi laubali konuşarak arabaya taparak küçük düşmim.

sen passat sahibi insanlarla araç ismini dalga gecerek gibi konuşursan karşında böyle bozulcağın bi cevapla karşılaşırsın.vede benim gibi sert cevap birisi ilee çıkarsa yemede yanında yat.ben hiç bir markaya tapmam.araç markalarınada bu kadar laf edecek kadar da kendimi düşük düşürmem.arabaya biner geçerim.asıl sen birazcık bu araba markalarına aşağılamayi birak.kimse gerizekali degil.ne alacağını biliyor herkes.

edit:birde bak yukardaki ilk yorumumda kaç kişi söylediğimi olaylamiş kısacık sürede.demekki herkesi rahatsız etmişsin söyleyiş tarzınla.

Ben bozulmam sen rahat ol tapıp tapmadığın anlaşılıyor,hiç değilse ben anladım.Araca laf edince küçük mü düşüyoruz haha sen nasıl bir zihniyetle yaşıyorsun anlamadım neyse herkes kendine ayrıca sana ne dostum istediğim gibi şeyler yazarım.Hepsi fosfakın fanboyu o yüzden + ladılar normalde herkes volkswagene fosfakın gibi şeyler ve passata bazat der.

valla hocam ister bazat de ,ister fosfakın de istersen safiye faik de.demekle kalırsın.piyasadaki 10 arabadan 5i 6 sı bu marka.bi tek sen akıllısında passat sahiplerimi salakbu arabayi tercih ettikleri icin?kii hepsi f/p yi tercih ediyor.orta sınıfın en iyi marka bu marka.ister kabul et ister pazat de.değişen bişey olmuycak.birde verilecek cevap bulamayınca vw i ve arabasını haklı olduğu icin savunanlar nedense vw fanı damgasını yiyor.her dediğinizi kabul etmek zorundamiyiz ya.kabul etmeyince ,yanlış düsünüyorsun deyinceee hemen ''bu vw fanı'' oluyoruz.

Ben bir şey mi dedim doğrular bunlar zaten bazat fazla satıyor buna saçma diyorum he kötü araba değil iyi araba ama daha iyileri var.F/P den bakınca bence dedim zaten passat daha mantıklı oraya bir şey diyen yok.Tamamen distribütör gazabına uğruyor hepsi.Ben dediğimi kabul etmek zorundasın diye bir şey demedim.Ayrıca konuda tartışma için açmadım farkındaysan bu yüzden vwciler girmesin yazdım neyse iyi akşamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Yeni a4 bile yanında yavrusu gibi duruyor.

Kesinlikle sanki mondeo bir üst segment gibi duruyor.
  • Valla eleştirmek bizi rahatsız etmiyor da, daha önce eline geçmemiş, yani yönetmediğin bir miktardaki parayla araba alan insanlar seni baya rahatsız etmiş ki konusunu bile açmışsın. İnşallah çok daha iyi arabaları alacak duruma gelirsiniz de "bazzat"a bakmak zorunda kalmazsınız.

• quote:

quote:

quote:

Millet 13 yaşındaki çocuk gibi tipe bakıp almıyor arabayı, f/p oranına bakıyor :)

Tamam dostum ben ne diyorum.

Konuya güzel girmişsinde, yazı sonunda wv aldırmayalım demen saçma :)

Kardeş sileriz sıkıntı yapma.(Tartışma çıkmasın diye şey etmiştim.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhlisgöktaş

Valla eleştirmek bizi rahatsız etmiyor da, daha önce eline geçmemiş, yani yönetmediğin bir miktardaki parayla araba alan insanlar seni baya rahatsız etmiş ki konusunu bile açmışsın. İnşallah çok daha iyi arabaları alacak duruma gelirsiniz de "bazzat"a bakmak zorunda kalmazsınız.

Bugün talisman ile passat'ı yan yana görünce ve satış rakamları aklıma gelince konuyu açasım geldi.Objektif bakın olaya cidden talisman daha alınası duruyor sadece dediğim gibi f/p açısından passat önde.Aynı bütçede olsa bakmam merak etmeyin.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.