Şimdi Ara

CX65'i olanlar.... (150. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.131
Cevap
0
Favori
206.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serburc

merhaba arkadaşlar foruma daha şimdi üye oldum sıcağı sıcağına mesaj yazayım dedim:D
    ya bende cx70 var bu telefonun sw'si 47..şimdik biz bu telefonu pc ye bağlamak istiyoruz...kabloımuz var bilgisayara bağlayınca aygıt için sürücü yüklenmemiş diyor..sürücüyü bulabilmek için siemensin sitesine girdim orda da bulamadım.bilenler bi yardım etsin lütfen....ya bi de forumda bi mp3 faslıdır gityorrr.bisim makinalar çalcak mı bu mp3'ü?

syagılar....

Alıntıları Göster
    büyük devrim olmazsa calmayacak merak etme calsa o programı para ile satarlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Spectre

yaw forumda bi yerde *#0000# komutunu gördüm nedir die sazanlama atladım telefonda yaptım başarılı diye bi mesaj geldi.. Bişiii başardım o kesin de neyi başardım acaba bu ne işe yarıyo allah aşkına kuzum ???

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalinden alıntı: Spectre

yaw forumda bi yerde *#0000# komutunu gördüm nedir die sazanlama atladım telefonda yaptım başarılı diye bi mesaj geldi.. Bişiii başardım o kesin de neyi başardım acaba bu ne işe yarıyo allah aşkına kuzum ???

yokmu bu *#0000# muabbetini yaw??

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    cx65'in güvenlik kodu nasıl kırabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: heycan

Alıntıları Göster
    quote:

siemens müşteri hizmetlerini ara iki dakkada açıolar..

Daimi 'Oz' izleyicisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Habana

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

anlat derdini

Look into my eyes, you will find sadness and loneliness Just look inside my soul, i'm feeling so empty, empty . . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sph

quote:

anlat derdini

Alıntıları Göster
    millet kendi mp3lerimi wav a çevirip tele atmak istiyorumuncompressed wav formatı denedim kabul etmiyo hangi formatta atmam lazım??

Orijinalden alıntı: marvin

millet kendi mp3lerimi wav a çevirip tele atmak istiyorumuncompressed wav formatı denedim kabul etmiyo hangi formatta atmam lazım??

Alıntıları Göster
    hoca sadece şu programla cx65 e uygun wav a çevirebilirsin sox_gui 5 dakka bekle rapid e upload edim istersen sen sadece wav ı atcan programa o sana cx65 uygun halde geri verecek

Daimi 'Oz' izleyicisi
  • quote:

hoca sadece şu programla cx65 e uygun wav a çevirebilirsin sox_gui 5 dakka bekle rapid e upload edim istersen sen sadece wav ı atcan programa o sana cx65 uygun halde geri verecek

Alıntıları Göster
    ya arkadaşlar kafayı yicem dedin program var bende ufak bi pencere çıkıyo input bide out put var naparak çalıştıracam bi açıklayın msn varsa bana ordan yardımcı olun acil lazım bana bide mp3 leri waw dosyası nasıl yapabilirim bilen varmı??? bi yardım edin çok lazım yaa

• quote:

Orijinalden alıntı: emo045

ya arkadaşlar kafayı yicem dedin program var bende ufak bi pencere çıkıyo input bide out put var naparak çalıştıracam bi açıklayın msn varsa bana ordan yardımcı olun acil lazım bana bide mp3 leri waw dosyası nasıl yapabilirim bilen varmı??? bi yardım edin çok lazım yaa

Alıntıları Göster
    hoca bak şimdi buraya detaylı bi şekilde yazım :input yazan yerin altındaki beyaz boşluğa tıkla cx65 e uygun wav a çevirmek istediğin dosyayı seç sonra output altındaki beyaz yere tıkla dosyayı hangi isimle ve nereye çıkarmak istiosan seç sonra khz yi seç en sonundada convert e bas ve dos ekranı çıkcak bekle o ekran gidene kadar sakın kapatma kendi kapanıcak bazen uzun sürebilio ve kapandığında dosyayı çıkarmak istediğin yere bak ve dosyayı telefona at ve telefon çalsın o mükemmel hoparlörüyle ses kalitesi ii oluo ..
    MP3 ü WAV a çevirmek içinde GOLDWAVE adlı programı netten çekiosun ve kesip biçip mp3 ü wav a çeviriosun eğer programı bulamazsan yada ilacını ararsan pm at..(kolay gelsin)

Daimi 'Oz' izleyicisi

• quote:

hoca bak şimdi buraya detaylı bi şekilde yazım :input yazan yerin altındaki beyaz boşluğa tıkla cx65 e uygun wav a çevirmek istediğin dosyayı seç sonra output altındaki beyaz yere tıkla dosyayı hangi isimle ve nereye çıkarmak istiosan seç sonra khz yi seç en sonundada convert e bas ve dos ekranı çıkcak bekle o ekran gidene kadar sakın kapatma kendi kapanıcak bazen uzun sürebilio ve kapandığında dosyayı çıkarmak istediğin yere bak ve dosyayı telefona at ve telefon çalsın o mükemmel hoparlörüyle ses kalitesi ii oluo ..
    MP3 ü WAV a çevirmek içinde GOLDWAVE adlı programı netten çekiosun ve kesip biçip mp3 ü wav a çeviriosun eğer programı bulamazsan yada ilacını ararsan pm at..(kolay gelsin)

Alıntıları Göster
    win 98 de çalıştırabilirseniz banada söyleyin nasıl olduğunu daha önce çok denedim ama olmadı xp de problem yok çalışıyor sox-gui

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

telefon dilini otomatik'e ayarlar o kod...

• quote:

üsttede yazmıştm başarıda sw25 yüklenio haliyle bende de sw 25 yüklü....

Alıntıları Göster
    YA KARDEŞİM BENDEDE SW 50 YÜKLÜ GENPA'DAN YÜKLETTİM AMA HİÇ BİR ŞEYDE FARK OLMADI.

Orijinalden alıntı: kibrit

YA KARDEŞİM BENDEDE SW 50 YÜKLÜ GENPA'DAN YÜKLETTİM AMA HİÇ BİR ŞEYDE FARK OLMADI.

Alıntıları Göster
    sadece fw yüklemekle kalmıyor.gerekli yama ve programla yapılıyor

Orijinalden alıntı: Skaarj

Arkadaşlar,ben bu Siemens'e uyuz olmaya başladım.C65;Variant A111,fw 25 gözüküyo sitede,bir arkadaşımda 25 yüklü ve berbat olduğunu biliyorum.farklı variantta yükleme yapamam heralde,teknik servisler de hangi fw yi yüklüyorlar biliyo musunuz?C65 için de siemens in sitesinde fw 4X ne zaman çıkacak,bilgisi olan varsa yardım etsin lütfen.bende fw 16 var.telefon mms ayarları/kullanıcı ayarlarına girmeye çalıştığımda donup kapanıyor.menuler çok yawaş.aynı benim PIII 600 gibi

Alıntıları Göster
    GENPA SW 50 YÜKLEYEBİLİYOR SEN NE 40 INDAN BAHSEDİYOSUN GİT YÜKLET AMA SW 25 TEN HİÇBİR FARKI YOK.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aragon_Msn

bende de cx65 vardı alalı 4 ay olmustu içine az bişey çay sızdı gece sabah uyandığım da telefon açılmıyodu servise falan götürdüm ama yapamadılar telefonu yada çok fazla ücret çıkardılar nerdeyse bi telefon parası içinden parça yanmış telefon evde yatıyo ama geçenlerde ablamın nokia çamura düştyü üstüne bide annem batarya takılıyken sabunlu suyla yıkamış temizlensin diye teli açtım bi güzel temizleyip sildim şu anda telefon sapasağlam çalışıyor

Alıntıları Göster
    slm arkadaşlar nasılsınız ya benim cx65 in mesaj ve diger fonksiyonlarda T9 çalışmıyo msj yazarken # basılı tutunca da çıkmıyo ne yapalirim bi yardım cı olun saolun bye

• quote:

Orijinalden alıntı: kibrit

GENPA SW 50 YÜKLEYEBİLİYOR SEN NE 40 INDAN BAHSEDİYOSUN GİT YÜKLET AMA SW 25 TEN HİÇBİR FARKI YOK.

Alıntıları Göster
    ?????????????????
    quote:

Orijinalinden alıntı: kibrit

Orijinalden alıntı: Fetih

?????????????????
    quote:

Orijinalinden alıntı: kibrit

Alıntıları Göster
    tlf nun kimi versiyonlarında T9 girişi yok yani varda türkçe yok internettende indirebiliyordun ama kızıl ötesiyle atarsın telefona ama başka bi problem varsa servise yolla

Orijinalden alıntı: emo045

tlf nun kimi versiyonlarında T9 girişi yok yani varda türkçe yok internettende indirebiliyordun ama kızıl ötesiyle atarsın telefona ama başka bi problem varsa servise yolla

Alıntıları Göster
    beyler bayanlar cx65 fw 50 nerden bulcam bide ben onu data kablosu dışında nasıl yükleyebilirim

• ya abi ben yeni üyeyim bana bir yardım edin bi cx65 var pc programını arıyorum nerden bulucam bi yardımcı olun

Orijinalden alıntı: ÇÖPÇÜ

ya abi ben yeni üyeyim bana bir yardım edin bi cx65 var pc programını arıyorum nerden bulucam bi yardımcı olun
    http://www.cx65.sayfasi.com/

Daimi 'Oz' izleyicisi
  • 
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.