Ülkede ki dandik kezbanlar sanki yüz veriyorda sosyalleşmiyoruz |
Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber (302. sayfa)

-
-
benim merak ettiğim costum karakterlerin pantolonu nasıl sığdıracak millet içeri:D
-
Her sınıfın kendine özgü karşılıklı diyalogları olacakmış. Tahminimce Corpo diğerlerine göre daha kibar olur. Nomad cool, Streedkid ise küfürbaz haydo gibi bir şey olur. -
Ölümüne Corpo, Corpo geldik Corpo gideceğiz!
-
Nomand akar alem bakar.
-
Street kid diye yüz verdiklerim kendini bir şey sanmasın, 98'ini alırım ikilersiniz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: SkywalkerxÜlkede ki dandik kezbanlar sanki yüz veriyorda sosyalleşmiyoruz
doktor mühendis değilsen altında araban yoksa kimse suratına bakmıyor bu ülkede böylede rezil bir coğrafya işte burası..Bu nedenle tabi ki de oyunlarda yapacağız ne yapacaksak örneğin şu an mass effect andromeda da cora ile sevgiliyiz
Coğrafya olarak en kötü konumdayız keşke Asya veya Kuzey Avrupa da felan olsaydık ne güzel olurdu en güzel topraklar oralar. Dışarı çıkıyorum ya kavga eden tipler, bağıra bağıra motor sürenler, yolda yüremeyi bilmeyenler, sürekli insanları rahatsız eden tipler, kırmızı ışık yandığı halde karşıdan karşıya geçmeğe korkuyorum öyle ayılar var ki kırmızı ışıkta bile geçiyor, sürekli bir inşaat sesi hiç bitmeyen apartman dikme fetişi, ne bisiklet alanı var, ne şöyle nezih yeşillik ortam var her yer beton insan burada nasıl mutlu olsun erken yaşta kanser olur. Youtube'dan bakıyorum Kuzey Avrupa ülkelerine veya Asya ülkelerine walker videoları izliyorum içim gidiyor.
biraz içimi dökmek istedim ama işte böyle sadece dert hatun olsa ülkenin bir sürü sorunu var bu sorunlar da hiç bir zaman düzelmeyecek imkanı yok diğer ülkeler gibi asla olamayız.
-
Konu nerelere gelmiş ya
DH de yazmak da eziklik olmuş hahahhaah
Neyse bu toksikliği bir kenara bırakın da oyun için heyecanınızı üst noktada tutun. 8 aralık salı günü de büyük ihtimal her platform da önyüklemeye açılacak ve 9 kasımı 10 kasıma bağlayan gece 3 de de erişime açılacak. İlk gün içinde güncellemesini almış olacak tabi. CDPR'ın Witcher 3 den sonra oyun sektöründe çıtayı nereye çıkaracağını merak ediyorum. Eğer Witcher 3 gibi yenilikçi ve harika bir oyun olursa Cyberpunk 2077 den sonra 2025'e kadar çıkacak tüm oyunlarda Cyberpunk'ın içinde barındığı oynanış formüllerini görebiliriz.
-
Bağıra bağıra motor sürenler mi :D kulaklarım çınladı bir an en son anlatamayacağım bir vakadan sonra egzoz takmayı bıraktım 2 gün evden çıkamadım çünkü neyse gizli kalsın :)
Neyse tartışmaları bırakalım herkes idolü hatununu paylaşmaaya devam etsin :P
-
Sizce her bir sınıfın gelliştirmeleri birbirinden bağımsız mı olur ? o kadar skill kasıp nomad bitince o skillerde gidermi ?
-
Beklentim bağımsız olması yönünde Sertaç hocam. Hani skill konusunda da Nomad bitirdiğinizde onun skillerini New Game+ ile beraber misal Corpo'ya aktaracağınızı sanmam. Her yol için skill ağacı birbirinden farklı ve çeşitlidir bence. En azından öyle olmalı yoksa diğer sınıfları oynamanın tek olayı ilk 4-5 saatin farklılığı olacak gibi bir his far içimde. Umarım her 3 sınıfının bütün oyun boyunca her şeyi farklıdır da bir nevi 3 farklı oyun oynayabiliriz.
-
O zaman ilk nomad sonra streed kid oynamayı planlıyordum bunlarda skill pointlere aman aman bir özen göstermeye gerek duymıcam ama corpo oynadığım end game karakterim o olur dolayısıyla onda skilleri mantıklıca dağıtırım.
teşekkürler
-
Oyun karakterine aşık olmak eziklikse bir dizi/film karakterine aşık olmak da eziklik. Sonuçta bu karakterler insanlar beğensin, yapımı tüketsin diye üretiliyor. Cyberpunk konusunda millet heyecanlı, oyunu bekliyor, üzerine konuşuyor tartışıyor. Milletin keyifle yaptığı muhabbete burnunu sokmak daha büyük eziklik bence . Sizin ilginizi çekmiyor olabilir sanal karakterler. Açıkçası benim de ilgimi çekmiyor ama bu, başkasının hevesini kırabilirim anlamına gelmiyor. Kaldı ki modellemeler muhteşem. CD Projekt Red modellemecileri nasıl hatun tasarlamaları gerektiğini çok iyi biliyorlar.
Bu arada ne kadar çok femme fatale seven varmış
-
Yaa hepimiz aynı muhabbeti yapıyoruz bu işin gırgırı. kalkıpda hallenmiyoruz sanal karaktere kimse yapmıyordur bunu bence. Bu gereksiz muhhabet son mesaj olsun daha yazmayın :)
Neyse JUDY ALVAREZ diyeyim tekrar hatırlatayım..
-
Oyunu Steam dışında alabileceğimiz bir yer var mı?
-
Çatışma içi müzik hediyem olsun)
-
Cidden Corpo oynayacak olan var mı ya, yapmayın etmeyin..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bizim millet kadar bir şeylerin bekçisi yoktur.Kimi gelir Namus bekliği yapar kimi gider Ahlak bekçiliği yapar kimi gelir Etik bekçiliği yapar ulan bir salın şu milleti.Fularlı entelinden en alt kekosuna kadar millet davar olabilir mi ya ? Vallaha onu görüyorum.Herkes senin kafa yapında olmak zorunda mı ? Adam ister araba sürer ister GTA gibi arabaya karı atıp arabanın sallamansıdan haz alır her b.ka karışmayın be !
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuklacini -- 29 Kasım 2020; 1:54:10 > -
Bu oyuna Nomad olarak başlamak lazım. Kırsal kesimlerde biraz görev yapıp oyunu tanıdıktan sonra ilk kez şehre girmenin verdiği keyif bir başka olur bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawsford27 -- 29 Kasım 2020; 2:1:12 > -
Gog,epic
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X