Hayal kırıklığı yaşayanlar olacaktır tabiî, neticede hayallerin limiti yok. Umduğumuz gibi olmayan şeyler olsa bile beklediğimiz kadar iyi bir oyun olacağına inanıyorum. İzin almaya değer. |
Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber (304. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü

Giriş
-
Hayırlısı hocam eğer bu oyun kötü olursa beklentileri karşılamazsa optimizasyon sorunlu olursa eğer kendi açımdan bir daha ön siparişle filan oyun almam oyunlar çıkmadan hiçbir firmaya güvenmem -
Tabiki öyle Uber beklentim filan yok en büyük beklentim optimizasyon konusunda. Gerçekten midem bulanıyor artık bu saçma sapan çıkış yapan oyunlardan özellikle pc ye valhalla aldık 30 saat oynadım güzel olmuş oyun ama bu fps droplar yüzünden oyuna giresim yok.
Bunun haricinde oyunda vadedilen şeylerin yarısı olsa yeter benim için :) -
-
Keşke Türkçe olarak yayınlansaydı bu oyun -
quote:
Orijinalden alıntı: rogzoidre
Keşke Türkçe olarak yayınlansaydı bu oyunBaşka Türkçe demi var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Resmi olarak Türkçe dil desteği varmış sonradan gördüm. Bir ay sonra tekrar indirimler olacak acaba indirime girer mi beklesem mi diye düşünüyorum -
Türkçe yayınlanacak hocam çıkışında -
Bu oyun yaza kadar kurus indirim gormez bosuna beklemeyin. O zaman da tas catlasa %20 olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu dediğiniz steam sayesinde iyiki pc platformunda bu uygulama var yoksa güncel oyunları hep 60x7.8 den alırdık ki kur sürekli dalgalanıyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Zaten Türkçe geliyor :))
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bekliyorum , bekliyorum bu sensizlik bitsin diye. . .
-
-
Oyunmu bilmem ama adı Starcitizen :) Asansör ve diğer etkileşimler Cyberpunk dakinin aynısı gibi.
-
İndirim olsa bile 250 iken 240 en fazla olur... yeni ve yıllardır beklenen bir oyun kendileri -
İndirimden ziyade güncel kura göre bindirim olmasında -
Geliyor gelmekte olan.. -
10 gün filan kaldı... O hype yok artık içimde ama bu iyiye işaret. Adamların hype'ı düşürmesi belki işlerine gelecek.
-
nomad oynayın kendsine saygısı yoktur bir kere nomadları askere bile almıyorlar
Şaka bir yana skill ağacı bir yana oyunda loot yapacak mıyız ? Öyle bir mekanik var mı sonuç olarak RPG oyunu.
-
Tabi yapacağız hocam o nasıl soru, bir an ben tereddüt ettim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X