Şimdi Ara

Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber (795. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.858
Cevap
210
Favori
1.058.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 793794795796797
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Hocam benliği Johnny'ye bırakmadım ben ya, neyse ki yedeğim var ama bir dünya başka yan görevde yapmıştım. Onlar gidecek bu sefer, birde benliği Johnny'ye verirsem yine oyunu panam ile birlikte bitirebilir miyim ? Samurai ceketi çok önemli mi alıp almamak, değer mi acaba ? o kadar yan görevi geri gidip yapmak istemiyorum açıkcası ya.
  • şu patchler gelsede alıp oynasak artık yokmu bir haber birşey?

  • Dezert kullanıcısına yanıt

    Valla oyunu bende daha tam bitirmedim.Son bölüme geldim onada da birkaç yan görevim kaldı onları tamamladıktan sonra giricem.Ben Johnny'ye biraz daha ılımlı oynadığım için eşyalarının çoğunu aldım samurai atleti,ceketi,gözlüğü,künyesi,ayakkabısı,silahı,bir pantolonu eksik şuan.Zaten bunları oyun kendisi veriyor,sen arayıp bulmuyosun.muhtemelen bunlar oyunda yaptığın seçimlerle alakalı olarak sana geliyor.Bunlar görünüş dışında,zırh seviyeleri yüksek özelliklede ceket ve atletin.

    Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DJ Ten -- 7 Ocak 2021; 2:25:19 >




  • saintroyo kullanıcısına yanıt

    Hocam çoktan çözmüşsünüzdür ancak başına gelen arkadaşlar için yazayım, bugün benimde başıma geldi twitter'da gezerken Panam'ın resmini gördüm, bende ss almıştım bakayım bir dedim göremedim steam'de. Profil sayfanıza girince ekran görüntüleri kısmına geçiyorsunuz. "Upload screenshots"a tıklayınca ekran görüntülerini yakalamış olan yükleme penceresi açılıyor ve ardından seçip yüklüyorsunuz.


    Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber
  • Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Arkadaşlar bende merak ediyorum. Oyunu Panam ile sonlandıranlar, Samurai ceketini alabildi mi ? İle Johnny' ile mi sonlandırmamız lazım oyunu Samurai ceketi için.
  • Daante D kullanıcısına yanıt

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Ben bitirmedim ama bir arkadaş, Samurai ceketini bir yan görevin verdiğini söyledi. Oyunu Panam ile bitirsen bile alınabilir olsa gerek diye düşünüyorum. Bir arkadaş Johnny'ye kontrolü vermen gerekiyor demişti. Ben vermedim sanırım o yüzden alamayacağım. Kontrolü onu verince oyunu panamla bitirememekten korktuğum için kontrolü Johnny'ye vermemiştim. Sanırım onunla alakalı değilmiş. Tekrar load dan geriye dönüp kontrolü Johnny'ye verip ceketi alıp, Panamla bitirmeyi düşünüyorum oyunu.
  • Dezert kullanıcısına yanıt

    Arkadaşlar hatırladığım kadarıyla söyleyeyim hanako nun planina değil de johnny nin planina uyarsaniz bedeni johnny ye veriyosunuz biseyler yasaniyo uzun hikaye anlatmayayim. Samurai ceketini de o zaman aliyosunuz. Rogue ile yola devam etmelisiniz yani hanako ile değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThomasAngelo89 -- 7 Ocak 2021; 11:13:16 >
  • Hocam oyunu Panam'ile bitirsem de bu cekete sahip olabilir miyim ? birde porsche vardı Jhonny'nin onu da alma şansımız var mı ?

  • Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Hocam o zaman Panam ile oyunu bitirenler, Samurai ceketi alamayacak sanırım doğru dimi ? o zaman almaya gerek yok ben Panam ile bitirmeyi istiyorum. Çok teşekkür ederim. Bir daha boşuna geri load dan başlayacaktım.
  • Dezert kullanıcısına yanıt

    Hocam sizi yaniltmak da istemem ama benim tahminim alamazsınız gibi bu saatten sonra. Bir de bilginiz vardır diye düşünüyorum nasıl bitirdiginizin çok da önemi yok ben ceketi aldım ama oyun bittikten sonra önceki save e attığı için çok da bir anlamı kalmıyor ceketin :)
  • Daante D kullanıcısına yanıt

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Rogue ile oynayacağın bir yan görevde sana veriyor.


    son 2 haftada 50 Saatim oyunla geçti. Araçlar ve Dövüş görevleri dışında aktif görevim kalmadı. Haritanın belli bölgelerinde çıkan görevler dışında yapacak bir işimde yok. Şu ara elime beyzbol sopası alıp, haritada keşife çıkıyorum. Vücut içerisnde "kavgacı" da yükseltip dövüş görevlerini bitirmeyi düşünüyorum.


    Millet hedefi tepede tuttuğu için oyundan keyif alamıyor. Beklentileri sadece Hikaye bazlı tutsalar bana göre keyifli vakit geçirebilirdi. Ana görev dışında bazı yan görevler o kadar hoşuma gitti ki bittikten sonra bile devam edebilecek türde olmuş güzel bir yan hikaye ile güzel işler çıkacaktır.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: ottomanempiree

    Hocam oyunu Panam'ile bitirsem de bu cekete sahip olabilir miyim ? birde porsche vardı Jhonny'nin onu da alma şansımız var mı ?

    En son ben panamla bir tank görevi yaptım,ondan sonrada panam ile ilgili bir görev gelmedi bana.Zaten tank görevinden sonra aldım ben bu ceketi.porsche'la ilgili birşey yok daha bende,ilerde verir mi bilmem.

  • Lord De Seis kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim, kolay gelsin.

  • Omisis046 kullanıcısına yanıt

    Almayacağım, aile ortamında oynuyorum, dikkatli olmak gerek.

  • Cevabınız için teşekkür ederim, kolay gelsin.

  • Dezert kullanıcısına yanıt

    ben panamla bitirdim. johnny’nin bütün eşyalarına sahibim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük patchleri bekliyordum ancak daha fazla sabrım kalmadı. Şu videodaki ayarları yaptım oyun yağ gibi akıyor bunca zaman boşuna beklemişim.
    2700 ve 1650s kullanıyorum.
    https://www.youtube.com/watch?v=1F1OGt-HGzI&feature=youtu.be

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Smoke Of Many Fires kullanıcısına yanıt

    Son dövüşü kereznikov ve sandevistan siber donanımları ve goril kolları ile geçmek çok kolay. Adam tam vurmaya yeltendiğinde sağa sola kaçınıp karnını yavaş çekimde goril kolları ile yumruklarsanız zor olmuyor yenmek. Hele legendary sandevistanla 18 saniye boyunca yavaş çekimde adama goril yumrukları ile geçirirseniz ne idüğünü şaşırıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dortcahar -- 7 Ocak 2021; 16:11:55 >
  • Johnny Silverhand kullanıcısına yanıt

    Pantolon yok, görmemişin oğlu gibi geziyoruz sokaklarda.

  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt

    lokasyonlarını netten bakmıştım tam olarak hatırlamıyorum yerini. 2 haftadır oynamıyorum oyunu

  • 
Sayfa: önceki 793794795796797
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.