Şimdi Ara

D segmentini kalkındırma operasyonu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Highline passat gayet nefis bir araç..Fiyat'ı dışında pek olumsuz yanı yok.Bizim millettede para var ve gösterişi seviyor.Highline beyaz passat sıradan anadolu caddeleri için lüx algısı yaratıyor.İnsignia için bu geçerli değil.Şahsi fikrim samsunda passat algısı insignia'dan fazla olsada benim o sınıfta alacağım araç 1.6 Turbo 170 Ps Koyu kahverengi nappa döşemeli,İnfinity sistemli İnsignia olurdu.O araçta beni çeken diğerlerinden farklı şeyler var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

Highline passat gayet nefis bir araç..Fiyat'ı dışında pek olumsuz yanı yok.Bizim millettede para var ve gösterişi seviyor.Highline beyaz passat sıradan anadolu caddeleri için lüx algısı yaratıyor.İnsignia için bu geçerli değil.Şahsi fikrim samsunda passat algısı insignia'dan fazla olsada benim o sınıfta alacağım araç 1.6 Turbo 170 Ps Koyu kahverengi nappa döşemeli,İnfinity sistemli İnsignia olurdu.O araçta beni çeken diğerlerinden farklı şeyler var..

Highline güzel duruyor ama talisman daha fena bir şey be mondeoda aynı şekilde yukarıda bir resim var yeni a4 ün yanında bir segment gibi duruyor.Aslında göreceli bir kavram görünüş f/p diyip susuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paprika55

quote:

Highline passat gayet nefis bir araç..Fiyat'ı dışında pek olumsuz yanı yok.Bizim millettede para var ve gösterişi seviyor.Highline beyaz passat sıradan anadolu caddeleri için lüx algısı yaratıyor.İnsignia için bu geçerli değil.Şahsi fikrim samsunda passat algısı insignia'dan fazla olsada benim o sınıfta alacağım araç 1.6 Turbo 170 Ps Koyu kahverengi nappa döşemeli,İnfinity sistemli İnsignia olurdu.O araçta beni çeken diğerlerinden farklı şeyler var..

Highline güzel duruyor ama talisman daha fena bir şey be mondeoda aynı şekilde yukarıda bir resim var yeni a4 ün yanında bir segment gibi duruyor.Aslında göreceli bir kavram görünüş f/p diyip susuyorum.

Mondeoyu pek sevemedim ben morug motor,şanzıman seçeneklerindende olabilir..Talisman sadece aziz atikin önünde gördüm ama gayet kaslı ve karizma duruyor.Ama ben almazdım haralde..

Metalik siyah içi nappa turbo insignia favorim

• quote:

quote:

quote:

Mondeoyu pek sevemedim ben morug motor,şanzıman seçeneklerindende olabilir..Talisman sadece aziz atikin önünde gördüm ama gayet kaslı ve karizma duruyor.Ama ben almazdım haralde..

Metalik siyah içi nappa turbo insignia favorim

Yok zaten samsunda fazla gerçi türkiyede de fazla yok.İşte bugün ışıklarda siyah icon gördüm.İnsignia da iyidir.

• Listeye avensis de girmeliydi. Manuel benzinli fiyatı gayet iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seviye sondaj yapmış petrol arıyor. Ancak bizim ülkemizde petrol yok sıkıntı orda.
    Ayrıca isteyen istediği markayı eleştirir. Size küfür edilmiş gibi düşünmeyin.
    İsteyen de istediği arabayı alır.
    Yok efendim 10 yıllık üyesin 10 tane mesajın yok tabi olmaz konuşmayı beceremiyoruz ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Passat premium segment alıcısından da müşteri alabiliyor c segment full araç düşünenden de...
    Yılların passatı diğer markalar gibi zırt pırt isim de değiştirmiyor.

• Konuyu açanın ehliyeti olduğu, aktif araç kullandığı, çamur attığı araçları sürmeyi bırak bindiği bile belli değil siz de cevap vermeye kalkıyorsunuz. Dersaneden otobüsle eve dönerken araç görmüş konu açmış.
  • Mondeo 1.5 Ecoboost 182ps manuel baz paket 75000TL olsa, Insignia 1.6 170ps Baz paket de 75000TL olsa, D segmenti güzel hareketlenir.

Ama ne Ford ne de Opel o vizyona ve satış stratejisine sahip değiller.

Ülke müdürleri ve yöneticileri pazarlama ve satıştan zerre anlamıyorlar.

Bu da manasız fiyatları ortaya çıkarıyor.

Passat manuel baz paket getiriyor ve deli gibi satıyor.

D segment demek manuel vites baz araç demektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamın dert ettiği şeylere bakın yau. Üzülüyormuş bir de.

• quote:

Orijinalden alıntı: byshakram

Şunu yazma gereği duydum kendimde. VW düşmanı ne kadar çok insan var, neden VW size ne yaptı? Dsg hatası şu hatası bu hatası tamam ama alan adam da bunları bilerek alıyor güzel bir araştırma olmuş, arada 18k fark var diyorsunuz o 18k'nın 8k'sı sıvı sistem lpg tak, 10k da oluşabilecek hataya ayır alsana kusursuz araç modeli. Ha bu trendline yani boş araç, benim için yürüsün 0 olsun diyenler için. Opsiyon istersiniz o ayrı. Bir de Renault zamanında şimdiki 20 yaş altı belki daha fazlası bilmez, Manager ve yaşıtı araçlarda o kadar sorun çıkarttı ki arabalar millet soğudu gitti. Halen daha babama euro ncapten 5 yıldızlı vs. dediğimde zamanında bir ev parası yedi adam olmadı daha da Reno almam diyor. Ford ve Opel'in tek kaybı ise fiyat ve istenilen motor/şanzuman kriterlerinin bulunmaması.

biyle bir mantik yok bide artilamislar.Saglami varken niye arabami deldirip ayni paraya sorunlusuna bineyim forumun iyice ayari kacti.

• quote:

Orijinalden alıntı: egemena

Konuyu açanın ehliyeti olduğu, aktif araç kullandığı, çamur attığı araçları sürmeyi bırak bindiği bile belli değil siz de cevap vermeye kalkıyorsunuz. Dersaneden otobüsle eve dönerken araç görmüş konu açmış.

Ne yani eleştiri yapmak için ehliyetim arabam mı olması gerekiyor.Ayrıca yürürken gördüm.
    Bu vwciler neden hiç eleştiri kabul etmezler ki zorunuza mı gidiyor anlamadım gayet doğal bir şekilde fikrimi belirttim.
    Bu arada şuan sende cevap vermii oldun.

• quote:

quote:

Konuyu açanın ehliyeti olduğu, aktif araç kullandığı, çamur attığı araçları sürmeyi bırak bindiği bile belli değil siz de cevap vermeye kalkıyorsunuz. Dersaneden otobüsle eve dönerken araç görmüş konu açmış.

Ne yani eleştiri yapmak için ehliyetim arabam mı olması gerekiyor.Ayrıca yürürken gördüm.
    Bu vwciler neden hiç eleştiri kabul etmezler ki zorunuza mı gidiyor anlamadım gayet doğal bir şekilde fikrimi belirttim.

Sana cevap vermek zül geliyor ama belki bir yönetici görür de bu saçma konuları açanları cezalandırır diye cevap veriyorum.

Ehliyetin yok, araç kullanmışlığın yok buralarda saçma sapan konu açıyorsun. Bir kullanıcı da "sen ne diyorsun?" demiyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hsnksy92

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hsnksy92

Millet 13 yaşındaki çocuk gibi tipe bakıp almıyor arabayı, f/p oranına bakıyor :)

Tamam dostum ben ne diyorum.

Konuya güzel girmişsinde, yazı sonunda wv aldırmayalım demen saçma :)

Kardeş sileriz sıkıntı yapma.(Tartışma çıkmasın diye şey etmiştim.)

Nummeramı kimden aldın

• quote:

quote:

quote:

Sana cevap vermek zül geliyor ama belki bir yönetici görür de bu saçma konuları açanları cezalandırır diye cevap veriyorum.

Ehliyetin yok, araç kullanmışlığın yok buralarda saçma sapan konu açıyorsun. Bir kullanıcı da "sen ne diyorsun?" demiyor.

Gayet doğal bir konu normal şeyler sen kötü konu görmemişsin.
    Ya cidden saçma saçma yorumlar yapıyorsunuz ehliyeti olmayanın otomobil hakkında konuşmaya hakkı yok mu
    Vw fanboyusunuz gelmişsiniz ahkam kesiyorsunuz celallenmeye gerek yok.

• bu sınıftan alacak olsam fiyattan dolayı bazat alırım açıkçası. insignia eskidi
    fakat talismanı geçen gördüm resmen ben buradayım diyor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.