Bildirim
D Segmenti araç önerisi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
2007 civarı çok güzel mondeo bakabilirsiniz o bütçeyle. Dizel de olur benzinli de (lpg ile).
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 2016 AUDI A4 AVANT, DYNAMIC 1.4 TFSI, BEYAZ2016 HONDA JAZZ, ELEGANCE CVT, GRİ -
quote:
Orijinalden alıntı: ABREC
Merhaba arkadaşlar 25-30 Bin lira bütçem var D segmenti oturaklı bir araç arıyorum boyum biraz uzun olduğu için kalıplı bir araç lazım hyundai sonata baktım ama kararsızım tavsiyeleriniz neler
o paraya 2007 (eski kasa olanlardan) mondeo bakılabilir ama sakın trend(boş) i çakmasınlar oparaya ghia(full) alın_____________________________ -
Vectra'yı mı tarif ediyosunuz bana mı öyle geldi
http://www.sahibinden.com/opel-vectra-1.6-design-edition?a5_min=2005&a5_max=2005_____________________________ -
Mondeo seçeneklerim arasında ama ghiaları bütçeyi aşıyorquote:
Orijinalden alıntı: ykpnrgz
Vectra'yı mı tarif ediyosunuz bana mı öyle geldi
http://www.sahibinden.com/opel-vectra-1.6-design-edition?a5_min=2005&a5_max=2005
opel pek ilgimi çekmiyor açıkçası görüntü olarak zayıf kalıyor_____________________________ Get up Stand up Don't give up the FIGHT
-
http://www.sahibinden.com/alfa-romeo-156?a5_min=2005&price_min=25000&price_max=30000quote:
Mondeo seçeneklerim arasında ama ghiaları bütçeyi aşıyor
opel pek ilgimi çekmiyor açıkçası görüntü olarak zayıf kalıyor
Alıntıları Göster_____________________________
-
mondeodan daha güzel bir seçenek yok ya da 2003-04 passatlar var ama yaşı büyü geliyor bencequote:
Mondeo seçeneklerim arasında ama ghiaları bütçeyi aşıyor
opel pek ilgimi çekmiyor açıkçası görüntü olarak zayıf kalıyor
Alıntıları Göster
en ideal ve güzeli mondeo
_____________________________ Kuldan kula zarar gelmez hak yazmayınca.
Haktan kula zarar gelmez kul azmayınca.
-
laguna sahibi olarak marka takıntınız varmı bilmiyorum ama laguna 2 faz 1 privilege veya 2005den sonra makyajlanmış faz 2 privilege alabilirsiniz.Donanım olarak zengin konfor olarakda çok iyi bence
Araştırın illaki seçenekleriniz arasına girecektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mendieta58 -- 23 Mart 2014; 22:31:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
-
2004 ve ustu vectra muazzam bir arac bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Kuzuya rakı içirmişler, kurdun yerini sormuş... -
Renault laguna kesinlikle tek kelime ile mükemmel bir araba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Bir çok insanın zevki yoktur. -
Laguna f/p olarak iyi. Ama 1.6si cok yakiyor. Kasa agir kaldigindan hantal imis. Veya bulunabilirse temizi Accord
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ - Söylesene, hepsini öldürmen şart mıydı? Ben sana sadece korkut demiştim.
+ Insanlar ölürken çok korkuyorlar. -
2.el önemli değilse,quote:
Orijinalden alıntı: mlkgnc
Renault laguna kesinlikle tek kelime ile mükemmel bir araba
2009-2010-2011 model düşük km'li EXEO..._____________________________ JEEP RENEGADE LIMITED -

Hocam listenin en sonunda ben iç anadolu gibi bir yerde yaşıyorum ne parçasını bulabilirim ne servisini
_____________________________ Get up Stand up Don't give up the FIGHT -
Mazda 6 Honda Accord düşünülebilir.quote:
Hocam listenin en sonunda ben iç anadolu gibi bir yerde yaşıyorum ne parçasını bulabilirim ne servisini
_____________________________ -
03-09 avensis.quote:
Orijinalden alıntı: maskler54
Mazda 6 Honda Accord düşünülebilir.
Alıntıları Göster_____________________________ Audi A4 B8 2.0 TFSI Quattro S line S tronic // APR Stage 2 290 HP/470 NM - OEM Çift Susturucu Egzoz &amp;amp; Difüzör - OEM 3.0 TDI FMIC - Spor Katalizör (HFC) - RS4 Ön Panjur

-
quote:

Mazda 6 al :))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Bir kişi kıvırıyorsa o kimseye "kıvır kıvır" yazmayın.
"Yan çizme" yazın.
Kişileri aşağılayıcı, alaycı, küçümseyici mesaj kapsamına giriyormuş. -
-
Honda Accord - Mazda 6 - Toyota Avensis düșünebilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
35bine Laguna 3 bulunabilir, yada Laguna 2 ve Mondeo da bakılabilir. Ayrıca Mazda 6 hoş arabadır.
Edit: Toyota Avensis tank gibi arabadır bir an aklıma gelmedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y.A.A. -- 24 Mart 2014; 11:56:08 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
2003-2007 Kasa Mazda 6 seni üzmez... Donanım ve konforu kışkırtıcı...quote:
Orijinalden alıntı: Y.A.A.
35bine Laguna 3 bulunabilir, yada Laguna 2 ve Mondeo da bakılabilir. Ayrıca Mazda 6 hoş arabadır.
Edit: Toyota Avensis tank gibi arabadır bir an aklıma gelmedi._____________________________ Türkiye'nin ilk Mazda forumu Klap'tır. Geri kalan ne varsa; Garaj'dır.
Benzer içerikler
- arabayı sürttüm
- volvo c30 alınır mı
- yaz lastiği mi 4 mevsim mi
- dizel enjektör temizleyici işe yarar mı
- 1.9 tdi motor
- volkswagen id.3
- mercedes glb 200 sıfır fiyatı
- bmw x1 plug in hybrid fiyat
- araç içi kamera
- volkswagen phideon
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt