|
Uluslararası Ekonomi Zirvesi ekonomi dünyasının liderlerini bir araya getirdi
-
-
miss world best model vs niye var? Birkaç yahudi veya zengin züppeye kendilerini sergilemek için yapılmış yarışmaları düşünün.
işte böyle toplatılar da genelde :
- yurtdışına açılmak için yahudi postalı öpecek iş adamlarının fırsat yeri olur
- yada ülke içinde ve dış dünya'da politikaya atılmak için yahudi godamanlardan güç arayanların gösteri platformu olur.
Bunun en üst zirvesi yani Bilderberg'e açılan ana kapısı CFR'dır.
Şimdi ikinci soru: Erbakan'ın bu CFR'da ne işi vardı? Erdoğan ve Abdullah Gül gibi isimlerin bu toplantılarda ne işleri vardı?
@OkumadanAlma sen ne demiştin? one minute , DAVOS mavos birşeyler demiştin?
_____________________________ -
Bu haber için oturaklı bir "kapak":
birgun.netCEO maaşlarına son 5 yılda yapılan zam oranı emekçilerin 50 katıhttps://www.birgun.net/haber/ceo-maaslarina-son-5-yilda-yapilan-zam-orani-emekcilerin-50-kati-619730
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Bilderberg gizli dünya devleti konusunu ben ortaokul 3`de yaladım tuttum dergi ve kitaplardan. Banu Avar vs okuyan da biriyim.
Twitterde bu yapıyı,Soros`u sürekli anlatan CHP`li Tuncay Özkan ve Oğuz Kaan Salıcı ekibiyle uğraşan biri vardı,isni şimdi aklıma gelmedi. Onu da geöen yıla kadar çok okur dinlerdim.
Halk TV`ye sık sık çıkan bir gazeteci yazar var,onu da okur dinlerim.
Yalnız ben algı operasyonu içeren senaryoları ayırt eder kendi düşüncemi oluştururum. Algı operasyonları doğruların içine yalanlar eklenerek yapılır,içinde doğruları da içermelidir ki inandırıcı olsun. Kurunun içinde yaş da yanar hesabı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Dostlar. Yıllardır başta sıcak fırsatlardaki konularda olmak üzere,tavsiye öneri,bilgi istenen konularda ihtiyacı olanlara yardımcı olmak için emek verdim zaman harcadım. Para ile satılan kodları bedava verdim.Burada 1 kuruş para almadım kimseden.Amacım bütçenize yardımcı olmaktı.Ben burada terbiyesiz,nankör,çirkef insanlara daha fazla sabredemiyorum.Onlara yardımcı olmak istemiyorum.Forumu bırakıyorum.X`de olacağım.Dostlar bizi hatırlasın. -
ben kimsenin ne bildiğine karışamam , ölçemem. ama yanlış varsa da söylerim.
üstte gördüğün videoda , şekil şemalden çıkrabilirsin. muhalif ama amerika övücek ... bir nevi özgür demişrtaş'ın deniz gezmişe tapan ama aynı anda amerika savunan versiyonu.
yani saçmalıklar o kadar çok ki ... Almanya gibi ülkeler amerikalılar kadar çalışmadığı için fakirleşiyormuş? :))))))))))))))))
la almanya'da saat 6 da işe başlanır. Almanlar arlarını geçirmezler aksatmazlar. Almanlar mı Amerika'dan az çalışıyormuş?
yani obez oranlarına baksak bile durumu anlarız.
yani böyle şahsiyetler : "abyi bizim gibi liboş ama amerikancı olan yeşil sol batırdı" diyemediği için arge marge efektiv çalışma vs sallamış durmuş :D
hayır bir de diyor ki argeye yatırım yokmuş. yeterki kadar start up yokmulş :D
la amerika'da sistem nasıl işler? Start up kuracaksın. sana bankalar para vermiyor. sana godamanlar finans sağlıyor. yani baktılar bir ürün var. şirketleş ve biz buna çökelim diyorlar. nasıl çöküyorlar? hisse alarak bir stakeholder yani paydalş oluyorlar. böylece şirketin kararlarında bile söz sahibi oluyorlar.
bunda en büyük pay aslen VanGuard'ın. Birç çok kişi sayılara bakıp BlackRock der ama BlackRock'un bile en büyük hissedarı VANGUARD'dır. Yani rotschild, rokefellerın bile ipini bir şekilde elinde tutarken, start uplara mı yok verecek?
peki bunlar parayı nereden buluyorlar yani bu VANGUARD vs! düşük faizli bankalardan kredi alıyorlar. bankalar kimin? VANGUARD'ın zaten :D yani her türlü rotschild kazanıyor. bu parayı da beyaz hristiyan amerikalıların yatırdığı paraları gecelik haftalık aylık mevduatlara koyarak yapıyor. yani amerikalının parasını başka amerikalılara borç vererek para yapıyor.
işte memleketin solcusu ama aynı zamanda amerikancı malum tipleri sana Amerika hayali satarlar.
ne oldu? rusya dolarsız 1 ay dayanamazdı? Gazprom 2024 de 23 milyar dolar KAR açıkladı.
çin'i de 2 ay önce batırıyordu bir başka liberal Özgür Demirtaş! ne oldu? Çin hiç tınlamadı bile.
ülkede zeki adam sayısı her halde %0.05'i geçmez. malesef durum çok çok kötü. Soros fonlu yt kanallının bu saçmalığı 250 bin izlenmiş. 910k takipçisi olan bir kanal... buna inanan tipler bana burada "ruzçu" "çinci" benzen de "nazici" vs diyorlar. dediğim gibi cahiliğin cahilliğini ölçemem ama yanlışlarını söyleyebilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 1 Mayıs 2025; 17:50:6 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
son 1 yılda bist100 DOLAR BAZLI %-23,87 zararda
_____________________________ ''Başkaları aç gözlü olduğunda kork ve geride dur.
Başkaları korktuğunda aç gözlü ol.''
Warren Buffet -
Ülkenin en önde gelen lokomotif şirketleri zarar açıkladı..
Valla boktan bir sona doğru gidiyoruz
_____________________________ -
Uluslararası ziırve ama katılanların %99 u yerli firma yöneticileri. Başlığa bakan Davos'a rakip çıkardık zanneder. Kendi çalmış kendi oynamışlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı