Şimdi Ara

EN YAKIŞIKLI D SEGMENTİ ARAÇ SİZCE HANGİSİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
3.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

EN YAKIŞIKLI D SEGMENTİ ARAÇ SİZCE HANGİSİ ?

(En Son Oy Tarihi: 7.11.2017)
Giriş
    Bmw 3 Serisi
    Audi 4 Serisi
    Volvo S60 Serisi
    VW Passat
    Peugeot 508
    Skoda Super B
    Toyota Avensis
    Ford Mondeo
    Renault Latitude
    Citroén C5
    Opel İnsignia
    Honda Accord
    Mazda 6

Yoneticiler anket eklerse sevinirim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Yeni Mondi çok havalı dostum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben tercihimi opel insignia dan yana kullandım.2,5 senedir ve oldukça memnunum.
  • Kesinlikle ford mondeo özellikle o eskort araçlarına hastayım
  • S60 ve mazda 6. Insıgnıa da derdım ama gozum alıstıgı ıcın cezbetmıyo artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu konulardan vazgeçmeyecek misiniz? Herkesin zevki farklıdır yani bu konulardan ne sonuç alınmasını bekliyorsunuz? Ne faydası olacak? Diğer konu 10 sayfa oldu ama bomboş konu. Birazdan birisi açar en güzel B segmenti diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metegungor55 -- 18 Şubat 2013; 20:56:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metegungor55

Şu konulardan vazgeçmeyecek misiniz? Herkesin zevki farklıdır yani bu konulardan ne sonuç alınmasını bekliyorsunuz? Ne faydası olacak? Diğer konu 10 sayfa oldu ama bomboş konu. Birazdan birisi açar en güzel B segmenti diye.

Forumun cogunlugunun hangi arabadan hoslandigi goruyoruz. Madem rahatsiz oluyorsunuz okumayin gitsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • E,f diye gidecek bu is anlaşılan.

• 159 olmadan olur mu bu is?

• quote:

Orijinalden alıntı: GooodJob

quote:

Orijinalden alıntı: metegungor55

Şu konulardan vazgeçmeyecek misiniz? Herkesin zevki farklıdır yani bu konulardan ne sonuç alınmasını bekliyorsunuz? Ne faydası olacak? Diğer konu 10 sayfa oldu ama bomboş konu. Birazdan birisi açar en güzel B segmenti diye.

Forumun cogunlugunun hangi arabadan hoslandigi goruyoruz. Madem rahatsiz oluyorsunuz okumayin gitsin.

Okunacak bir şey yok zaten konuda içi bomboş sayfalarca dolacak bir konu.
  • E34 :)
  • Opel İnsignia.
  • insignia
  • alfa 159 ve diğerleri var benim için
  • Bmw f30 + Passat b6 + insignia
  • Ya Mondeo ya 6.

Özellikle Aston Martin tipi ızgara çok güzel olmuş ancak Fiesta'ya yakışmıyor.
  • 159, mondeo ya da mazda6.
  • Bende en yakışıklı B sınıfı konusunu açayım bari böyle olmayacak rahatlayalım forumca..

En yakışıklı D sınıfı araç hatta şu an piyasada ki ulaşılabilir araçlar kategorisinde ( 100 bin tl civarına kadar ) en iyi araç Ford Mondeo.Hem güncel kasası özellikle selective, hem de yeni gelecek olan kasasıyla zirvede Mondeo var.Hele yeni gelecek olan model gelmiş geçmiş en iyi tasarımlardan biri.İkinci olarak İnsignia diyor ve gidiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı

Bende en yakışıklı B sınıfı konusunu açayım bari böyle olmayacak rahatlayalım forumca..

En yakışıklı D sınıfı araç hatta şu an piyasada ki ulaşılabilir araçlar kategorisinde ( 100 bin tl civarına kadar ) en iyi araç Ford Mondeo.Hem güncel kasası özellikle selective, hem de yeni gelecek olan kasasıyla zirvede Mondeo var.Hele yeni gelecek olan model gelmiş geçmiş en iyi tasarımlardan biri.İkinci olarak İnsignia diyor ve gidiyorum.

+1

• Opel İnsignia
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.