Şimdi Ara

Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber (293. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
18.858
Cevap
210
Favori
1.058.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hayalci kullanıcısına yanıt

    Güzel bir video olmuş, teşekkürler. Sanırım shotgun ya da mantis blade'ler beni çağırıyor.

  • Haber bölümünde bir arkadaşımızın yazdığı mesaj. İyice meraklandım. Bu oyunun başarısı Ubisoft gibi özgün olmayan firmaya yeni bir ıp kapısı açar. Witcher 3 de olduğu gibi bundan da bir şeyler ekler oyununa Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber 


    Alıntı

    metni:
    Oyunu çoğu yabancı basın 16 saat kadar oynadı.Dünyanın şu ana kadar gördükleri en iyi açık dünya olduğunu,daha önce böyle yaşayan bir şehir görmediklerini,fps nin çok doğru tercih olduğunu,npc sayısının tamamen bulunulan ortama göre değiştiğini ve gayet fazla npc olduğunu,fragmanda falan gösterilenden fazla olduğunu yazmışlar.Bazı oynayanlar araba ve silah hissinin oyunun geneline göre aşşağıda kaldığını ama gayet iyi olduğunu yazmışlar(rpg oyunu zaten) bazı oynayanlarda çok beğenmiş.Bir kaç kişi negatif olarak sadece quest ödüllerinin gizli olduğunu sonunda ne kazanacağınızı göremediğinizi ve arayüzün biraz tuhaf olduğunu yazmışlar.Bence gizli kalması daha güzel.Genel olarak yazmak istedim çünkü hala oyunu oyun olarak görmek istemeyen bir kitle var :D.Bazı durumlarda grafik bug'ı oluşuyormuş ama deneyimi baltalayan şeyler değilmiş.Çoğu bugın dayone patch ile düzeleceğini söylemişler geliştiriciler.Oynayanların dedikleri tek bir ortak şey var.Bu bir Gta değil içine aksiyon elementleri yerleştirilmiş rpg.Sadece çıplaklık,araba,çatışma için bekliyorsanız çok yanlış yapıyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ne demek nasıl bir beklentidir? Sonuçta bir rpg oyunu oynayacağız ve oyunu oynarken tutarsızlıklar, mantık hataları olmamasını sıradan bir aksiyon oyununa göre daha fazla beklemek de gayet normal bir beklenti.

    Bu arada yukarıda yazdığımdan bağımsız sahneyi gerçekten kötü yorumlamışım [sm=evillol.gif] Hatta tekrar inceleyince iyi kotarılmış diye düşündüm. V direkt çatışmaya giriyor çünkü tanıyorlar. Jackienin orada "Scavs" dediğini görünce anladım. Arabayı niye takip ediyorlar diye düşünmüştüm, takip etmiyorlarmış zaten.

    Ha bu arada ben hayal kırıklığına uğrayacağımı düşünmüyorum. Rpglerde aksiyon kısımlarını pek sevmeyen biri olarak Mass Effect'i bir gram sıkılmadan oynamıştım mesela ki o oyunun yarısından fazlası aksiyonla geçiyor. Fnv nin leş gibi mekaniğine rağmen sıkılmadan oynamıştım. Bu oyunda gördüğüm kadarıyla birçok silah ve hatta dövüş çeşidi var. Bu yüzden aksiyon kısmını bile sevebilirim. Ayrıca böyle büyük bir dünya ve etkileşime geçecek bu kadar şey varken zevkle oynayacağımı düşünüyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: enevre

    Oyun fps değil ki yalnız fps dediğin cod gibi olur bu rpg oyunu aslında çokta güzel gamepad ile oynanır. Araba sürüşlerde oyunun içinde çok olduğu için gta gibi yani daha çok zevk alabilirsiniz hatta. Yani bu tamamen kişisel tercihinize bağlı mesela ben ikisini de deneyeceğim gamepad ile muhtemelen daha çok oynarım gibi göreceğiz.

    Hocam FPS'nin açılımını bilmiyorsun galiba. First Person Shooter yani adamın gözünden gördüğümüz oyunlara denir. RPG olması FPS olmadığı anlamına gelmez.

    Ben işin içinde hedef alma olan oyunları gamepad ile oynayamıyorum. Oynarım ama önümdeki adamı rahat vuramayacaksam ne anlamı var ki? Oynadığımız adam silah kullanma da uzman, o işten para kazanan biri. Gel de şu videoya bak ondan sonra. Dakikalarca önündeki adamı vuramadı adam araba kovalama sahnesinde. Bu mu silah kullanma ustası. Silahlı oyunlarda gamepad ile ıkına sıkıla adam öldürmek bana eziyet gibi geliyor.


    Ha dersin ki aim assist kullan o zaman. Aim assist kullanınca da kendim vurmuş gibi hissetmiyorum.


    Araba/at kullanırken gamepad deki rahatlığı, hedef alırken de mousedaki rahatlığı verebilen bir ekipman çıksa keşke.





  • Einar Solberg kullanıcısına yanıt

    Onu pek sallama. Sabah akşam konuda sadece beklentileri karşılayamayacak diyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ravalond kullanıcısına yanıt
    Erken erişim fiyatı derken hocam? Ön siparişten mi bahsediyorsunuz? Ön siparişi oyun çıktığı ana kadar verebilirsiniz de benim anlamadığım, herkes sürekli fiyatın artacağını söylüyor. Bunu neye dayanarak söylüyorsunuz? Şu anda oyun indirimde de değil ki. Fiyatı artacak olsaydı çoktan artardı bence. Ama yine de her an her şey olabilir. Fiyatının artmayacağı kesin değil ama artacağı da kesin değil. Benim tahminim fiyatının değişmeyeceği yönünde. Değişirse epey şaşırırım. Yine de adamlar oyunu bize 30 dolara satıyorlar. Beklemeyin, alın derim.
  • Ön siparişten çıktıktan sonra oyunun fiyatında değişiklik olur mu? Ona göre biraz para ayırmak istiyorum. Artmayacaksa dursun şimdilik.

  • Uyurgezzer kullanıcısına yanıt
    Bunu buradan kesin olarak kimse bilemez hocam. Yalnızca tahmin edebiliriz maalesef. Malum ülkemizde ekonomi sürekli oynuyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Frost

    Erken erişim fiyatı derken hocam? Ön siparişten mi bahsediyorsunuz? Ön siparişi oyun çıktığı ana kadar verebilirsiniz de benim anlamadığım, herkes sürekli fiyatın artacağını söylüyor. Bunu neye dayanarak söylüyorsunuz? Şu anda oyun indirimde de değil ki. Fiyatı artacak olsaydı çoktan artardı bence. Ama yine de her an her şey olabilir. Fiyatının artmayacağı kesin değil ama artacağı da kesin değil. Benim tahminim fiyatının değişmeyeceği yönünde. Değişirse epey şaşırırım. Yine de adamlar oyunu bize 30 dolara satıyorlar. Beklemeyin, alın derim.

    Dediğiniz gibi şu an bize 30$'a satıyorlar. Fiyatının artacağını düşünmelerinin sebebi muhtemelen şu; CP2077 ilk ön siparişe açıldığında kendi sistemlerinde 42$'a Steam'de yerel fiyatlandırma ile de bize 249₺'ye çıkarttılar. O tarihlerin kurunda 42$ 240₺'ye denk geliyordu şu an ise 335₺. Üstüne bir de D&R, PC kutulu versiyon ön siparişi 400₺'den satışa sundu. Doğal olarak geçmişte de benzer durumlarda birçok oyunun fiyat değişikliğini görmüş olanlar bu fiyata bir an önce alın diyor. Tabi ki bütçe meselesi, kutu içeriği de dolu dolu geliyor. Kutulu bile alınabilir. Kutudan çıkacak key GOG için bu arada. En azından Hindistan Amazon'da bu şekilde belirtilmişti.


    @The Frost @Uyurgezzer





  • takip

  • RxCan kullanıcısına yanıt
    Hocam şöyle söyleyeyim, bundan birkaç ay önce Steam'den 77 TL'ye Horizon: Zero Dawn, 65 TL'ye 1 yıllık EA Play aboneliği ve Epic'ten 40 TL'ye Ghostrunner almıştım. Bir de alamayıp kaçırdığım 2018'de Steam'de 90 TL'ye ön siparişe sunulan Metro Exodus var. Bunların hepsinin fiyatları birkaç saat sonra arşa uçmuştu. Cyberpunk 2077 ise 2019'un haziran ayında ön siparişe açıldı ve o zamandan beri fiyatı Steam'de 250 TL. Yani bence artsaydı şimdiye kadar çoktan artardı. En azından oyunun çıkışına kadar fiyatının artacağını düşünmüyorum. Bu firma diğer firmalara göre biraz daha oyuncu dostu olduğu için eğer fiyatı artmazsa şaşırmam, artarsa şaşırırım. Yine de şu anda bize 30 dolar olduğunu düşününce arttırırsalar haklarıdır derim. Bu yüzden alacak varsa elini çabuk tutsun, oyun çıkmadan alsın ki işini garantiye alsın. Şahsen bu fiyat artma mevzusu bu senenin başından beri konuşuluyor ve ben de sırf fiyatı artar diye bu sene mayıs ayında ön sipariş verdim. Bekleseydim de olurmuş ama sıkıntı olmadı benim için. Şimdi az bir süre kaldı, o zaman verdiğim parayı bile unuttum. Ücretsiz oynayacakmışım gibi hissediyorum.




  • The Frost kullanıcısına yanıt
    Evet hocam erken erişimden bahsetmek istemiştim . Yanlış yazmışım kusura bakmayın. Cevap için teşekkürler
  • son 15 gün kaldı. geliyor gümbür gümbür geliyor

  • The Frost kullanıcısına yanıt

    Aynen öyle, beklentimin altında fiyata çıkan oyunlar olduğunda artık beklemeden alıyorum ilk gün. Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber  Sağı solu belli olmuyor güzel ülkemin, maddi olarak zorlamayacaksa almakta fayda var Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: tunakokarcali_

    son 15 gün kaldı. geliyor gümbür gümbür geliyor

  • -Prometheus- kullanıcısına yanıt

    HAahahahhaahahah çok iyi :DCyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber  nerden buldunuz bu old but gold şarkıyı :D

  • Rx570 (4 GB)
    R3 3100
    16 GB RAM

    Ne diyorsunuz beyler? Medium akıcı oynatır mı yoksa low mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cemo94 -- 25 Kasım 2020; 13:56:38 >
  • Cemo94 kullanıcısına yanıt
    Genel olarak medium oynarsın hocam ağır 1 2 ayarı low çeker texture filan high yaparsın sıkıntı olmaz.
  • TheLordOfTheGames kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam teşekkür ettim
  • Rx 580 8gb
    Ryzen 7 1700
    16 gb ram

    Bu sistemle oyunu high ta oynayabilir miyim?
    Birde şuan 256 ssd, 1 tb hdd var. Ben 1 tb ssd alıp hdd yi iptal etmek istiyorum. Ssd oyunların sadece yüklenme hızında mı fark yaratır yoksa fps te arttırır mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.