Şimdi Ara

Crysis 3 incelemesi (ilk update geldi) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
1
Favori
8.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benımde konuyla alakasız olucacak arkadaslar.
    fakat keyı aldım faceden . ama orjın hata verıyor hala yukleyemedım ve denıyemedım oyunu 7950 kullanıcısı olarak.
    İNTEL ALDER LAKE CORE İ7 13700KF all p-core 5.5 GHZ- all e-core 4.3 ghz-ring x45-PALIT GeForce RTX 4080 GameRock OC-MSI MPG Z690 EDGE WIFI DDR4- GSKILL 32GB (2x16GB) TRIDENT Z DDR4 4400MHz CL19 1.5V Dual Kit RGB LED-THERMALTAKE 500 BEYAZ 3X TEMPERED GLASS PENCERELİ GAMING KASA-AeroCool Miragel360,su soğutma CPU,TDP 550 W-CORSAİR AX12000i-LG UltraGear 32GP850-B 31.5″ 1ms FreeSync Premium-G-SYNC IPS QHD Gaming (Oyuncu) Monitörü -165hz-o.c 180hz-8-10 bit-Samsung 980 pro 2tb- WD_Black SN770 1TB NVMe - Samsung 970 Evo Plus 1TB -WD Elements 6TB 3.5" USB 3.0-WD 3.5 2TB Caviar Blue-Cooler Master SK652 Red Switch Low Profile Mekanik Rgb Türkçe Oyuncu Klavyesi Beyaz-SteelSeries Rival 5 Destiny 2 Edition Gaming Mouse Beyaz - EPOS Sennheiser GSP 301 Beyaz-Creative Sound Blaster Zx- 11 adet SilverStone Air Blazer 120RW ARGB LED 12cm 94CFM Yüksek Hava Akışlı 2200RPM Kasa Fanı + 5 adet Arctic BioniX P120 PWM PST 12cm Kırmızı/Siyah Gaming Kasa Fanı
  • Tabi oyantacak hocam daha bismillah kartı yeni aldık bi zahmet oynatsın crysis 2de sistemim çok kötüydü ama bu sefer çıkar çıkmaz ttnet crysis 2ye yaptığı gibi bir indirim yaparsa hemen alacağım

Origin ID:Powergs19

Steam ID:https://steamcommunity.com/profiles/76561198049333597/
  • Facebook üzerinden keyi alıp, steam ürün etkinleştirme yaparsam sorun çıkar mı arkadaşlar ?
    || AMD Ryzen 5 2600 3.9Ghz || Asus B450 Tuf Pro Gaming Anakart || Asus ROG Strix Geforce GTX 1660 Ti OC || Samsung 860 EVO 1 TB Solid State Drive || Corsair Vengeance RGB Pro 16GB 3000MHZ @ 15-17-17-35 RAM || Corsair VS550(2018) 550W PSU || Corsair Carbide SPEC-06 RGB Tempered Glass Kasa || Aoc E2262VW 21.5'' 60 HZ Monitör || Logitech G303 Daedalus Apex Gaming Mouse || LG 32LB652V 32" 3D Smart LED TV || TP-LINK TL-WN722N 150Mbps High Gain Wireless USB ||
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gencbeyiin

Facebook üzerinden keyi alıp, steam ürün etkinleştirme yaparsam sorun çıkar mı arkadaşlar ?

nvidianın verdiği keyler bitti.
    elinizde varsa steam üzerinden deil origin üzerinden apıcaksınız.
    def. hızlarında 30 fps civarı alıyor. sadece water high yapınca 50 civarı geziyor. 1300 Mhz de 60 ları görüyor.
    Bu düşük FPS nin multi oluşuna veriyorum.. SP de bu kadar kasmaz sanırım. Ayrıca Driver eksikliği var gibi.
    tam takip edemedim bakmayıda unuttum AF den ama öyle çok takılma ağırlık falan hissi de uyandırmadı..
    En düşük gördüğüm ilk oyuna girerken karakter seçiminde anlık 9.9 FPS oldu. gerisi 27-30 civarı.

oyuna gelince pek beklentim yoktu açıkçası. zaten tek bölümde bişe anlaşılmıyor. daracık mekan yapmışlar.
    Mekanda karanlık ortam. sadece kontrol ve hareketler sanki biraz daha iyi gibi geldi.
    Mp falan oynamam ben bunu. BF3 gibisi yok.. SP oynar bırakırım.
    MSI Z97 MPOWER MAX AC | INTEL i7 4790K 4.8 Ghz | Corsair Vengeance Pro 16GB DDR3 DRAM 2666MHz C11 Memory | EVGA GTX 1070 FTW GAMING ACX 3.0 | Corsair H100 | SAMSUNG 23" SyncMaster XL2370 LED Monitör | SAMSUNG 256 GB 840 Pro SSD | SAMSUNG Spinpoint 750GB ve 200GB HDD | WD Blue 1TB 7200RPM Sata 3.0 64Mb | Cooler Master 1000W 14 cm Fan 80 Plus Modüler PSU | CM HAF-X 942 | Logitech X-530 5.1
  • zotac gtx 560 OC edition @i3 550 4ghz hight 35 40 fps dolanıyor, very high yaptığımda ise 9fps üstünü göremedim :(
  • Daha durun bu bellekleri yetmiyor deyip yeni kart sattiracaklari iki oyun olacak demistim birincisi crysis 3 tabii kart sattiran oyun ikincisi ise gta 5 daha durun oda bellek canavari olacak.Bana kalirsa yine test oyunu olur yani eski karti olanlarin o kadar uzulmesine gerek yok highda degil mediumda oynayin gecin oyle bir oyun zaten.Test oyunu sirf kart sattirmak icin.Gtx 670in ise 35 fps almasi sacma bu kadar dusurmezler firmalara tepki gelir yoksa driverlar cikinca durum duzelecektir ama bellek olayi bekledigim gibi cikit crysiste hicte sasirmaidm bewklediigm bir hamleydi bf ile cikan bu olay gta ve bu oyunla iyice yer alacak.Eger driverdan degilde 7850 duzgun ayarda oynatmiyorsa yine baya bir kullanici kizacak dedigim gibi bu oyunun benim icin metrodan farki yok bfye kart degistirlirr guzel oyun muthis online da bu oyun test oyunu olur ancak.Cevat Yerli pcleri eritecegiz demisti olay eritmek degil optimizasyonda tabii firmalarla kullanicilairn cebinden para alma yarisi konusnda anlasmaniz yoksa...

• yeni sistemimle deneyelim bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybersoft -- 3 Kasım 2012; 22:54:10 >

AMDFX4100@4,6GHZ- XigmatekHDT S1283-M5A99X EVO R2.0AMD 2501Bios-ASUSGTX560Ti 448 CORE -CORSAIR VENGEANCE LP DDR3@1866MHZ 4GB*2-120Gb HyperX 3K SSD/1TB SEAGATE BARRACUDA-XIGMATEK MIDGARD PURE BLACK EDITION-PHILIPS 21.5" 227E3LHSU /00-A4TECH X7/GAMER LOGITECH G502 Proteus Core

• quote:

Orijinalden alıntı: Yağmurun Sabahı

Crysis 2 ile aynı değişen bişey yok. (grafik açısından). Ortalama 1 saat oynadım medium-high karışık fps 50-60 gezerken, çok iyi inceledim bir koridor(daha doğrusu birkaç bölge) var oraya gelince 9'a düşüyor fps.(koridor bitimine kadar)
    Harita tam bir fail olmuş karanlık ve küçük

Yazilimsal bir hata bugdir kesin ama alpha surumu full surumden hemen onceki surum yani pek degisiklik olmaz yani oyunda surunuen kartlairn ucacagini dusunmeyin bu civarlard aolacaktir ikinci bir gta iv vakasi anlasilacagi uzere oyunda iyi olsa birsey degil anlatilana gore fos gibi bakalim.Bu yuzden zaten 4 bedava oyuna kadar dustuler 1gblik 7850 ile zaten 1 gb kart yetmiyor artik bu piyasada dahada yer etti.Simdi 1.5ide geciyor 2ye dayaniyor birkac buyuk oyun sonra 2 yetmez diyecekler.

• ilk update geldi...

update işlemini origin üzerinden yapıyoruz..

Crysis 3 incelemesi (ilk update geldi)
    Dark Orion kasa Kullanıcı incelemesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimscare

zotac gtx 560 OC edition @i3 550 4ghz hight 35 40 fps dolanıyor, very high yaptığımda ise 9fps üstünü göremedim :(

Birşey vardır ben 24 fps aldığım yerler oldu 20 nin altına inmedi.

Edit : Water Qua. High a alınca oyun 30 fps de akıyor.

Nvidia driver + game patch = Olmuştur bu oyun.

Şimdiden performans konusunda kendisini kanıtladı benim gözümde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XavierPedro -- 3 Kasım 2012; 2:06:51 >

very high nispeten düzelmiş ama, high ve vsync kapalı olarak yağ gibi akıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Applejack -- 3 Kasım 2012; 1:52:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yağmurun Sabahı

Arkadaşlar update ile birlikte, fps gerçekten gözle görülür bir biçimde düzeliyor. Sizde durumlar nasıl? ve birkaç bug kayboldu

ilk start da silahın yarım gözükme sıkıntısı da yama ile düzeltilmiş..

Bu ne hız böyle, güzel inceleme olmuş teşekkürler.

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe

benımde konuyla alakasız olucacak arkadaslar.
    fakat keyı aldım faceden . ama orjın hata verıyor hala yukleyemedım ve denıyemedım oyunu 7950 kullanıcısı olarak.

Hayırlı olsun ekran kartın. Uçarsın artık oyunlarda

Orijinalden alıntı: Sonicman

quote:

sağol canım dostum benım.
    ucuyorum zaten bf3 de.
    nerdeyse 2 ye kartladım fps yı.
    ıntel platformuna gecınce dahada ıyı olucak işallah.
    İNTEL ALDER LAKE CORE İ7 13700KF all p-core 5.5 GHZ- all e-core 4.3 ghz-ring x45-PALIT GeForce RTX 4080 GameRock OC-MSI MPG Z690 EDGE WIFI DDR4- GSKILL 32GB (2x16GB) TRIDENT Z DDR4 4400MHz CL19 1.5V Dual Kit RGB LED-THERMALTAKE 500 BEYAZ 3X TEMPERED GLASS PENCERELİ GAMING KASA-AeroCool Miragel360,su soğutma CPU,TDP 550 W-CORSAİR AX12000i-LG UltraGear 32GP850-B 31.5″ 1ms FreeSync Premium-G-SYNC IPS QHD Gaming (Oyuncu) Monitörü -165hz-o.c 180hz-8-10 bit-Samsung 980 pro 2tb- WD_Black SN770 1TB NVMe - Samsung 970 Evo Plus 1TB -WD Elements 6TB 3.5" USB 3.0-WD 3.5 2TB Caviar Blue-Cooler Master SK652 Red Switch Low Profile Mekanik Rgb Türkçe Oyuncu Klavyesi Beyaz-SteelSeries Rival 5 Destiny 2 Edition Gaming Mouse Beyaz - EPOS Sennheiser GSP 301 Beyaz-Creative Sound Blaster Zx- 11 adet SilverStone Air Blazer 120RW ARGB LED 12cm 94CFM Yüksek Hava Akışlı 2200RPM Kasa Fanı + 5 adet Arctic BioniX P120 PWM PST 12cm Kırmızı/Siyah Gaming Kasa Fanı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sonicman

quote:

sağol canım dostum benım.
    ucuyorum zaten bf3 de.
    nerdeyse 2 ye kartladım fps yı.
    ıntel platformuna gecınce dahada ıyı olucak işallah.

Bende tam 12 sene amd kullandım sonra intele geçtim baya bir fark oldu.Bende de 2 tane 6780 var şu oyun çıksada oynasak yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonicman -- 3 Kasım 2012; 2:30:45 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.