Şimdi Ara

Arabayı Sürttüm Ne Yapmalıyım Bilmiyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
16.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AVM de kolona sürttüm. Tahmini ne kadar masraf çıkar çok üzgünüm soğudum resmen araba kullanmaktan 2012 beyaz c4

Arabayı Sürttüm Ne Yapmalıyım Bilmiyorum...

Eski aracımda aracın lastiğini refüje vurdum. Lastik yarıldı kabak gibi. Gittim yeni bir lastik aldım faturasınıda kestirdim. Eski lastiğide bırakmıştım oraya. Kasko eski lastiğin görüntüsünü istedi. Gittim dedim benim eski lastik nerde. Dedi abi çöpe attık. Gittim çöpten aldım arabaya yasladım çektim fotosunu. Kaskodanda aldım parasını. Tramerde 125 lira tramer cıkıyordu

Polislik birşey yok . Kaskonuzla görüşün.
    Yapay Zekanın Yanıtı

Arabayı Sürttüm, Ne Yapmalıyım?

Arabayı sürtmek, stresli ve sinir bozucu bir deneyim olabilir. Bu durumda ne yapmanız gerektiğini bilmiyorsanız, izlenecek adımlar şunlardır:

• Güvenliğinizi Sağlayın: Arabayı güvenli bir yere çekin ve gerekirse tehlike ışıklarınızı yakarak yardım çağırın.
    • Hasarı Değerlendirin: Hasarın boyutunu ve konumunu kontrol edin. Boya kalkması, göçük veya çizik olup olmadığını belirleyin.
    • Fotoğraf Çekin: Hasarın kanıtı olarak aracınızın fotoğraflarını çekin.
    • Karşı Aracı Bulun: Mümkünse, sürtünme karşıtı aracı bulun ve iletişim bilgilerini alın.
    • Sigorta Şirketinizi Bilgilendirin: Hasarın ne kadar ciddi olduğuna bağlı olarak sigorta şirketinizi olayı bilgilendirin.
    • Yetkili Bir Servise Gidin: Hasarı onarmak için saygın bir otomobil servis merkezine gidin. Hasarın onarım maliyetini tahmin etmelerini isteyin.
    • Onarımı Planlayın: Sigorta şirketinizle veya kendi bütçenizle onarım seçeneklerini tartışın.

Arabanızın çamurluğunu veya yanını sürtseniz de, bu adımları izleyerek durumu en iyi şekilde yönetebilirsiniz. Çoğu durumda, hasar küçükse ve hemen müdahale edilirse tamir edilebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Geçmiş olsun. En büyük kazanız bu olsun. Can sıkmayın. Halledilemeyecek bir şey yok. Duayenler gelip yardımcı olurlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öner -- 4 Nisan 2019; 11:51:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

şaka bir yana fotoğrafını çekip yaptırabilirsiniz.

Orijinalden alıntı: elcas

yaptırmayın hocam. orijinalliği bozulmasın diye dokunmadım dersin. hatasız boyasız.

şaka bir yana fotoğrafını çekip yaptırabilirsiniz.
    sağolun hocam bende 2.5 hafta önce boyasız aldım arabayı. Moralim o kadar bozuldu ki artık sürmek istemiyorum. Polis çağırmam gerekiyormuş kasko için onuda bilmiyordum.

Arka çamurluk ön çamurluk gibi değil çıkmıyor malum. Nasıl düzeltirler bunu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gerçekten sinir bozucu bir durum. Gecmis olsun. Acaba pasta cila ile büyük bir oranda duzeltilebilir mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • göçük düzeltme işi yapanlar bunu daha az rahatsız edecek hale getirirler. çok büyük bir şey yok. nazarlık olsun dert etme

Eski aracımda aracın lastiğini refüje vurdum. Lastik yarıldı kabak gibi. Gittim yeni bir lastik aldım faturasınıda kestirdim. Eski lastiğide bırakmıştım oraya. Kasko eski lastiğin görüntüsünü istedi. Gittim dedim benim eski lastik nerde. Dedi abi çöpe attık. Gittim çöpten aldım arabaya yasladım çektim fotosunu. Kaskodanda aldım parasını. Tramerde 125 lira tramer cıkıyordu

2020 1.5 Audi A3 Sport
  • göçukleri çektirin boyasız noktalarada rutuş dokunun gerisi kalsın..
    1999 1.6 Renault Clio RXT
    2014 1.4 Seat İbiza Style
    2012 1.6 BMW F30 Comfort
    2020 1.5 Audi A3 Sport
  • Göçükleri düzelttirmeye çalışın.Pasta ve cila ile çıkacak lekeler varsa onları çıkarttırın.Sonrasında ise dokunmayın bence arabaya.Boya attırmayın.Bizim milletimizde boya fantezisi var.Sonra açıklayamazsın.Bırakın öyle kalsın gerekirse.
    Civic Executive+ 1.5 182 Ps (Fe1)

“21. yüzyılın câhilleri, okuma yazma bilmeyenler değil; yanlış öğrendiklerini unutamayan, yeniden öğrenmeye, değişime ve dönüşüme açık olmayanlar olacaktır.”

– Alvin Toffler
  • Nazarlık olsun hocam nolcak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kasko varsa minionarimla boyaız hallederler. kasko yoksa 300e falan halledilir. aractan soguduysanız da bu kazalı haliyle almak isteyen cok olur :)
  • Hocam göçükçü, pasta-cila vesayre size çare olabilecek şeyler değil böyle bir vakada üzgünüm. Çizikler derin, boyanız yer yer kalkmış. Boyasız düzelttirip rötuş attırsanız bile çirkin duracağına neredeyse eminim. Bence çamurluğu boyattırın güzelce derim, öbür türlü görsel olarak tatmin etmeyecektir. Geçmiş olsun, en kötü kazanız böyle olsun.

Orijinalden alıntı: Uza -00-

Yoo yok öyle bir şey ? Kim çıkarıyo bunları.

hocam otoparkta çok bilmişler başıma üşüşüp öylemi dönülür falan dediler 1 allahın kulu polis çağır tutanak tut demedi. sinirlendim çıktım otoparktan eve götürdüm arabayı. Tutanakta torpido da idi hiç aklıma gelmedi o sinirle.

yetkili servis komple boyuyor ya da parça değişiyor gereksiz yere diyorlar. Kaskocuyu da aramadım daha napsam bilemedim. Çok acemiyim bu konularda...

• quote:

Orijinalden alıntı: onurmaurer

kasko varsa minionarimla boyaız hallederler. kasko yoksa 300e falan halledilir. aractan soguduysanız da bu kazalı haliyle almak isteyen cok olur :)
    hocam tutanak falan tutmadım yukarıda ki mesajımda anlattım durumu. Kaskonun yaptıracağını sanmıyorum... Boya kalkan yerlerde var boya gerekiyor
    DH Otomobil Genel: "- x ve y arasında kaldım, hangisini alayım? - x alın. - y'yi tek geçerim. - x çakar. - y takar. - z düşünmez misiniz? - t verelim? - x ile çok güzel yanlanır, buyrun size video. - k alın pişman olmazsınız. - f varken k önerilir mi yuh artık! - doğru konuş! - hadi lan, seni paramla ezerim! - adres ver adres! - cart curt..."
  • Sağlık olsun inan bir çok insan senin gibi kaza yapmak ister. Bir de benim geçen yaptığım kazaya bak benim ki neymiş dersin ve neler var niceleri var. Herkesin başına gelir en baba şoförler bile avmlerin kolonlarına sürtüyor o yüzden kendinden şüphe etme üzüleceksin tabi maddi bir kayıp bu devir de ülkemizde para kolay kazanılmıyor.

Kaza tek taraflı kaskon full kasko ise kasko yapar fakat sanayi de falan yaptırmaz yetkili servise yaptırır, yetkili serviste parça değişimi yapar bu da hem yüksek fiyat çıkarır hem de araç hasar kayıtlı olur. Bunda bir şey böyle kalsa da olur allah korusun yarın bir gün sana çarparlar veya sen daha büyük bir kaza yaparsan ondan sonra kaskoyla iletişime geçersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoubleTh1nk -- 4 Nisan 2019; 12:49:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.