R

Binbaşı
30 Haziran 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme
Toplam: 60 (Bu ay: 1)
Gönderileri
Merhaba.

Sistem özellikleri şöyle:

FX 8300 işlemci
8gb ddr3 bellek
240gb ssd
600watt power supply

Ekran kartı olarak, ikinci elden RX 470/570 vs. düşünüyorum, siz ne dersiniz?

Teşekkürler.
Konu silinebilir.
.
.
.

Gigabyte R9 290X OC WindForce 3X

Gpu hızı 1040mhz olduğu söylenen kart, referans karttan 15.9 dB daha sessizmiş ve 2 hafta içinde piyasaya çıkması bekleniyormuş. Fiyat hakkında ise bilgi yokmuş.

http://videocardz.com/48345/gigabyte-radeon-r9-290x-oc-windforce-3x-450w-cooler-spotted

Öncelikle oyunu bilgisayarda oynadığımı belirteyim. İki oyun arasında, özellikle oynanabirlikte kayda değer fark var mı?

teşekkürler.
samsung 840 basic, 530mb/s okuma, 130mb/s yazma. kingston ssdnow v300, 450mb/s okuma, 450mb/s yazma hızına sahipmiş. fiyatları yakın olan bu ssdlerden hangisi alınır?

not: 120gb modeller.
2013 yılından itibaren ehliyet almak için stajyer sürücü aşamasından gecilecek deniyordu. şuan başladı mı? başlamadıysa ne zaman başlıyor?
asrock 970 extreme3 anakart ile fx işlemci kullanan arkadaşlardan işlemci ve çekirdek sıcaklıklarının boşta ve yük altındaki değerlerini yazmaları istiyorum. bu anakart ile phenom 2 işlemci kullanan kişilerde işlemci sıcaklığı, çekirdeklerden daha yüksek gözüküyor. aynı sorun fx işlemci kullananlarda da var mı onu merak ediyorum.

teşekkürler.
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.630
İkinci El Bölümü Mesajları: 10
Konularının görüntülenme sayısı: 96.262 (Bu ay: 204)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 421 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.