Şimdi Ara

Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber (323. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19.015
Cevap
199
Favori
1.088.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
116 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 321322323324325
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Oyun zaten 30 dolara satılyıor nerdeyse.Daha ne kadar ucuza alabilmeyi düşünüyorsun ? En ucuz steam ve epicde.

• quote:

Orijinalden alıntı: :::Banner:::

Arkadaşlar PC için oyunu en ucuza nasıl ve ne kadara alabiliyoruz?

Teşekkürler.

forumdan steam gift olarak yüzde 20 indirimle alabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: CoreGame

Oyun zaten 30 dolara satılyıor nerdeyse.Daha ne kadar ucuza alabilmeyi düşünüyorsun ? En ucuz steam ve epicde.

Steam için kullanabileceğim indirim kodu vs var mıdır diye sordum.

Oyun yapımcısı mısın? 10 dolara almak istesem seni niye rahatsız ediyor.

• şurada İstanbul'u görünce gurur duydum sanırım oyun firmaların içinde bizi adam yerine koyan tek firma CD Projekt olabilir. Hem özel fiyat çek hem oyunu Türkçe yap bu devirde böyle kral firma bulamazsın amcanın oğlu sana böyle kıyak geçmez. Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber 

Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber
  • ilkerarici1110 İ kullanıcısına yanıt
    Yanlışınız var hocam ben pazertesi Türkiye saati ile akşam 19:00 da önyükleme açılacak diye okumuştum.
  • :::Banner::: : kullanıcısına yanıt

Mastercard 250ye 50tl iade yapıyor Steam için eğer kampanya bitmediyse. Tosla kart varsa üstüne 20tl daha alırsın, 180e gelmiş olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CoreGame kullanıcısına yanıt

Orijinal almak isteyen ve en ucuz nereden ne kadara alacağını soran birine böyle yanıt verilmez, ayıp. Zaten ucuz dediğiniz fiyat 250 lira, oyunun diğer ülkelerdeki çıkış fiyatına göre evet çok uygun ve genel oyun piyasası düşünüldüğünde bu oyun için fazlasıyla değer. Ama oyun piyasasından bağımsız değerlendirirsek 250 lira da az para değil, yere düşse eğilip almayacak adam yok (az para kıstasım).

Tekstil fabrikatörünün şımarık oğludur ya da fakirlikten birkaç gün sonra ölecek garibandır, fark etmez, genel olarak oyunları özelde ise bu oyunu orijinal almaya yönelen herkesi tebrik etmek, desteklemek, şevkini kırarak canlarını sıkmamak gerek düşüncesindeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F7EF373E9

şurada İstanbul'u görünce gurur duydum sanırım oyun firmaların içinde bizi adam yerine koyan tek firma CD Projekt olabilir. Hem özel fiyat çek hem oyunu Türkçe yap bu devirde böyle kral firma bulamazsın amcanın oğlu sana böyle kıyak geçmez.  

Witcher 3 e olan ilgilimizden dolayi bize sempati besliyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ilkerarici1110 İ kullanıcısına yanıt

Witcher 2 az satıldığını söylemişlerdi ama ona rağmen Witcher hayranlarını dinleyip GOTY sürümü birlikte Witcher 3 Türkçe çıkmıştı sonra Witcher 3'e olan ilgi alaka baya arttı iyi sattı ülkemiz de. Ben oyunu 3 defa satın almıştım 2 kere oynayıp bitirdim ilk oynadığım da sadece hikaye ve yan görevli odaklı oynamıştım çok fazla keşfetmeye açık oynamadım sonra PC ye geçtiğim zaman tekrar satın alıp 2.kez bu sefer didik didik oynayıp bitirmiştim.

Witcher 3 PC fiyatı 69TL idi PS4 fiyatı 189TL idi ama o zamanlar dolar kuru baya düşüktü 19 Mayıs 2015 de çıkmıştı sanırım.

2015: 9.4 milyon

2016: 4.1 milyon

2017: 4.4 milyon

2018: 3.5 milyon

2019: 6.6 milyon (Netflix dizisini yaptıktan sonra baya insanların ilgisini arttırmış)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F7EF373E9 -- 4 Aralık 2020; 14:44:45 >

• Pc de herhangi bir sorun olmayacak eski konsollar işlemci ve bellek konusunda büyük yetersizlikler yaşıyorlar, zaten oyunun 2 kere ertelenme sebebi eski nesil konsollardı. Pc ye çıksaydı şubatta oynamıştık oyunu..

Pc de bizi muhteşem bir deneyim bekliyor diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 4 Aralık 2020; 14:42:56 >
  • melek12345 kullanıcısına yanıt

Oyunu ön siparişi verenlerden biriyim hocam.Çıksa da oynasak manasında söylemiştim ben onu Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xaerk -- 4 Aralık 2020; 14:58:29 >
  • arkadaşlar ben bu oyunu oynayabilecek miyim, directx12 istiyor dxdiag dan baktım kartım directx 12 destekliyor gözüküyor ama featured level 11_1, yani directx 12 tüm özelliklerinden faydalanamıyor,

Assasins creed valhallayı bu yüzden oynamamıştım kartın tamamiyle directx 12 desteklemesi gerekiyor , gtx 960m ekran kartı olanlar falanda oynayamıyordu

• quote:

Witcher 2 az satıldığını söylemişlerdi ama ona rağmen Witcher hayranlarını dinleyip GOTY sürümü birlikte Witcher 3 Türkçe çıkmıştı sonra Witcher 3'e olan ilgi alaka baya arttı iyi sattı ülkemiz de. Ben oyunu 3 defa satın almıştım 2 kere oynayıp bitirdim ilk oynadığım da sadece hikaye ve yan görevli odaklı oynamıştım çok fazla keşfetmeye açık oynamadım sonra PC ye geçtiğim zaman tekrar satın alıp 2.kez bu sefer didik didik oynayıp bitirmiştim.

Witcher 3 PC fiyatı 69TL idi PS4 fiyatı 189TL idi ama o zamanlar dolar kuru baya düşüktü 19 Mayıs 2015 de çıkmıştı sanırım.

2019: 6.6 milyon (Netflix dizisini yaptıktan sonra baya insanların ilgisini arttırmış)

Acaba satış sayıları nedir bilgi var mı

• Dexter Morgan kullanıcısına yanıt
  • Bir çok oyuncunun ilk 30 dk sonra , bana göre değilmiş, Cyber dünyası, mekanikleri tat vermedi deyip iade edeceği oyun olacak gibi bir his var içimde, çok şişirildi, millet birbirine gaz verdi ama fos çıkacakmış gibi geliyor bana, umarım yanılırız.

• Tosla muhabbetine uyandığım iyi oldu, fi tarihinde kart almıştım. Hem %25 iade var hem kendisi master card olduğu için 50 TL iadeye de dahil.

Biri 5inde biri 10unda olmak üzere toplam 70 TL iade gelir sepeti 250+ yapınca.

• quote:

Yillar once cd projekt twitter hesabinin turk hayranlarina yayinladiği bi tweet vardi onu bulamadim ama çok gururlanmiştim.

• Şu ana kadar piyasaya düşen tüm sızıntılar.

Dikkat spoiler içerebilir..

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    https://wetransfer.com/downloads/6d56f92acb5091d82453bab17d704e2320201204114847/417c86

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicans -- 4 Aralık 2020; 15:56:47 >
  • Oyunda şu hatunlar çok değişik bir şey ya. Şu mavi saçlıya talibimCyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber 

Moxes çetesi efsane ya böyle çetemiz oldu da biz mi hayır dedik? Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber 

• Daha 10 gün öncesine kadar bütün oyunları PS4'ten tonla para vererek alıyordum buna son örnek de AC Valhalla denen ucubeydi. Ülkemiz şartlarına göre iyi diyebileceğimiz bir sistem dizip şahane görünen bu oyunu Steam aracılığı ile 249 TL gibi bir fiyata edindim. İçinde dilimizi barındıran bu oyunu ülkemiz şartlarına göre uygun fiyata aldığım için hem Steam hem de CDPR'ın yeri bende çok başka olacak. Öncelik olarak müşterisinin memnuniyetini düşünen bütün firmalar her zaman her konuda ilk sıralarda yer alır umarım.

• 
Sayfa: önceki 321322323324325
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.