Şimdi Ara

Crysis 3 incelemesi (ilk update geldi) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
1
Favori
8.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sir Pinky

Tipik PC konusu ekran görüntüsü paylaşacağınıza oyun hakkındaki izlenimlerinizi belirtin işiniz gücünüz grafik olmuş yazık lan...

Donanim bolumu burasi oyun degil. Tabiki kalite ve performansi konusulacak. Oyun hakkinda yorum istiyorsan crysis bolumune git.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Leroyy

quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimscare

zotac gtx 560 OC edition @i3 550 4ghz hight 35 40 fps dolanıyor, very high yaptığımda ise 9fps üstünü göremedim :(

Birşey vardır ben 24 fps aldığım yerler oldu 20 nin altına inmedi.

Edit : Water Qua. High a alınca oyun 30 fps de akıyor.

Nvidia driver + game patch = Olmuştur bu oyun.

Şimdiden performans konusunda kendisini kanıtladı benim gözümde.

driver betamı kullanıyorsunuz?
  • quote:

quote:

quote:

zotac gtx 560 OC edition @i3 550 4ghz hight 35 40 fps dolanıyor, very high yaptığımda ise 9fps üstünü göremedim :(

310.34 Quadro Beta Driveri modlayıp kurdum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

310,33 var bende nasıl modladığınızı anlatır mısınız?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

310,33 var bende nasıl modladığınızı anlatır mısınız?

310.34 quadro, denemek isterseniz, inf gerekli.
    http://www.nvidia.com/object/quadro-tesla-win8-win7-winvista-64bit-310.34-beta-driver.html
    http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=370195

• Cidden sırf ekran kartı aldırmak için yapılmış bir oyun. Suyumu çıktı crysis 1 - 2 nin grafikleri? Taş gibiydi taş.. Cidden multisi pek sarmadı, açıkcası para verip almam hayatta.

Orijinalden alıntı: rodri

quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu
    Yazilimsal bir hata bugdir kesin ama alpha surumu full surumden hemen onceki surum yani pek degisiklik olmaz yani oyunda surunuen kartlairn ucacagini dusunmeyin bu civarlard aolacaktir ikinci bir gta iv vakasi anlasilacagi uzere oyunda iyi olsa birsey degil anlatilana gore fos gibi bakalim.Bu yuzden zaten 4 bedava oyuna kadar dustuler 1gblik 7850 ile zaten 1 gb kart yetmiyor artik bu piyasada dahada yer etti.Simdi 1.5ide geciyor 2ye dayaniyor birkac buyuk oyun sonra 2 yetmez diyecekler.

alfa, betadan önceki sürüm olmuyor mu?

quote:

Orijinalden alıntı: [email protected].İ.H
    ilk start da silahın yarım gözükme sıkıntısı da yama ile düzeltilmiş..

hocam, originde oyuna sağ tıklayıp güncelle diyorum, "oyun zaten güncel" uyarısı veriyor.

Evet oyle oluyor duzelttiginiz icin tesekkurler ama alphada son surume yakindir yani muthis bir optimizasyon beklemeyin yine crysis mantiginda pcleri cidden zorlayacak bos yere yani cok yuksek bir iyilestirme olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: fleshstorm666

Crysis 1 ve Warhead'den gerisi yalan. Crytek çürümüş konsollara oyun yapabilecek bir firma değil, mayasını tutturamaz.

Aynen oyle crysis 1 disinda gerisi yalan zarten warhead crysis 1e baglantili devami niteliginde oldugu icin o da iyiydi 2 ve ondan sonrasinda bozdu oyunun simdiki hali kotu ama oyun olarak ele alirsakta pek ic acisi degil zira oyunun kendi kalitesine abktigimizda grafikten baska birsey yok crysis 2 nin konsol surumunde o da yok zaten oyunun senaryosu vs zaten kotu.Crytek dediginiz gibi artik cok eskimis olan konsolalara duzsugn oyun yapamaz bencede cunku bu crytekin ve en basta Yerli kardeslerin vizyonuna uymuyor ve firmanin bu yonde cok zorlanacagi belkide basarisiz olabilecegi cok acik cunku crytek pc zorlamaya calisirken konsollarla cok iyi optimizasyon yapmak zorunda.Bir soylenti ise firmanin zaten artik f2plere gececi yeni oyunlari bunun baslangici kordan yuzunden oldugundan soyleniyor oyun test oyunu olursa sevilmezse oyuncular tarafindan sonu bu olur zaten.

• oyun resmen kart sattırmak için yapılmış sırf bu oyun için kart alınmaz crysis 1'de zamanında iyi kart sattırmıştı fakat gerçekten hakediyordu ama crysis 2 ve 3 haketmiyor resmen crysis 2'nin aynısı neyi geliştirmişler anlamadım ki ha pardon crossbow koymuşlardı dimi

6870 ile aldığım sonuçlar full hd grafik ayarlarından object medium water,shadow high geri kalanı very high ve motion blur,vysnc kapalı halde sonuçlar böyle ayrıca ssd olmasına rağmen yükleme ekranı çok bekletiyor küçücük harita alt tarafı koskaca bf3'ün bandar desertında bu kadar beklemedim

Crysis 3 incelemesi (ilk update geldi) Crysis 3 incelemesi (ilk update geldi) Crysis 3 incelemesi (ilk update geldi) Crysis 3 incelemesi (ilk update geldi) Crysis 3 incelemesi (ilk update geldi) Crysis 3 incelemesi (ilk update geldi) Crysis 3 incelemesi (ilk update geldi) Crysis 3 incelemesi (ilk update geldi) Crysis 3 incelemesi (ilk update geldi) Crysis 3 incelemesi (ilk update geldi) Crysis 3 incelemesi (ilk update geldi) Crysis 3 incelemesi (ilk update geldi) Crysis 3 incelemesi (ilk update geldi) Crysis 3 incelemesi (ilk update geldi) Crysis 3 incelemesi (ilk update geldi) Crysis 3 incelemesi (ilk update geldi) Crysis 3 incelemesi (ilk update geldi) Crysis 3 incelemesi (ilk update geldi) Crysis 3 incelemesi (ilk update geldi) Crysis 3 incelemesi (ilk update geldi) Crysis 3 incelemesi (ilk update geldi)

• crysisin eski heycanı olmasada efsane olmasından dolayı çıkan her sürümü bizim kıymetlimizdir.
    Jen Hsun Huang cevat yerli için dostum demişdir kart sattırmak için özel optimiazyon yapıldığı bilinen bir gerçektir ve The way NVIDIA its meant to be played sloganı ile oyuna başlar bu sloganlı her oyunda tesadüf aramayın

Orijinalden alıntı: [Adolf Hitler]

6350 ile 8 fps

seç birini

Crysis 3 incelemesi (ilk update geldi)

very high yapınca fps 10un altına indi. high yapınca 20-30larda gezdi.

Orijinalden alıntı: rtsbora

ben de 6850 ile denedim. 1920x1080 edium ayarda 60 fps civarında oynayabildim. tabi sabit değil. yer yer 40lara kadar iniyor. ancak 60larda bile takılmalar mevcut.

6850 ile 1080p high detayda ortalama 35 alırken min fps 0 oluyor. high yapınca takılma çok oluyor, mediumda fazla olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rodri -- 4 Kasım 2012; 5:37:11 >

Orijinalden alıntı: rodri

quote:

Orijinalden alıntı: rtsbora

ben de 6850 ile denedim. 1920x1080 edium ayarda 60 fps civarında oynayabildim. tabi sabit değil. yer yer 40lara kadar iniyor. ancak 60larda bile takılmalar mevcut.

6850 ile 1080p high detayda ortalama 35 alırken min fps 0 oluyor. high yapınca takılma çok oluyor, mediumda fazla olmuyor.

evet bende de highda 30 fps üzerine çıktığı oluyor ama min fps tek hanelere iniyor.

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

6850 ile 10-20 fps alıyorum

Normalde 50 fps ile oynaman lazım oyunda ahım şahım grafikte yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Sonicman

quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

6850 ile 10-20 fps alıyorum

Normalde 50 fps ile oynaman lazım oyunda ahım şahım grafikte yok.

Ultra grafik denedim medium denemedim hiç

Orijinalden alıntı: deepenergy

yalan baskasi yalan battlefield den baskasi yalan

yalan baskasi yalan m16a3 den baskasi yalan

diyecektin muhtemelen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [email protected].İ.H -- 5 Kasım 2012; 9:39:42 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.