Bildirim
EN YAKIŞIKLI D SEGMENTİ ARAÇ SİZCE HANGİSİ ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
EN YAKIŞIKLI D SEGMENTİ ARAÇ SİZCE HANGİSİ ?
(En Son Oy Tarihi: 7.11.2017)
Giriş
-
Yeni Mondi çok havalı dostum
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben tercihimi opel insignia dan yana kullandım.2,5 senedir ve oldukça memnunum. -
Kesinlikle ford mondeo özellikle o eskort araçlarına hastayım -
S60 ve mazda 6. Insıgnıa da derdım ama gozum alıstıgı ıcın cezbetmıyo artık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu konulardan vazgeçmeyecek misiniz? Herkesin zevki farklıdır yani bu konulardan ne sonuç alınmasını bekliyorsunuz? Ne faydası olacak? Diğer konu 10 sayfa oldu ama bomboş konu. Birazdan birisi açar en güzel B segmenti diye.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metegungor55 -- 18 Şubat 2013; 20:56:28 > -
quote:
Orijinalden alıntı: metegungor55
Şu konulardan vazgeçmeyecek misiniz? Herkesin zevki farklıdır yani bu konulardan ne sonuç alınmasını bekliyorsunuz? Ne faydası olacak? Diğer konu 10 sayfa oldu ama bomboş konu. Birazdan birisi açar en güzel B segmenti diye.
Forumun cogunlugunun hangi arabadan hoslandigi goruyoruz. Madem rahatsiz oluyorsunuz okumayin gitsin. -
E,f diye gidecek bu is anlaşılan.
159 olmadan olur mu bu is?
quote:
Orijinalden alıntı: GooodJob
quote:
Orijinalden alıntı: metegungor55
Forumun cogunlugunun hangi arabadan hoslandigi goruyoruz. Madem rahatsiz oluyorsunuz okumayin gitsin.
Okunacak bir şey yok zaten konuda içi bomboş sayfalarca dolacak bir konu. -
E34 :) -
Opel İnsignia. -
insignia -
alfa 159 ve diğerleri var benim için -
Bmw f30 + Passat b6 + insignia -
Ya Mondeo ya 6.
Özellikle Aston Martin tipi ızgara çok güzel olmuş ancak Fiesta'ya yakışmıyor. -
159, mondeo ya da mazda6. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı
Bende en yakışıklı B sınıfı konusunu açayım bari böyle olmayacak rahatlayalım forumca..
En yakışıklı D sınıfı araç hatta şu an piyasada ki ulaşılabilir araçlar kategorisinde ( 100 bin tl civarına kadar ) en iyi araç Ford Mondeo.Hem güncel kasası özellikle selective, hem de yeni gelecek olan kasasıyla zirvede Mondeo var.Hele yeni gelecek olan model gelmiş geçmiş en iyi tasarımlardan biri.İkinci olarak İnsignia diyor ve gidiyorum.
+1
-
Opel İnsignia
Benzer içerikler
- hankook kinergy eco 2 yorum
- 75 80 şanzıman yağı hangi araçlarda kullanılır
- ankara"da 4 mevsim lastik kullanılır mı
- belediyeden duba izni nasıl alınır
- dizel aracım 2000 deviri geçmiyor
- agrotech araba
- hyundai bayon bagaj hacmi
- fiat pulse
- lexus lbx fiyat
- byd u8
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X