gtx780 3gb ve üstü kartların hepsi oyunu açacak. |
Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber (324. sayfa)

-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-F7EF373E9Donanım Haber'den görmüştüm 28,3 milyon satmış.
https://www.donanimhaber.com/the-witcher-3-un-satis-rakamlari-aciklandi-pc-lider-konumda--120587
Tr satışı soruyorum hocam
-
Oyunu ön siparişe çıktığı gibi satın almıştım ve o günden beri sadece kendi kanallarından yayınladıkları içerikleri izledim.Uzun bekleyiş nihayet son buluyor ve oyunun çıkışı yaklaştıkça oyunla ilgili sızan içeriklerin sayısı artmaya başladı.Elbette hiç birini izlemiyorum çünkü oyunu kendim keşfetmek istiyorum.Örneğin oyunlarını beğenerek oynadığım bir yapımcının oyunda yer alacağını yukarılarda paylaşılan bir görselle öğrendim keşke bunu oyun içinden keşfetseydim .Bu nedenle oyunla ilgili her türlü içeriği spoiler etiketi altında paylaşmak daha iyi olacaktır diğet türlü spoiler olmaması için konudan oyun çıkana kadar uzak durmak gerekecek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Oyunun Başarımları çok dallanıp budaklanmasa bari, fulleme gibi bir huyum var oyunların başarımlarını
-
%100 katılıyorum ısrarla spoiler özelliğini kullanmamak nasıl bir anlayış anlamak güç
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
GTA 6 sanan gaz sürüsünden değilseniz, gerçek bir RPG bekliyorsanız fos çıkmayacaktır. Aksi takdirde 30 dk sonra iade edersiniz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Winter Is ComingBu oyunda feministlere laf düşmeyecektir bence, çünkü olması gereken bu evrende Erkek vücutlu karaktere vajina, ya da tam tersinin yapılabilmesi lazım. Cd Project Red bunu yaparsa ki yaptı galiba kadın karaktere masküler ses ve he/him diye hitap şekli eklenebiliyor.
-
Steam üzerinden satın aldım, heyecan içerisinde beklemekteyim .
buna olsa olsa translar ses çıkarmaz. feministler gene bir şey bulacaktır.
-
Tamamdır özür diliyorum.Sadece zaten ucuz şekilde satılıyor demek istedim.Arkadaş iade etmeyi düşünmüyorsa gift %20 indirim ile forumdan alabilir.
Her oyuna başarım fulleme hevesiyle başlıyorum sonra diyorum amaan kim uğraşacak diyorum en fazla başarımların yarısını kazanarak bitiriyorum 😁
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Anlayışın için teşekkür ederim. Evet, ya da şu karta iade muhabbetleri vardı, eğer limiti dolmadıysa o da avantajlı oluyeah. İrtica geliyeah.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Winter Is Comingbuna olsa olsa translar ses çıkarmaz. feministler gene bir şey bulacaktır.
CDPR çıkacak sesleri pek sallamıyor gibi.
-
Şuanda alsak çıktığı gün beğenmezsek iade edebiliyor muyuz steam den?
-
Steam'den aldım ben de. Ekran kartı sıkıntı yaratmaz umarım yoksa sırf bunun için upgrade yapacağım.
-
NG+ onaylanmış
-
Evet oyun açıldıktan sonra 2 hafta içinde 2 saatten az oynadığınız sürece iade var. İsterseniz 1 yıl önceden ön sipariş vermiş olun farketmiyor. -
Gtx1650 laptopda orta ayarlarda oynayabilir miyim arkadaşlar pek anlamıyorum baktım ama?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X