Şimdi Ara

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye’de Sigara Kullanımında Epey Bir Azalma Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye’de Sigara Kullanımında Epey Bir Azalma Var
    Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye’de Sigara Kullanımında Epey Bir Azalma Varensonhaber
    Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ülkemizde sigara kullanımında az da olsa gerileme yaşandı
    https://www.ensonhaber.com/gundem/cumhurbaskani-erdogan-ulkemizde-sigara-kullaniminda-az-da-olsa-gerileme-yasandi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi standartlarabidesi -- 9 Haziran 2024; 20:33:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Meali: Kayıtdışı sigara kullanımı arttı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl mutlu olduk, tüm dertlerimiz çözüldü. Sağolun

Sigara mı daha tehlikeli yoksa firmaların gittikçe ürün kalitesini düşürdüğü gıdalar mı?

Yediğimiz gdo'lu gıdalar mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırılanhayaller -- 9 Haziran 2024; 20:41:23 >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

kayıtdışından çok sarma tütün içen çok

belli yaş üzeri gördüğüm herkes sarma içiyor zaten normal siğara gibi her yerde satılıyor

paketi 15 -20 arası değişiyor

• cnyttt kullanıcısına yanıt
    Mahallerde birçok yerde kaçak tütün veya tütün sarma makinesi ile sigara haline getirilmiş ucuz kaçak sigara paketleri satılıyor dediğiniz fiyatlara, hattâ daha ucuza. Her türlü kayıt dışı, tabii millet napsın. Reis öyle istedi.

Bu adamlar Laffer eğrisi diye birşey duymamışlar. Sen vergiyi köklersen ya kaçak yollarla kayıt dışı tüketim artar ve toplanan vergi düşer. Veya hepten tüketim durur. Sigara ve alkol konusunda ilk dediğim yaşanıyor artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 9 Haziran 2024; 20:46:19 >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

reis aynen dediğin gibi oluyor bu işlerden parayı bulanda çok ilğinç bir şekilde hiç dokunmuyorlar bu kişilere farkında olmamaları gerçekten tuhaf

mahallede hızlı bir tütüncü var gerçekten hızlı satış yapıyor kapısının önünde 2 milyonluk audi var

• Avustralyada ve yeni zelandada belirli yas altina tamamen yasak olmasi gundemdeydi

Bence bize de gelsin atıyorum 2010 dogumlulardan sonrasina asla satılmasın

Alkol bile yasaklanmali aslinda 1 numarali kalp yetmezligi sebebi 1 numarali beyin damari sorunu sebebi insanlar bu zehirleri ne halta yer içer anlamak mümkün değil

Batida weed bile serbet oldu bunu hic anlamıyorum yav stallone yeni dizi çıkardı tulsa king diye orada 70 yasindaki stallone bile weed ozendirmesi yapıyor yazık günah icki alkol uyuşturucu hepsi insana sadece zarar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 50 yaş üstü neredeyse herkes sarma sigara içiyor, düşüş yok yani.

Aksine Türkiye'de günlük içilen sigara sayısı tahminlerime göre; minimum 2 milyar adettir, o da 100.000.000 paket demek. Bunun minimum %50's, kaçak ve sarma sigaradır.

• 26 yaşımda bırakmıştım koşuda tıkanmaya başlayınca 10 yıl içmeme rağmen hiçte zorlanmadım ilginç millet kriz geçiriyor bence kafada bitiyor.

ne zaman aklıma gelse ağzıma nane şekeri atıyordum .

keyif tatil anları dışında yani senede 4-5 adet defadan fazla içmiyorum artık.

• Millet sarma sigaraya geçtiğinden olabilir mi? Sebebi de ekonomik olabilir mi?

• Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye’de Sigara Kullanımında Epey Bir Azalma Var

• Saran çok fazla arttı fiyatlardan dolayı yani azalma falan yok sayılır.

• Ülkemizdeki sığınmacıların sayısında bir azalma var diyemiyor...

• Valla keyifle içtiğim bir şeydi, biraz sağlık sorunları biraz da arşa çıkan fiyatlardan dolayı şu anda ayda 3-4 tane felan içmeye başladım.

Bazen aramıyorum bile.

Eyvallah reis.

De; buradan para kazanamayınca başka yerlerden bize takmasın da...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.