Şimdi Ara

Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber (304. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
19.015
Cevap
199
Favori
1.088.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
116 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 302303304305306
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayal kırıklığı yaşayanlar olacaktır tabiî, neticede hayallerin limiti yok. Umduğumuz gibi olmayan şeyler olsa bile beklediğimiz kadar iyi bir oyun olacağına inanıyorum. İzin almaya değer.

• Hayırlısı hocam eğer bu oyun kötü olursa beklentileri karşılamazsa optimizasyon sorunlu olursa eğer kendi açımdan bir daha ön siparişle filan oyun almam oyunlar çıkmadan hiçbir firmaya güvenmem
  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt
    Tabiki öyle Uber beklentim filan yok en büyük beklentim optimizasyon konusunda. Gerçekten midem bulanıyor artık bu saçma sapan çıkış yapan oyunlardan özellikle pc ye valhalla aldık 30 saat oynadım güzel olmuş oyun ama bu fps droplar yüzünden oyuna giresim yok.

Bunun haricinde oyunda vadedilen şeylerin yarısı olsa yeter benim için :)
  • Skywalkerx kullanıcısına yanıt

valla deli gibi yapıyor hatta bir fotoğraf atayım Ramler bile Darboğazın kralını yaptırıyor. Yani Ramden kurtulsa işlemcide patlıcak darboğaz :)

• Keşke Türkçe olarak yayınlansaydı bu oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: rogzoidre

Keşke Türkçe olarak yayınlansaydı bu oyun

Başka Türkçe demi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tremere117 kullanıcısına yanıt
    Resmi olarak Türkçe dil desteği varmış sonradan gördüm. Bir ay sonra tekrar indirimler olacak acaba indirime girer mi beklesem mi diye düşünüyorum
  • Türkçe yayınlanacak hocam çıkışında
  • Bu oyun yaza kadar kurus indirim gormez bosuna beklemeyin. O zaman da tas catlasa %20 olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu dediğiniz steam sayesinde iyiki pc platformunda bu uygulama var yoksa güncel oyunları hep 60x7.8 den alırdık ki kur sürekli dalgalanıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten Türkçe geliyor :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bekliyorum , bekliyorum bu sensizlik bitsin diye. . .

• quote:

Orijinalden alıntı: sertacc88

Ben de şuan asıl early access i oynuyorum. Bu oyun evrenini ve zamanını benim gibi aşırı seven varsa Starcitizen den kafasını kaldıracağını sanmıyorum :) hatta Cyberpunk bu oyunun yanında çok daha basit kalıyor bilmeyen ler için birkaç foto atıyorum az önce kendim çektim ve çekerkende aşağı düştüm tabi..... :/ Oyunun büyüklüğü bu arada gerçek evren kadar neredeyse desem şaka yada saçma bulabilirsiniz :) ama öyle

Hangi oyun bu

• Dexter Morgan kullanıcısına yanıt

Oyunmu bilmem ama adı Starcitizen :) Asansör ve diğer etkileşimler Cyberpunk dakinin aynısı gibi.

• İndirim olsa bile 250 iken 240 en fazla olur... yeni ve yıllardır beklenen bir oyun kendileri
  • İndirimden ziyade güncel kura göre bindirim olmasında
  • Geliyor gelmekte olan..
  • 10 gün filan kaldı... O hype yok artık içimde ama bu iyiye işaret. Adamların hype'ı düşürmesi belki işlerine gelecek.

• nomad oynayın kendsine saygısı yoktur bir kere nomadları askere bile almıyorlar  

Şaka bir yana skill ağacı bir yana oyunda loot yapacak mıyız ? Öyle bir mekanik var mı sonuç olarak RPG oyunu.

• kuklacini kullanıcısına yanıt

Tabi yapacağız hocam o nasıl soru, bir an ben tereddüt ettim  

• 
Sayfa: önceki 302303304305306
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.