Şimdi Ara

CX65'i olanlar.... (153. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.131
Cevap
0
Favori
210.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: UNiCoDE

Bide ben bi şey daha soracam forumda wavları 4Bit Mono 16000hz yapabilen çıktı mı??Ben zuzun zaman önce bulmak için çok uğraşmıştım da..

Bide bi aralar negative fln burdaydı,niye artık takılmıyorlar pek,bunu da bilen varsa ii olur..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: UNiCoDE

Bide ben bi şey daha soracam forumda wavları 4Bit Mono 16000hz yapabilen çıktı mı??Ben zuzun zaman önce bulmak için çok uğraşmıştım da..

Bide bi aralar negative fln burdaydı,niye artık takılmıyorlar pek,bunu da bilen varsa ii olur..

benim kullandım programlar var süper ses kalitesi veriyo istersen yardım ederim istedin uzunlukta wav dosyasını atabiliyosun telefona stereo üstelik

• quote:

Orijinalden alıntı: emo045

quote:

Orjinalden alıntı: UNiCoDE

benim kullandım programlar var süper ses kalitesi veriyo istersen yardım ederim istedin uzunlukta wav dosyasını atabiliyosun telefona stereo üstelik

Alıntıları Göster
    Cx65 te Turkcell Messenger i kullanan varmi.Varsa nasıl kullanıyor.Jaca programı çıkarmamışlar çünkü,mesajalr bölümünden anına mesaj bölümüne girin chat yapın diyolarda cx65te öyle bi menü yok :)

• quote:

Orijinalden alıntı: _ahmet_

Cx65 te Turkcell Messenger i kullanan varmi.Varsa nasıl kullanıyor.Jaca programı çıkarmamışlar çünkü,mesajalr bölümünden anına mesaj bölümüne girin chat yapın diyolarda cx65te öyle bi menü yok :)

Alıntıları Göster
    evet arkadaşlar yokluğumda bakıyorum yine birşeyler olmuş buralarda.

ben şimdi bir soru soracam.

notebook aldım yeni (hayırlı olsun diyenleri duyargibiyim allah razı olsun diyorum onlara)
    cx65 telefonumda var.
    cx65 original data kablosuda var.

sorun şu ben seyehata gittiğimde cep telefonumla bilgisayarımı nasıl internete bağlarım bilgisi olan arkadaşların bilgilerini esirgemeyeceğini biliyrum. şimdiden herkese teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: cetincenk

evet arkadaşlar yokluğumda bakıyorum yine birşeyler olmuş buralarda.

ben şimdi bir soru soracam.

notebook aldım yeni (hayırlı olsun diyenleri duyargibiyim allah razı olsun diyorum onlara)
    cx65 telefonumda var.
    cx65 original data kablosuda var.

sorun şu ben seyehata gittiğimde cep telefonumla bilgisayarımı nasıl internete bağlarım bilgisi olan arkadaşların bilgilerini esirgemeyeceğini biliyrum. şimdiden herkese teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Öncelikle hayırlı olsun diim.
    Notebook a MPM i yüklüosun data kablosunu felan takıosun ve ekstralar klasörünün altındaki gprs modem i çalıştırıon ordan gereken ayaraları yaparsın ztn ayrıca telefonda gprs i açmayı unutma bide şunu sölim acaip kontör gidio ...

Daimi 'Oz' izleyicisi

• quote:

Orijinalden alıntı: hwarang

Bence CX65 eskidi alacaksanız CX70 alın.

Alıntıları Göster
    beyler bn geçen gün tema attım ırda ama gelen temayı bi türlü silemiyorum hatta kayıt bile edemiyorum etkinleştir diynce bi hata oluştu dio dosya sistemindende denedim bişi olmuyo ekranda kaldı hep bişi warmış gibi gözüklüyo nasi silebilirm bn bu şeyi

• quote:

Orijinalden alıntı: kompi

beyler bn geçen gün tema attım ırda ama gelen temayı bi türlü silemiyorum hatta kayıt bile edemiyorum etkinleştir diynce bi hata oluştu dio dosya sistemindende denedim bişi olmuyo ekranda kaldı hep bişi warmış gibi gözüklüyo nasi silebilirm bn bu şeyi

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kompi

arkadaşım sana kesin çözüm sölim biraz kurcalssn bulurdun ama neyse şimdi eğer telefona tema atacaksan başkasının teması olmuyo yani kurulu bişeyi tekrar kurmuya çalışıyosun (şöle düşün bilgisayarda bi kısa yol kopyaladında başka bilgisayarda o program çalışırmı tabiki hayır senin attın temada kısa yol)kullanamazsın yani sıfırdan yeni tema yollaman lazım istersen pm at sana yollamaya çalışırım silmeye gelince:
    ayarlara gir:sonra tel ayarları diyosunbellek yardımcısına giriyosun:misc gir data inbox çıkacak karşına onun içinde attın temanın adı olur sil oradan vee yeniden kapat aç telefonu tam olarak dedimi uygularsan sorun çözüldü bu arada sakın burdan yanlış bişey silme sistem yöneticisi geri getirmen için formatlayıp tekrar herşeyi kurman gerekir aman bilmedin bişeyi silme

• quote:

Orijinalden alıntı: hwarang

Bence CX65 eskidi alacaksanız CX70 alın.

Alıntıları Göster
    tamam buldum data inbox u sildim diğer dosyasındaki oldu

Orijinalden alıntı: AkRaeP

Ya ben Şimdi Mantıklı Olarak Düşündümde Ben Siemens Alırsam 490 vericem Nokia Alırsam 590 Bunun Yanında nokia ya bide 130 milyona mmc kart alıcam bide kaçak olduğu için orjinal şarj cihazı alıcam 30 milyona bana toplam maliyeti 750 milyon olucak yani fazladan 260 milyon vermiş olucam e ben 260 milyona güzel bi mp3 çalar alırım hemde 256 mb dan daha büyük bi hafızası olur ama telefondaki kadar taşıması rahat olmaz o ayrı mesele şimdide acaba P800 mü alsam diye düşünüyorum neyse ben bi şu telefoncuya gideimde öyle karar veririm artık

Alıntıları Göster
    arkadaşlar cx75 tel aldım msi usb bluetooth cihazım var fakat Mobile Phone Manager ile bağlantı kuramıyorum. Lütfen acil yardım..!

• quote:

Orijinalden alıntı: rahmi06

arkadaşlar cx75 tel aldım msi usb bluetooth cihazım var fakat Mobile Phone Manager ile bağlantı kuramıyorum. Lütfen acil yardım..!

Alıntıları Göster
    millet bu nedir ya neden bu forum bu kadar durgun öldürmeyelim bu formu yazıktırbu telefon bu kadar kötümü ki kimse konuşmaz bende var ama hiç kötülünü görmedim kimse neden ilgi göstermiyo

• quote:

Orijinalden alıntı: emo045

millet bu nedir ya neden bu forum bu kadar durgun öldürmeyelim bu formu yazıktırbu telefon bu kadar kötümü ki kimse konuşmaz bende var ama hiç kötülünü görmedim kimse neden ilgi göstermiyo

Alıntıları Göster
    ya bende kablo var telefonu bilgisayara bağlıyorum fakat nasıl kuracağımı unuttum yaw bi yardım cı olsanz

PSN: lLeGenDl34
  • quote:

Orijinalden alıntı: |LeGenD|

ya bende kablo var telefonu bilgisayara bağlıyorum fakat nasıl kuracağımı unuttum yaw bi yardım cı olsanz

Alıntıları Göster
    siemensin sitesinden telefon modeline ait mobile phone manager programını bul ve pc ye kur.kabloyu taktığında senden driver ister driverinede kuracaksın.

Alıntıları Göster
    siemensin sitesinden telefon modeline ait mobile phone manager programını bul ve pc ye kur.kabloyu taktığında senden driver ister driverinede kuracaksın.

Orijinalden alıntı: Fetih

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sonix

driveri nereden bulacaz

PSN: lLeGenDl34
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: HaLiL_oZT

Sen msne gel ben sana güsel güsel anlatırım
    Unutmuşmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest

quote:

Orjinalden alıntı: HaLiL_oZT

Sen msne gel ben sana güsel güsel anlatırım
    Unutmuşmuş

Alıntıları Göster
    Evet arkadaşlar.

Cx65 imize hayat getirelim.Şimdi bazı cx65 lerde ana menüden mesajlar bölümüne girdiğimizde anında mesaj bolumu bulunmamakta.

Bunun için ''Menü > Mesajlar > Anında mesaj'' diye bir seçenek var. Bu bazı telefonlarda etkin bazılarında ise ''Config\japp\imps\custom.zip'' klasöründe etkinleştirilmeyi bekliyor.

Bunu bir cx65 forumunda gördüm.Ancak yapamadım.Bu konuyla ilgili bilgi sahibi olanlar varsa telefonlarında bu menü bulunmayan arkadaşlara yardımcı olabilirlermi

• quote:

Evet arkadaşlar.

Cx65 imize hayat getirelim.Şimdi bazı cx65 lerde ana menüden mesajlar bölümüne girdiğimizde anında mesaj bolumu bulunmamakta.

Bunun için ''Menü > Mesajlar > Anında mesaj'' diye bir seçenek var. Bu bazı telefonlarda etkin bazılarında ise ''Config\japp\imps\custom.zip'' klasöründe etkinleştirilmeyi bekliyor.

Bunu bir cx65 forumunda gördüm.Ancak yapamadım.Bu konuyla ilgili bilgi sahibi olanlar varsa telefonlarında bu menü bulunmayan arkadaşlara yardımcı olabilirlermi

Alıntıları Göster
    Öldümü cx65

• quote:

Öldümü cx65

Alıntıları Göster
    ya arkadaşlar ben 2gün önce 2.el cx65 aldım bugün farkettim ki alet video çekmiyo! joystickin tuşuna basınca bekleyin diyip menüye dönüyor, yazılımla alakalı bişey mi acaba daha önce başına gelen var mı?

Orijinalden alıntı: tricer

ya arkadaşlar ben 2gün önce 2.el cx65 aldım bugün farkettim ki alet video çekmiyo! joystickin tuşuna basınca bekleyin diyip menüye dönüyor, yazılımla alakalı bişey mi acaba daha önce başına gelen var mı?

Alıntıları Göster
    servise götür bozuksa zaten aldığın yere geri götürürsün,geçmiş olsun.
  • quote:

servise götür bozuksa zaten aldığın yere geri götürürsün,geçmiş olsun.

Alıntıları Göster
    sağolasın
    geri götürme şansım da yok ki bayandan az kullanılmış diye güvendim elden aldım

Orijinalden alıntı: tricer

sağolasın
    geri götürme şansım da yok ki bayandan az kullanılmış diye güvendim elden aldım

Alıntıları Göster
    o zaman bayana geri götürmen gerekiyor desene
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.