Şimdi Ara

CX65'i olanlar.... (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.131
Cevap
0
Favori
211.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • allume , catalyst aklıma bir fikir geldi bakın s65 in sv si ile cx 65 in sv si arasında hiç bir fark yok dimi. Ama
    s65 mp 3 destekliyor diye duydum. Bu s65 in sv sini cx65 e yükleyebilirsek mp 3 sorununuda çözmüş olmazmıyız ? Bilginize sunulur.
  • Arkadşalar ben telefonu 3 hafta önce aldım sw 12 idi başarıya götürdüm 25 i yükletmek için ama telefonun seri numarasını sordurmuşlar ve bu yurtdışı görünüyor dediler.. Telefonun faturası var ve celltrade garanti belgeside var sorum şu Başarı sadece kendi garantisinde olanlara mı ücretsiz yüklüyor... öyleyse bi arkadaşın k.v.k garantili telofonuna ücretsiz yüklemişler neden?

Orjinalden alıntı: B:L:O:O:D

allume , catalyst aklıma bir fikir geldi bakın s65 in sv si ile cx 65 in sv si arasında hiç bir fark yok dimi. Ama
    s65 mp 3 destekliyor diye duydum. Bu s65 in sv sini cx65 e yükleyebilirsek mp 3 sorununuda çözmüş olmazmıyız ? Bilginize sunulur.

yazacak bişey bulamadın herhalde... niyetin dalga gecmekse esefle kınıyorum, yok muhabbetse böyle bişeyi düşündüm ve denedim(olmayacagını tahmin ederek) ama ya olsaydı!!! unutmayın bir cok bulus ve ekstra yol deneme-yanılmayla bulunuyor. parlak değişik fikirleriniz varsa ortaya atın deneyelim...

• quote:

Orjinalden alıntı: utkubaris

LÜTFEN YARDIM

ben dün USB DATA KABLO aldım. içindeki cd den cx65 e ait Mobile Phone Manager i yükledim(KABLOYU TAKMADAN ÖNCE)sonra restart atıyımmı dedi at dedim. bilgisayar yeniden açıldıktan sonra kabloyu taktım ve direk programa girdim. fakat telefonun bağlı olmadığı yazıyo...
    KABLO yu bilgisayara tanıtmam gerekir mi?
    telefonun uzaktan senk. bölümündeki ayarları yapmam gerekir mi?

LÜTFEN YARDIM

öncelikle usb kablonun sürücüsünü yüklemen lazım. orjinal kablo ise siemensin sitesinde var. yol orjinal değilse kabloyla birlikte cd verdilerse orada vardır. oda yoksa nette aramaktan baska caren yok. sonrada mpmde baglantı ayarı varsa onları düzenle. ama sana tavsiye mpm yerine simoco veya vissie yi kullan daha kullanıslı ve sorunsuz programlar...

• simoco veya vissie yi indirebileceğimiz bir link verirmisiniz ?

Orjinalden alıntı: Paranoiac

simoco veya vissie yi indirebileceğimiz bir link verirmisiniz ?

Simoco için

www.mysiemens.cz/ms/download.php?id=62

Vissie için

http://www.mysiemens.cz/ms/download.php?id=31

diğer kulanılabilecek kaynaklar için

http://www.mysiemens.cz/ms/software.php?PHPSESSID=6f97204dd85e1811bc7d60ce6c0d4d00

• hangisi daha kullanışlı ve sorunsuz? pekala bu kamera cekim suresini 6600 daki gibi uzatabilme şansımız yokmu? yukleme esnasında elektirik kesintisi yasarsam napabilirim? biz kendimiz fwsini falan yukselttiğimizde cihazımız garanti kapsamı dışındamı kalıyo?

Orjinalden alıntı: allume

quote:

allume , catalyst aklıma bir fikir geldi bakın s65 in sv si ile cx 65 in sv si arasında hiç bir fark yok dimi. Ama

yazacak bişey bulamadın herhalde... niyetin dalga gecmekse esefle kınıyorum, yok muhabbetse böyle bişeyi düşündüm ve denedim(olmayacagını tahmin ederek) ama ya olsaydı!!! unutmayın bir cok bulus ve ekstra yol deneme-yanılmayla bulunuyor. parlak değişik fikirleriniz varsa ortaya atın deneyelim...

Arkadaşım aklıma bir fikir geldi size sundum ben ne bilim senin deneyip denemdiğini. Biraz saygı duyun yaa . Anlat bakim niye olmadı açıkla bari ben niye sizinle dalga geçim. Dalga geçsem formun sürekli kendini
    yenilediğini söyler BAN! BAN! BAN! edip bazıları gibi rütbemi arttırırdım dimi allume.

• quote:

Orjinalden alıntı: KaRaBaTaK3

beyler ne oldu site yapıyodunuz, hala ses seda yok, allume kardeş muhabbeti toparlayacaktın, bekliyoruz..

haklısın toparlayamadım bi türlü 2 haftadır ankaradayım, izmire bu hafta dönüyorum. kendi bilgisayarımın basına gecince toparlıcam hepsini merak etme! hafızanı tebrik ediyorum

Arkadaşım aklıma bir fikir geldi size sundum ben ne bilim senin deneyip denemdiğini. Biraz saygı duyun yaa . Anlat bakim niye olmadı açıkla bari ben niye sizinle dalga geçim. Dalga geçsem formun sürekli kendini
    yenilediğini söyler BAN! BAN! BAN! edip bazıları gibi rütbemi arttırırdım dimi allume.

mesajımı yanlıs anlamıssın, daha önce catalystle aramızda böyle bir muhabbet gecmiş ve ben denemiştim. ama tabiki fw yükleme programı s65 ile cx65i ayırt edecek kadar akıllı oldugu için olmadı böyle bişey sonrada böyle bişeyin ilk akla geldiğinde parlak ama düşününce sacma bir fikir oldugu kanısına vardım "sen daha önceki konusmalarımızı okuyup bununla dalga mı gectin", "yoksa gercekten aynı (parlak) fikir senin de aklına geldi bunu bizinle mi paylastın" karar veremedim ve böyle iki ihtimali kapsayan bir mesaj yazdım 2.secenekse no problem zaten ama halen böyle bişeyi yapabilsek olsa iyi olurdu diyorum...

• ne buluyorsunuz böyle tipsiz bi telde hala anlamadım[simage][/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buzkan -- 20 Aralık 2004, 16:54:37 >

Orjinalden alıntı: buzkan

ne buluyorsunuz böyle tipsiz bi telde hala anlamadım[simage][/simage]

arkadaşım sırf mesaj atmış olmak için mi mesaj atıyorsun?
    şimdi böyle bir mesajın ne anlamı var

quote:

mesajımı yanlıs anlamıssın, daha önce catalystle aramızda böyle bir muhabbet gecmiş ve ben denemiştim. ama tabiki fw yükleme programı s65 ile cx65i ayırt edecek kadar akıllı oldugu için olmadı böyle bişey sonrada böyle bişeyin ilk akla geldiğinde parlak ama düşününce sacma bir fikir oldugu kanısına vardım "sen daha önceki konusmalarımızı okuyup bununla dalga mı gectin", "yoksa gercekten aynı (parlak) fikir senin de aklına geldi bunu bizinle mi paylastın" karar veremedim ve böyle iki ihtimali kapsayan bir mesaj yazdım 2.secenekse no problem zaten ama halen böyle bişeyi yapabilsek olsa iyi olurdu diyorum...

allume tamam kardeş demekki ben sizin yazışmalarınızı okumamışım kusura bakma. Bide şu turkcell in deneme mms adlı kampanyasına kayıt oldum 10 tane beleş mms kazandım ama yolluyamadım sıemens in sitesinden ayarlarıda yolladım tel e ama olmadı şebeke veya konfigurasyon hatası diyor bunu nasıl halledebilirim.

• quote:

quote:

allume tamam kardeş demekki ben sizin yazışmalarınızı okumamışım kusura bakma. Bide şu turkcell in deneme mms adlı kampanyasına kayıt oldum 10 tane beleş mms kazandım ama yolluyamadım sıemens in sitesinden ayarlarıda yolladım tel e ama olmadı şebeke veya konfigurasyon hatası diyor bunu nasıl halledebilirim.

• telefonu açıp kapatmayı dene yeniden bi şebeke arasın.
    yine olmuyosa gprs ve yetkilendirme'nin acık olup olmadıgına tekrardan bak kapalı duruma gecmişse ac. sitedeki ayarın uyması gerekliydi ama olmazsa turkcell'i arada veri belgesi olarak numarana ayarı yollasınlar arkadaşım.
    umarım olur eksik bişey yok gibi bunlardan başka.
    hattının gprs'i acıksa(genel kullanım olarak) ve menuden veri baglantısından yetkilendirmeyle gprs'i acık tuttuysan ayarlarda turkcell'e aitse eksik birşey kalmıyo...

Orjinalden alıntı: Paranoiac

hım şunuda söyleyeyim; yazdığın hata ancak gprs bağlantın kapalı olduğu zaman verdiği bir hata.
    hattının gprs'i acıksa(genel kullanım olarak) ve menuden veri baglantısından yetkilendirmeyle gprs'i acık tuttuysan ayarlarda turkcell'e aitse eksik birşey kalmıyo...

Arkadaşım tşk

• ==========ARKADAŞLAR ÖNEMLİ========

ARKADAŞLAR ŞU GEREKSİZ SORULARA GEREKSİZ YANITLAR VERMEYELİM YETER ARTIK ADAM BALIK GİBİ ATLIYO FORMA LAKKK DİYE SORUYU SORUYO NE ARAŞTIRMA VAR NE Bİ UĞRAŞ ÖNCE FORMU Bİ GÖZDEN GEÇİRSİNLER SONRA SORSUNLAR BÖYLE YAPARSAK DAHA YENİ SORULAR ORTAYA ÇIKAR HEM FORM O KADAR GENİŞLEMEZ

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.